Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να σου πω, μεθαύριο μπαίνω πάλι στο στρατόπεδο (φαντάρος γαρ) οπότε δεν μπορώ να το ψάξω περισσότερο αυτό τον καιρό, γιατί πράγματι έχω γνωστούς από Βόλο. Τον Αύγουστο που απολύομαι με το (πολύ) καλό, βλέπουμε.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλος, άσε τις μπύρες και τους καφέδες και ρίχ' το στα ζεστά τσάγια. Κι εγώ το ίδιο έκανα. 29 φύλαρχοι Βεδουΐνων το συνιστούν. «Αυτοί ξέρουν»...

Δημοσ.

Τα λόγια περισσεύουν... εκεί που είναι ο Λούσιφερ έχει πολύ ζέστη....

σώωωωωωωωπαααααααα

Δημοσ.

καρφώθηκα με ένα μαχαίρι σήμερα. είναι στο "βουνό" του αντίχειρα στην αριστερή παλάμη. είναι περίπου 1cm κόψιμο αλλα είναι αρκετά βάθη φαίνονται κάτι άσπρα μέσα, μάλλον τα νεύρα. το καλύπτω με κάτι αυτοκόλλητους επιδέσμους που πήρα....θέλει ράμματα?

Δημοσ.

μου άνοιξες την όρεξη...

προσπαθώ να φάω τα κονφλειξ χωρίς να σκέφτομαι τα άσπρα στο δάχτυλό σου....

Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ!

σταματαω να ασχολουμαι με γυναικες!

θα μεινω μονος να ησυχασω....

οσες εχουν το msn μου, μη μου μιλατε κανω απεργια.

Δημοσ.
καρφώθηκα με ένα μαχαίρι σήμερα. είναι στο "βουνό" του αντίχειρα στην αριστερή παλάμη. είναι περίπου 1cm κόψιμο αλλα είναι αρκετά βάθη φαίνονται κάτι άσπρα μέσα, μάλλον τα νεύρα. το καλύπτω με κάτι αυτοκόλλητους επιδέσμους που πήρα....θέλει ράμματα?

Αν δεν έχει σταματήσει ακόμα ναι!!! :P

Δημοσ.

Mπα το πολυ πολυ να πεθανεις απο αιμοραγια:lol::lol::lol::lol:

πλακα κανω δεν νομιζω να θες ραμματα εκτος και αμα συνεχιζεις να αιμοραγεις:P

Δημοσ.

Τόσες ώρες που έχουν περάσει ότι ήταν να γίνει έγινε... ή τον χάσαμε από αιμορραγία ή κοιμάται.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς σε ποιον αριθμό στέλνουν SMS στην Έρα σπορ;

Για την ιστορία..

4160 και γράφεις πρώτη λέξη στο μήνυμα την λέξη sport.

Δημοσ.

κοιμομουν ρε παιδια :P

εβγαζε αιμα επειδη το δουλευα το χερι. οχι να χρειαζετε σκουπισμα δηλαδη το πραμα που ειχα βαλει να το καλυπτει ηταν καπως σαν υφασματινος (πλαστικο ηταν αλλα υποαλλεργικο) και φενοταν οτι καλυπτε αιμα, οχι να γινει ολο κοκκινο.

στον υπνο το ειχα βγαλει και δεν εβγαλε παραπανω αιμα η πληγη. βασικα τωρα που το πιεζω λιγο δεν ποναει κιολας.

αρα δεν θα χασω το χερι μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...