Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειναι αλλα δε μπορω να κανω αλλιως.

ετσι ειμαι, ετσι γεννηθηκα ετσι με εφτιαξε ο θεος.

τιποτα δε με νοιαζει...

να φανταστειτε οτι απ'ολες τις δουλειες που εχω κανει, εχω παρετηθει απο μονος μου.

ποτε κανεις δε με απελυσε, εγω ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ και εφευγα και εμενα μονος να ηρεμησω...

ομως οταν υπαρχει μια γυναικα διπλα μου, ποτε δε βαριεμαι!

μου δινει δυναμη σε ολα τα θεματα και αντεχω να κανω πολλες δουλειες, χωρις γυναικα ομως δεν εχω διαθεση να κανω απολυτος τιποτα.

(μιλαω παντα για τις λιγες γυναικες που αξιζουν, οι αλλες ειναι απλος για να περναμε την ωρα μας οπως και αυτες μαζι μας)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γυναίκες, γύναίκες, βυζιά, γυναίκες με μεγάλα βυζιά, κοκκινομάλες, πρασινομάτες, κωλαράκια, μεμέ, μπούτια, ω ρε μάνα μου κάτι μπούτια!!!

πιπίνια, τρελά πιπίνια, ω ρε κάτι πιπίνια, στρινγκ, κωλομέρια, ξανθιές, μου:lol::lol:αρες, κουκλάρες, βυζούμπες, γαμποουλες, γυναίκες, γυναίκες, γυναικες, γυναίκες γυναίκες, γυναίκες, γυναικες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

(ΩΧ ο Τόκος!!!! τι κάνει αυτός εδώ? )

ξύπνα aledjo, ώρα να πάς στην δουλειά....

Δημοσ.
ναι ειναι αλλα δε μπορω να κανω αλλιως.

ετσι ειμαι, ετσι γεννηθηκα ετσι με εφτιαξε ο θεος.

τιποτα δε με νοιαζει...

να φανταστειτε οτι απ'ολες τις δουλειες που εχω κανει, εχω παρετηθει απο μονος μου.

ποτε κανεις δε με απελυσε, εγω ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ και εφευγα και εμενα μονος να ηρεμησω...

ομως οταν υπαρχει μια γυναικα διπλα μου, ποτε δε βαριεμαι!

μου δινει δυναμη σε ολα τα θεματα και αντεχω να κανω πολλες δουλειες, χωρις γυναικα ομως δεν εχω διαθεση να κανω απολυτος τιποτα.

(μιλαω παντα για τις λιγες γυναικες που αξιζουν, οι αλλες ειναι απλος για να περναμε την ωρα μας οπως και αυτες μαζι μας)

Με την δουλειά που κάνεις νομίζω πάντα μπορείς να έχεις μια γυναίκα δίπλα σου…

Και δεν χρειάζεται να είναι από αυτές που αξίζουν …δεν θα την πάρεις στα σοβαρά , είπαμε

Δημοσ.
Με την δουλειά που κάνεις νομίζω πάντα μπορείς να έχεις μια γυναίκα δίπλα σου…

ε γιατι νομιζεις οτι κανω αυτη τη δουλεια?

τωρα ομως ειπα να δοκιμασω τον εαυτο μου και κανω μια κανονικη πρωινη δουλεια και απ'οτι ειδα εχει μονο αντρες! :cry::cry::cry:

δε ξερω ποσο θα αντεξω....

@Toufas μαλλον τα εχεις μπερδεψει.

ο μουνοδουλος ειναι ικανος να κανει τα παντα, να προδωσει, να σκοτωσει κτλ για ΜΙΑ γυναικα!

εγω δεν ειπα κατι τετοιο. ειπα οτι μου δινουν χαρα και λυπη οι γυναικΕΣ (δεν αναφερομαι μονο σε μια)

αρα οπως πχ καποιος αλλος ειναι χαρουμενος και τον γεμιζει ψυχολογικα που ασχολητε με υπολογιστες, ετσι και γω με τις γυναικες.

