alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 κοιμομουν ρε παιδια Ναι, άλλα εμείς κόλλυβα και κεριά τα έχουμε ήδη παραγγείλει... κάνε κάτι... μην πάνε χαμένα τώρα, κρίμα είναι.
Garnele Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 άντε αυτά πες βολεύονται, τα κόλλυβα τα τρως, τα κεριά τα ανάβεις για ατμόσφαιρα. το στεφάνι να δω τι σκατά θα το κάνουμε.
Houston Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εγώ ρε συ έχω γεμίσει τους στύλους με κηδειόχαρτα plz ρε Toufas κάνε κάτι
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Για την ιστορία.. 4160 και γράφεις πρώτη λέξη στο μήνυμα την λέξη sport. Έχει αλλάξει σε 54160
Sadamiraq Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Aντε να παιρνουν και αλλοι το παραδειγμα του τουφα:lol: Ποιος θα βγαλει λογο στην κηδεια?
aledjo Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ΤΕΛΟΣ!σταματαω να ασχολουμαι με γυναικες! θα μεινω μονος να ησυχασω.... οσες εχουν το msn μου, μη μου μιλατε κανω απεργια. :-D:-D εχθες το βραδυ εκανα αυτο το ποστ και σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο να ξεκινησω κανονικη πρωινη δουλεια! συμπτωση? παντα το ελεγα οτι οι γυναικες με εχουν καταστρεψει....
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 και αν δεν ήταν αυτές κάτι άλλο θα έβρισκες να σε καταστρέψει...
Houston Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 aledjo, δε συμφωνείς? ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες για να τις παίρνουμε σοβαρά? Τι ασχολείσαι λοιπόν? Κάνε το κέφι σου και κοίτα τον εαυτό σου. Τον εαυτό σου …εσύ να περνάς καλά και όλους τους άλλους στ αρχίδια σου. Οι γυναίκες που αξίζουν είναι λίγες , πολύ λίγες (για όλους μας)
aledjo Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 aledjo, δε συμφωνείς? ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες για να τις παίρνουμε σοβαρά?Τι ασχολείσαι λοιπόν? Κάνε το κέφι σου και κοίτα τον εαυτό σου. Τον εαυτό σου …εσύ να περνάς καλά και όλους τους άλλους στ αρχίδια σου. Οι γυναίκες που αξίζουν είναι λίγες , πολύ λίγες (για όλους μας) +1000000000 αλλα το κακο με μενα ειναι οτι το κεφι μου το φτιαχνουν-χαλανε μονο οι γυναικες. οτιδηποτε αλλο δε με αγγιζει, ολα και ολους τους γραφω στα @@ και δε με νοιαζει τιποτα αλλο μονο καποια γυναικα μπορει να με κανει καλα και ασχημα ταυτοχρονα και ειπα να μεινω ουδετερος για λιγο να ηρεμισω. συμφωνω στο οτι δε πρεπει να περνουμε στα σοβαρα ολες τις γυναικες, λιγες ειναι αυτες που αξιζουν αλλα υπαρχει μεγαλο θεμα σε αυτο και δε θα το γραψω γιατι θα χρειαστω 2 σελιδες.
Harkon Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 αυτό δεν είναι άδικο για τους φίλους / οικογένεια / αυτούς που σ'αγαπάνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.