Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τι στον κορακα ειναι τουτο;;;0_o mantis shrimp http://en.wikipedia.org/wiki/Giant_isopod και αυτο το θελω
soturin Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 κι αν πεινάς πολύ: http://en.wikipedia.org/wiki/Cloverfield_%28creature%29
χάπι Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Νόστιμα φαίνονται... μμμμμ.... @flo, τι τσίκι-τσίκι κι αηδίες ? Αυτό είναι κομμάτι... επίσης, δεν κατάλαβα γιατί λυσσάξανε με το σποτάκι της Ελλάδας, που ήταν το πιο ερωτικό/νεανικό κατά την ταπεινή μου άποψη και "κόλλαγε" με τη θεματολογία του τραγουδιού !
χάπι Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ...για να τους χαϊδεύεις το απαλό τρίχωμα και να χουρχουρίζουν στα πόδια σου ???? Ε να τα πάρεις ! Δεν είπαμε και τίποτα. Αλλά, αν έχεις κανένα που σου περισσεύει, στείλτο να το μαγ...εεεε... περιθάλψουμε !
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ένα συγγενή... έναν φίλο στο Αμέρικα ρε παιδιά!!! Μια παραγγελιά να κάνομε!!!
soturin Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ουπς!!! Ουπς!!! indeed... ρητορική ερώτηση, γιατί καίγομαι ο καμένος με καμένα ανιμε που σκοπό έχουν να κάψουν καμένο κόσμο? Ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το να μου γράφεις βουδιστικές ιστορίες και να μου λες κλισέ του στυλ "Η ποίηση δε μπορεί να εξηγηθεί. Μόλις εξηγηθεί χάνει τη μαγεία της" είναι όπως καταλαβαίνεις άτοπο και έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Το αποτέλεσμα που θέλω; Τι αποτέλεσμα μπορεί να θέλω εγώ; Έχουμε κανένα διαγωνισμό και δεν το έχω καταλάβει; Αυτό πάει και στο "τα λέγανε άνθρωποι του χώρου". Δηλαδή τι; Προσπαθούσαν να υπερασπιστούν και 'γω δεν ξέρω τι; Δικιά σου είναι η ζωή, κάνε ότι καταλαβαίνεις. Δεν νομίζω πως έχει κανείς τίποτα να κερδίσει απ' αυτή την ιστορία παρά μόνο εσύ. Εκτός αν εννοείς ότι στα λέγανε για να σου φάνε τα λεφτά από τα δίδακτρα, γιατί δυστυχώς ο χώρος έχει γεμίσει και από τέτοιους γελοίους τύπους. Και οφείλω να ομολογήσω πως υποπτεύομαι (με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω ούτε αυτούς ούτε εσένα) ότι οι καθηγητές σου μάλλον δεν ήταν και πολύ σωστοί στη δουλειά τους, αν μέσα σε 10 χρόνια δεν κατάφεραν να σου μεταλαμπαδεύσουν έστω και το 1% της αξίας αυτής της τέχνης. Γιατί το 1% θα ήταν υπεραρκετό.
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Να δουλεύεις ωστε να έχεις αρκετά λεφτά για να τα σκορπάς σε μλκείες Ή να μη δουλεύεις και να σκορπάς απλά λιγότερα λεφτά σε μλκειες; εδιτ: Όσο όμως δουλεύεις έχεις μεν αρκετά $$ αλλα δεν έχει χρόνο για τις παραπάνω μλκειες... όσο δεν δουλεύεις... έχεις άπειρο χρόνο.. αλλα @@ $$ για τις παραπάνω μλκειες... Μπερδεύομαι..
Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Manuel μήπως ξέρεις τον μακαρίτη τον Μουρτζόπουλο απ'τον Βόλο ;
Mystirios Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον ένα deathmatch μεταξύ vs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.