klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 αυτό άσε να το κρίνουν οι άλλοι Βλέπω το θέμα να μεταφέρεται σιγά σιγά εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895&page=148
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 @aledjo Πρώτον μάθε να δέχεσαι και κανα αστείο δεύτερον: το σώμα μου τα σπάει και τρίτον: δεν θέλω να με θέλουν για το μυαλό μου θέλω να με θέλουν για το κορμί μου και στην τελική εγώ μαζί σου είμαι' date=' μαρέσουν οι άντρες που γουστάρουν πολύ τις γυναίκες, και εμένα μαρέσουν πολύ οι άντρες, τους λατρευω [/quote'] αυτό άσε να το κρίνουν οι άλλοι Επιβεβαιώνω (ως άλλη Garnele) ! Μου έχει στείλει φωτό !
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Επιβεβαιώνω (ως άλλη Garnele) ! Μου έχει στείλει φωτό ! Γυναικεία αλληλεγγύη... αν δεν δούμε δεν πιστεύουμε
Houston Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 καλά ρε αυτός ο τύπος που τραγουδάει το κοιλίοδουλος τι αστείος που είναι το άλλο με την μαμα το ακούσατε??? πως λέγεται ?
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 τέσπα... δεν πολυκατάλαβα, δεν έχω στείλει σε κανένα φωτογραφία μου, γιατί μια φωτογραφία δεν έχει τίποτα να πεί για έναν άνθρωπο. @χάπι... δημόσιους διοικητικός υπάλληλος
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ναι ρε πουλάκι μου ! Για να γίνεις Δημόσιος Υπάλληλος δίνεις ΑΣΕΠ αλλά, σε ποιον κλάδο του Δημοσίου ???? (καλή επιτυχία !)
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ευχαριστώ. υπάρχουν διάφορες θέσεις νομαρχίες και διάφορα, ανάλογα, δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, στο ψάξιμο είμαι.. επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ότι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς....
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ευχαριστώ. υπάρχουν διάφορες θέσεις νομαρχίες και διάφορα, ανάλογα, δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, στο ψάξιμο είμαι.. επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ό,τι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς.... παρακαλώ κάνε μια επανασύνταξη να καταλάβουμε τι θες να μας πεις... γι' αυτό να προσέχεις τι λες Bibibo μου...
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το Κλάιν ! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται !
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αποσύρω και επίσημα το ενδιαφέρον μου για μια φωτό της μπιμπιμπό.
Houston Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ευχαριστώ. υπάρχουν διάφορες θέσεις νομαρχίες και διάφορα, ανάλογα, δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο, στο ψάξιμο είμαι.. επίσης δεν θέλω να βάλω φωτό μου γιατι ήδη τώρα και τρώω καμιά φορά φρίκη όταν μα κοιτάει κανείς επίμονα, λέω αμάν, με αναγνώρισε απο το Insomnia, και όπως καταλαβαίνεται, η ανωνυμία σε κάνει κάπως αόρατο με αποτέλεσμα να πιστευεις ότι ότι και αν πείς δεν μπορείς να εκτεθείς.... τι κάνεις και σε κοιτούν επίμονα?
wizzy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 τι κάνεις και σε κοιτούν επίμονα? Αυτό: το σώμα μου τα σπάει (10 χαρακτήρες)
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αποσύρω και επίσημα το ενδιαφέρον μου για μια φωτό της μπιμπιμπό. +1 (-1) ι κονφιούζ μαισέλφ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.