Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το αποτέλεσμα που θέλω; Τι αποτέλεσμα μπορεί να θέλω εγώ; Έχουμε κανένα διαγωνισμό και δεν το έχω καταλάβει; Αυτό πάει και στο "τα λέγανε άνθρωποι του χώρου". Δηλαδή τι; Προσπαθούσαν να υπερασπιστούν και 'γω δεν ξέρω τι; Δικιά σου είναι η ζωή, κάνε ότι καταλαβαίνεις. Δεν νομίζω πως έχει κανείς τίποτα να κερδίσει απ' αυτή την ιστορία παρά μόνο εσύ.

Λέγοντας "αποτέλεσμα" εννοώ το να με πείσεις με αυτά που λες. Και φυσικά δεν κάνουμε διαγωνισμό.

Εκτός αν εννοείς ότι στα λέγανε για να σου φάνε τα λεφτά από τα δίδακτρα, γιατί δυστυχώς ο χώρος έχει γεμίσει και από τέτοιους γελοίους τύπους.

Και οφείλω να ομολογήσω πως υποπτεύομαι (με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω ούτε αυτούς ούτε εσένα) ότι οι καθηγητές σου μάλλον δεν ήταν και πολύ σωστοί στη δουλειά τους, αν μέσα σε 10 χρόνια δεν κατάφεραν να σου μεταλαμπαδεύσουν έστω και το 1% της αξίας αυτής της τέχνης. Γιατί το 1% θα ήταν υπεραρκετό.

Κοίτα οι πιθανότητες είναι οι εξής:

'Η εγώ είμαι πολύ μπούφος και δεν καταλάβαινα

'Η αυτοί κοιτούσαν απλά τα λεφτά και δεν με απέτρεπαν

'Η αυτό που σου είπα παραπάνω... πήγα δοκίμασα... δοκίμασα και με το ζόρι και τελικά αποφάσισα ότι δεν κάνει για μένα.

Δεν κάνουν όλοι για όλα.

Δημοσ.

σοβαρά άτομα υπάρχουν σ αυτό το τόπικ, να πούνε καμιά μ@λακία της προκοπής να περάσει η ώρα ? ή θα ανοίξω κανά 2 τόπικ απ αυτά που αρέσουν στον paredwse ?

Δημοσ.
παράτα τα αλέτζο.

είναι σημάδι.

και γιατί να μην είναι σημάδι να προσπαθήσει παραπάνω;

Δημοσ.

Θέμα: Wind: Music Non Stop

Η Wind ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Music Non Stop. Τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες συνδρομητές της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν νόμιμα, απεριόριστα τραγούδια στο κινητό ή στον υπολογιστή τους με 5,99 ευρώ το μήνα. Η νέα υπηρεσία Wind Music Non Stop περιλαμβάνει:

Απεριόριστο download τραγουδιών μόνο με 5.99 ευρώ το μήνα.

Εύκολη ενεργοποίηση της υπηρεσίας είτε μέσω του Wind Plus, είτε μέσω Διαδικτύου (http://www.windplus.gr'>http://www.windplus.gr) είτε στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 19482.

Επιλογή download και από το κινητό μέσω Wind Plus αλλά και από το Internet στο http://www.windplus.gr

Δυνατότητα αναπαραγωγής τραγουδιών από κινητό, υπολογιστή, MP3 players και CD.

Το Music Non Stop προσφέρει μια πλούσια συλλογή δημοφιλών καλλιτεχνών από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από διάφορα μοντέλα κινητών, ωστόσο οι χρήστες δεν χρειάζονται απαραίτητα συμβατή συσκευή καθώς η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσω Internet. Εκτός από το μηνιαίο τέλος των 5,99 ευρώ, δεν περιλαμβάνει επιπλέον κόστος download, ενώ τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για όσο διάστημα οι συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία.

http://www.myphone.gr

ρε παιδια ποσο νομιμο μπορει να ειναι αυτο?

δηλαδη αν κατεβαζω απο κει τραγουδια ειμαι νομιμος?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Manuel μήπως ξέρεις τον μακαρίτη τον Μουρτζόπουλο απ'τον Βόλο ;

Όχι, αν και το όνομα κάτι μου λέει.

Αυτό όμως δε σημαίνει και πολλά, γιατί εμένα πολλά ονόματα "κάτι μου λένε" για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

Αυτό όμως δε σημαίνει και πολλά, γιατί εμένα πολλά ονόματα "κάτι μου λένε" για κάποιο λόγο.

Επί τι ευκαιρία που σε βλέπω πάλι να σουλατσάρεις εδώ μέσα.... αδειούμπα;;;

Δημοσ.

Μουσικολόγος και συνθέτης μεταξύ άλλων, είχε και ένα ωδείο αν δεν κάνω λάθος. Προσπαθώ να μάθω αν έχει γίνει τελικά τίποτε με το ανέκδοτο έργο του το οποίο και είναι ευρύτατο αλλά είναι γνωστός πιο πολύ με τις δυο προαναφερθείσες ιδιότητες, γι'αυτό είπα να σε ρωτήσω που είσαι στην περιοχή και πιο σχετικός, μου είχε πει ένας μαθητής του ότι έκανε και κάποιες εργασίες στα μαθηματικά, αυτό μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον. Μένιος το μικρό του btw.

Δημοσ.

Ρε

Ζέστη ρε

Πεθαίνω

Ζέστη

Δε θα έχω οπτική επαφή στο κατούρημα αν συνεχίσω τις μπύρες

Ζέστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...