Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Τι να σου πω, μεθαύριο μπαίνω πάλι στο στρατόπεδο (φαντάρος γαρ) οπότε δεν μπορώ να το ψάξω περισσότερο αυτό τον καιρό, γιατί πράγματι έχω γνωστούς από Βόλο. Τον Αύγουστο που απολύομαι με το (πολύ) καλό, βλέπουμε.
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Φίλος, άσε τις μπύρες και τους καφέδες και ρίχ' το στα ζεστά τσάγια. Κι εγώ το ίδιο έκανα. 29 φύλαρχοι Βεδουΐνων το συνιστούν. «Αυτοί ξέρουν»...
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Τα λόγια περισσεύουν... εκεί που είναι ο Λούσιφερ έχει πολύ ζέστη.... σώωωωωωωωπαααααααα
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μόλις τελείωσα και εγώ μία παγωμένη και πάω για νάνι. Είχε λήξει εδώ και 17 μέρες... Ωραία ήταν όμως.
poscaman Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 και οι ζυμoμυκητες κανουν παρτυ στο στομαχι σου... yeeeah
jason_rethymno Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς σε ποιον αριθμό στέλνουν SMS στην Έρα σπορ;
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 καρφώθηκα με ένα μαχαίρι σήμερα. είναι στο "βουνό" του αντίχειρα στην αριστερή παλάμη. είναι περίπου 1cm κόψιμο αλλα είναι αρκετά βάθη φαίνονται κάτι άσπρα μέσα, μάλλον τα νεύρα. το καλύπτω με κάτι αυτοκόλλητους επιδέσμους που πήρα....θέλει ράμματα?
bibibo Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 μου άνοιξες την όρεξη... προσπαθώ να φάω τα κονφλειξ χωρίς να σκέφτομαι τα άσπρα στο δάχτυλό σου....
aledjo Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ΤΕΛΟΣ! σταματαω να ασχολουμαι με γυναικες! θα μεινω μονος να ησυχασω.... οσες εχουν το msn μου, μη μου μιλατε κανω απεργια.
angmar Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 καρφώθηκα με ένα μαχαίρι σήμερα. είναι στο "βουνό" του αντίχειρα στην αριστερή παλάμη. είναι περίπου 1cm κόψιμο αλλα είναι αρκετά βάθη φαίνονται κάτι άσπρα μέσα, μάλλον τα νεύρα. το καλύπτω με κάτι αυτοκόλλητους επιδέσμους που πήρα....θέλει ράμματα? Αν δεν έχει σταματήσει ακόμα ναι!!!
Sadamiraq Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 καρφώθηκα με ένα μαχαίρι σήμερα. είναι στο "βουνό" του αντίχειρα στην αριστερή παλάμη. είναι περίπου 1cm κόψιμο αλλα είναι αρκετά βάθη φαίνονται κάτι άσπρα μέσα, μάλλον τα νεύρα. το καλύπτω με κάτι αυτοκόλλητους επιδέσμους που πήρα....θέλει ράμματα? Mπα το πολυ πολυ να πεθανεις απο αιμοραγια:lol::lol: πλακα κανω δεν νομιζω να θες ραμματα εκτος και αμα συνεχιζεις να αιμοραγεις
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Τόσες ώρες που έχουν περάσει ότι ήταν να γίνει έγινε... ή τον χάσαμε από αιμορραγία ή κοιμάται.
dark_banishing Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς σε ποιον αριθμό στέλνουν SMS στην Έρα σπορ; Για την ιστορία.. 4160 και γράφεις πρώτη λέξη στο μήνυμα την λέξη sport.
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 κοιμομουν ρε παιδια εβγαζε αιμα επειδη το δουλευα το χερι. οχι να χρειαζετε σκουπισμα δηλαδη το πραμα που ειχα βαλει να το καλυπτει ηταν καπως σαν υφασματινος (πλαστικο ηταν αλλα υποαλλεργικο) και φενοταν οτι καλυπτε αιμα, οχι να γινει ολο κοκκινο. στον υπνο το ειχα βγαλει και δεν εβγαλε παραπανω αιμα η πληγη. βασικα τωρα που το πιεζω λιγο δεν ποναει κιολας. αρα δεν θα χασω το χερι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.