μπορεις να το καταλαβεις αυτο?

η "γυναικα" δεν ειναι μια, καθε γυναικα ειναι και ενας διαφορετικος κοσμος, ετσι ποτε δε τη βαριεσαι αφου ποτε δεν ειναι η ιδια και η ιδια. (by aledjo)

Δημοσ.
γυναίκες, γύναίκες, βυζιά, γυναίκες με μεγάλα βυζιά, κοκκινομάλες, πρασινομάτες, κωλαράκια, μεμέ, μπούτια, ω ρε μάνα μου κάτι μπούτια!!!

πιπίνια, τρελά πιπίνια, ω ρε κάτι πιπίνια, στρινγκ, κωλομέρια, ξανθιές, μου:lol::lol:αρες, κουκλάρες, βυζούμπες, γαμποουλες, γυναίκες, γυναίκες, γυναικες, γυναίκες γυναίκες, γυναίκες, γυναικες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

αν εσυ δεν εχεις απο αυτα που αναφερεις ή σε σενα κοιτανε μονο αυτα, τοτε σε λυπαμαι πραγματικα!

Δημοσ.
Μόλις παραιτήθηκα απο τη βραδινή μου δουλειά...

Και στα δικά σας :P

Δε βαριέσαι εμείς να μαστε καλά. Εγώ την έβαλα στον "πάγο" μπας και γίνει καμιά στραβή και περάσουμε κάνα μάθημα...

Δημοσ.

Ε καλα... για καλό το λέω :P

Thnk god απο δουλειές όσες θές..

Το θέμα είναι να είναι rewarding και να περνάς καλά...

Αν είναι και να δουλεύεις νύχτα και να τρέχεις σα το βέγγο, να το μαμήσεις...

Ούτε όταν πρωτοξεκίνησα πιτσιρικάς δεν έτρεχα τόσο...

Στα διάλα.. συγχίστηκα

Πάντως η εμπειρία έχει δείξει οτι δεν φταίνει οι δουλειές που δεν περνάς μαθήματα :P

Αντίθετα σε φάση που δούλευα σε σχολείο το πρωί και σε bar το βράδυ είχα περάσει στην ίδια εξεταστική και ότι είχα δώσει..

Ακριβώς γιατι ήμουν στην τσίτα...

Γενικά όσο κάθεσαι τόσο "κάθεσαι"..

Δημοσ.
πιτσιρικάς

Το λες σα να σε πήραν τα χρόνια, μικροί ειμαστε ακόμα :P (ναι ξέρω μ' αυτά τα μυαλά θα πάω μπροστά).

Πάντως η εμπειρία έχει δείξει οτι δεν φταίνει οι δουλειές που δεν περνάς μαθήματα :P

Αντίθετα σε φάση που δούλευα σε σχολείο το πρωί και σε bar το βράδυ είχα περάσει στην ίδια εξεταστική και ότι είχα δώσει..

Ακριβώς γιατι ήμουν στην τσίτα...

Γενικά όσο κάθεσαι τόσο "κάθεσαι"..

Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο, όταν δουλεύω είμαι τουλάχιστον 60% κάτω στα μαθήματα. Τί να πώ...μάλλον δεν εχω HyperThreading

Δημοσ.
Το λες σα να σε πήραν τα χρόνια, μικροί ειμαστε ακόμα :P (ναι ξέρω μ' αυτά τα μυαλά θα πάω μπροστά).

Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο, όταν δουλεύω είμαι τουλάχιστον 60% κάτω στα μαθήματα. Τί να πώ...μάλλον δεν εχω HyperThreading

Καλά σίγουρα όπως την βρίσκει ο καθένας...

Όσο για τα χρόνια.. σίγουρα δεν μας πήρανε.. αλλα μου αρέσει πιο πολύ η φάση να είμαι "μπροστά απο την εποχή μου " :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...