Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@aledjo Πρώτον μάθε να δέχεσαι και κανα αστείο

δεύτερον: το σώμα μου τα σπάει και

τρίτον: δεν θέλω να με θέλουν για το μυαλό μου θέλω να με θέλουν για το κορμί μου

και στην τελική εγώ μαζί σου είμαι' date=' μαρέσουν οι άντρες που γουστάρουν πολύ τις γυναίκες, και εμένα μαρέσουν πολύ οι άντρες, τους λατρευω [/quote']

αυτό άσε να το κρίνουν οι άλλοι

Επιβεβαιώνω (ως άλλη Garnele) ! Μου έχει στείλει φωτό ! :lol:

Δημοσ.
Επιβεβαιώνω (ως άλλη Garnele) ! Μου έχει στείλει φωτό ! :lol:

Γυναικεία αλληλεγγύη... αν δεν δούμε δεν πιστεύουμε

Δημοσ.

καλά ρε αυτός ο τύπος που τραγουδάει το κοιλίοδουλος τι αστείος που είναι

το άλλο με την μαμα το ακούσατε???

πως λέγεται ?

Δημοσ.

τέσπα... δεν πολυκατάλαβα, δεν έχω στείλει σε κανένα φωτογραφία μου, γιατί μια φωτογραφία δεν έχει τίποτα να πεί για έναν άνθρωπο.

@χάπι... δημόσιους διοικητικός υπάλληλος :-(

Δημοσ.

Ναι ρε πουλάκι μου ! Για να γίνεις Δημόσιος Υπάλληλος δίνεις ΑΣΕΠ αλλά, σε ποιον κλάδο του Δημοσίου ????

(καλή επιτυχία !)

Δημοσ.

ευχαριστώ. υπάρχουν διάφορες θέσεις νομαρχίες και διάφορα, ανάλογα, δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, στο ψάξιμο είμαι..

επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ότι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς....

Δημοσ.
ευχαριστώ. υπάρχουν διάφορες θέσεις νομαρχίες και διάφορα, ανάλογα, δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, στο ψάξιμο είμαι..

επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ό,τι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς....

παρακαλώ κάνε μια επανασύνταξη να καταλάβουμε τι θες να μας πεις...

γι' αυτό να προσέχεις τι λες Bibibo μου...;)

Δημοσ.

επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ότι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς....

τι κάνεις και σε κοιτούν επίμονα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...