Garnele Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 πφφ είμαι πιο μπροστά απ όλους σας. μόλις σχόλασα και σε 5 ώρες πάω σχολή. καληνύχτες.
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Το νυχτοκάματο προτιμάει insomnia για το νανούρισμα του;
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 2 φορές δοκίμασα το νυχτοκάματο... δεν είναι αυτά τα πράγματα για μένα. Πρωί, γραφείο με καφέ και μπουγάτσα.
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 @aledjo Πρώτον μάθε να δέχεσαι και κανα αστείο δεύτερον: το σώμα μου τα σπάει και τρίτον: δεν θέλω να με θέλουν για το μυαλό μου θέλω να με θέλουν για το κορμί μου και στην τελική εγώ μαζί σου είμαι, μαρέσουν οι άντρες που γουστάρουν πολύ τις γυναίκες, και εμένα μαρέσουν πολύ οι άντρες, τους λατρευω
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μήτηρ μαθήσεως η επανάληψης! (καλά ρε... γιατί σβήνεται το double post της bibibo; Τώρα αυτό που έγραψα δείχνει ξεκάρφωτο. Γιατί με εκθέτεται έτσι; )
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 @alexzzz για μένα το λές? θυμάσαι τι έχω ξαναπεί? δεν σε επιασα... το χειρότερο είναι όταν αποφασίζεις να γίνεις ο προπονητής τους εαυτού σου. Όταν πηγαίνεις στη σχολή και στη δουλειά, τα πράγματα είναι τελικά πιο ευκολά. Θέλεις δεν θέλεις θα κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Οταν τα παρατάς όμως όλα για να κάνεις το ονειρό σου πραγματικότητα, αρχίζεις να παλευεις με τον εαυτό sου όλη την ώρα, βάζεις το ξυπνητήρι στις 7 για να κάνεις τις δουλείες σου στο ΙΚΑ, και σηκώνεσαι στις 11 με μια διάθεση χάλια και αναρωτίεσαι συνεχώς γιατί δεν σηκώθηκες πιο μπροστά. Μετά ανοίγεις το νετ για να δείς για καμία νέα προκήρυξη στο ΑΣΕΠ και αντί για αυτό κάθεσαι και διαβάζεις και ακούς τραγουδάκια για τους μουνόδουλους, και κάπως έτσι συνεχίζεται όλη η μέρα και νιώθεις ένας Looser!!! im a looser baby so why dont you kill me
Fidelio Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εδώ υπάρχει ένας έρωτας Μεγγαααααλός και συ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά καρδιά μου ΟΛΑ επιτρέπονται την νυχτα και ευθηνες ειναι λογια περιτάαααααα λολ ..
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ποστάρουμε με ταχύτητες BMW TT κάμπριο... και γαμώ τα αμάξια ευχαριστώ που μου σβήσατε το πόστ χχε χε χε χε χε καλά ρε αλεξ τι άσχετα είναι αυτά που λές
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλά... πρίν κυνηγήσετε και σήμερα τα όνειρα σας στο ΙΚΑ πάρτε μια ματιά απο μέσα... Δημόσιος υπάλληλος.. αυτός ο άγνωστος. http://majman.net/fly_loader.html
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 bibibo, είπαμε : το "loser" γράφεται με ένα "ο"... (διόρθωση από Μοσκίτο Πρίνσες...Θυμάσαι ?) Για που δίνεις ΑΣΕΠ ?
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 @alexzzz για μένα το λές? θυμάσαι τι έχω ξαναπεί? δεν σε επιασα... Σιγά μην θυμάμαι τι έλεγες παλιά... εδώ χαίρομαι όταν θυμάμαι τον δρόμο για το σπίτι μου. Για το double post το έγραψα (εξου και το έντιτ μου με παράπονο) ποστάρουμε με ταχύτητες BMW TT κάμπριο... και γαμώ τα αμάξια ευχαριστώ που μου σβήσατε το πόστ χχε χε χε χε χε καλά ρε αλεξ τι άσχετα είναι αυτά που λές Κανείς δεν σέβεται τον εργαζόμενο πόστερ πια... όλοι γρήγορα απαντάνε
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλά... πρίν κυνηγήσετε και σήμερα τα όνειρα σας στο ΙΚΑ πάρτε μια ματιά απο μέσα...Δημόσιος υπάλληλος.. αυτός ο άγνωστος. http://majman.net/fly_loader.html καλά μην νομίζεις ότι το όνειρό μου είναι να γίνει Δημόσιος υπάλληλος, απλά η πλύση εγκεφάλου τόσων χρόνων τις μικροαστικής αντίληψης έχει κάνει καλά τη δουλεία της στο DNA μου, παρολαυτό θα προσπαθήσω να το παίξω σε διπλό ταμπλό.. τα όνειρα είναι όμως άλλα ευχαριστώ πολύ ρε klainmaingr τώρα κυνηγάω και μύγες πέρα των άλλων
Houston Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 @aledjo Πρώτον μάθε να δέχεσαι και κανα αστείοδεύτερον: το σώμα μου τα σπάει και τρίτον: δεν θέλω να με θέλουν για το μυαλό μου θέλω να με θέλουν για το κορμί μου και στην τελική εγώ μαζί σου είμαι, μαρέσουν οι άντρες που γουστάρουν πολύ τις γυναίκες, και εμένα μαρέσουν πολύ οι άντρες, τους λατρευω αυτό άσε να το κρίνουν οι άλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.