Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά γελάω πάντα με τη θεωρεία που ισχυρίζεται ότι η ομορφιά και το μυαλό, είναι αντιστρόφως ανάλογες αξίες σε έναν άντρα. Ή πως όσοι είναι γυμνασμένοι, είναι στάνταρ και μισόχαζοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

@ soturin

Ευχαριστώ. Τι εννοείς τότε και τώρα; Πάω στα 22, αν αυτό ρωτάς.

Απλά γελάω πάντα με τη θεωρεία που ισχυρίζεται ότι η ομορφιά και το μυαλό, είναι αντιστρόφως ανάλογες αξίες σε έναν άντρα. Ή πως όσοι είναι γυμνασμένοι, είναι στάνταρ και μισόχαζοι.

Εντάξει μωρέ, και εσύ είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν λέμε ότι οι γυμνασμένοι είναι χαζοί ούτε ότι οι κοπέλες δεν κοιτάνε ομορφιά. Απλά, αν μια κοπέλα δει κάτι στον χαρακτήρα σου που της αρέσει, την κάνει να αισθάνεται σίγουρη, όμορφη κλπ, θα σε προτιμήσει από κάποιον άλλον που μπορεί να είναι λίγο πιο όμορφος από εσένα αλλά δεν την ελκύει σε άλλο επίπεδο. Δεν λέμε "να είσαι αστείος και θα πάρεις την Angelina από τον Brad Pitt", απλά σε λογικά πλαίσια μπορείς να καλύψεις μια διαφορά.

κοιτα αυτη τη θεωρια τη πιστευουν πολλοι επειδη σε μεγαλο ποσοστο ισχυει!

δεν ειναι απολυτο αλλα αν ψαξεις να δεις, θα δεις οτι σε πολλες περιπτωσεις ισχυει....

οπως εγω εχω βγαλει μια θεωρια για τη πλακα στην αρχη αλλα σιγα σιγα οι φιλοι μου πιστευουν σε αυτη!

η θεωρια που την ειπα για πλακα ειναι:

"οταν ακους ομορφη φωνη στο τηλεφωνο τοτε αυτη ειναι χοντρη!"

φυσικα ακουγεται χαζο, γιατι το ειπα για τη πλακα.

ομως οι μερικοι φιλοι μου που ασχολουνται με το chat και περνουν τηλεφωνα απο γυναικες μεσα απο τα chat room, τις περνουν τηλεφωνο και ακουν μια ωραια φωνη.

μετα οταν γινεται η συναντηση βλεπουν μια χοντρη ή ενα μπαζο!

σκεφτομαι να ανοιξω fun-club....

Aledjo θα γενικεύσω την θεωρία και θα το θέσω αλλιώς : Αν πάρεις τηλέφωνο από γκόμενα σε chat τότε αυτή είναι χοντρή :-p

Ισχύει έχει / δεν έχει ωραία φωνή

Aledjo θα γενικεύσω την θεωρία και θα το θέσω αλλιώς : Αν πάρεις τηλέφωνο από γκόμενα σε chat τότε αυτή είναι χοντρή :-p

Ισχύει έχει / δεν έχει ωραία φωνή

χαχαχαχ μη το λες απολυτα αυτο!

εχω τυχει και σε μ0Υν@ρ3ς!

κι΄'ομως ετυχε απο το τηλεφωνο να μη πειθει και τοσο....

πες το τυχη, πες το οπως θες! αλλα γινεται και αυτο....

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα είναι βρε!

Ο κανόνας είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία που δίνουν τηλέφωνα σε chat είναι μπ@ζ@

Αν δεν ήταν θα είχαν γκόμενο και δεν θα έδιναν τηλ ...

καλα αυτο που λες σηκωνει πολυ συζητηση.

παντος δεν ισχυει αυτο που λες γιατι ξερω και πολλες που ειναι γκομεναρες αλλα κανεις δε τους τη πεφτει!

προτειμανε τα μπαζα λενε.... κι'ομως υπαρχει καθε λογης γυναικα, δε μπορεις να εισαι απολυτος με τιποτα!

1.

Το οτι εσύ κατάλαβες αυτό δεν σημαίνει οτι αυτό είπα. Εννοώ οτί και να ΜΗΝ έχει κάποιος κοιλιακούς δεν είναι αυτό ΟΛΗ η ουσία. Προφανώς παίζει ρόλο στις πρώτες εντυπώσεις (αν και όλες σχεδόν οι φίλες μου είναι φαν των ψωμακίων), αλλά εδώ έρχεται αυτό που είπα περί "σοβαρών πραγμάτων"

2. Rubic, για τις ηλικίες στον freakster απευθηνόμουνα μήπως ζυγιάσουμε καλύτερα την κατάσταση. Ετσι που το πα όμως προφανώς σε μπέρδεψα:mrgreen:

3. Φίλε aledjo, όλα σχετικά είναι. Η θεωρία σου ισχύει αλλά για τους γυμνασμένους και τίποτα άλλο. Τους "έχω κοιλιακούς αρά σας τη λέω σ'όλους!!". Κι εγώ τα χω πάει τα γυμναστήριά μου αλλά η ουσία είναι αν το κάνεις για σωματική υγεία ή αν το κάνεις για την μόστρα και μόνο.

1.

3. Φίλε aledjo, όλα σχετικά είναι. Η θεωρία σου ισχύει αλλά για τους γυμνασμένους και τίποτα άλλο. Τους "έχω κοιλιακούς αρά σας τη λέω σ'όλους!!". Κι εγώ τα χω πάει τα γυμναστήριά μου αλλά η ουσία είναι αν το κάνεις για σωματική υγεία ή αν το κάνεις για την μόστρα και μόνο.

θα ηθελα να συνεχισω τη κουβεντα αυτη αλλα σε καποιους δεν αρεσει η γνωμη μου και γι'αυτο ενα μηνα ημουν banned.

γι'αυτο δε το συνεχιζω....

Το είπες στη μητέρα σου;

Η πλάκα είναι οτι ήρθε και με ρώταγε γιατί βάραγα την πόρτα και έβριζα :mrgreen: (και θυμήθηκα την διαφήμηση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...