leftermann Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 κλαυθμός. Αφήσαν έξω την τσεχία, και περάσαν την πορτογαλική φάλαινα. Αδικία μέγιστη, και αναξιοκρατία...
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μου αρεσει που κανεις δεν ασχολειτε με την γιουροβιζιον
soturin Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 έχει και προκριματικά η eurovision? άντε και ομίλους σε λίγο
Bougas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εντυπωσιακή επιστροφή παπαγάλου στον ιδιοκτήτη του Ένας γκρι εξωτικός παπαγάλος, ο οποίος τοʼ σκάσε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην ιαπωνική πρωτεύουσα, βρήκε το δρόμο της επιστροφής επαναλαμβάνοντας το όνομά του και την διεύθυνση κατοικίας του! Η αστυνομία εντόπισε τον παπαγάλο σε περιοχή κοντά στο Τόκιο, στις αρχές του μήνα, και καθώς ήταν προφανές ότι το πτηνό είχε χαθεί, τον μετέφερε σε κλινική ζώων. Ο παπαγάλος όμως γνώριζε και το όνομά του, αλλά και την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον μεταφέρει εκεί. «Ήμουν αμελής γιατί σπανίως πετάει» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo ο ιδιοκτήτης του, Γιόσιο Νακαμούρα, και πρόσθεσε ότι τώρα διαπιστώνει πόσο χρήσιμο ήταν που τον δίδαξε τις απαραίτητες λέξεις. http://www.cosmo.gr/News/Japan/199594.html Λίγο άσχετο βέβαια,(γι'άυτό και το πόσταρα εδώ),άλλα εγώ γέλασα πολύ Χάθηκε ο παπαγάλος,και ενημέρωσε ο ίδιος την αστυνομία για την διεύθηνση της κατοικίας του αφεντικού του :lol:
biscoto Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ρε παιδια δεν ξερω πως να το θεσω... αλλα γιατι ό,τι παιχνιδι βγει πρεπει να ειναι με οπλα,αιματα και μουντη ατμοσφαιρα ? ή τουλαχιστον η πλειοψηφια αυτων που προωθουντε
poscaman Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι ποιο γρηγορο απο Αμερικη στην Ελλαδα;; το usps-Express Mail International η το usps-Priority Mail International
Mithrantir Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ό,τι είναι εντυπωσιακό το βαφτίζουμε αμέσως "τσοντού" ? Chechs FTW ! Παίζει να σε έχω ερωτευτεί τρελλά γι' αυτή τη δήλωση και μόνο
slipknot Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 kwsn τι έγινε με την τσεχία,δεν την είδα να περνάει Ρε παιδιά,τι σας άρεσε στην τσέχα ? Έτσι όπως είχε πιάσει το μαλλί...Ενώ η ουκρανή,κυρία !
χάπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Παίζει να σε έχω ερωτευτεί τρελλά γι' αυτή τη δήλωση και μόνο κι εγώ σε συμπαθώ αγαπητέ Mithrantir αλλά, είμαι λογοδοσμένη ! :p:-D
χάπι Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 kwsn τι έγινε με την τσεχία,δεν την είδα να περνάει Ρε παιδιά,τι σας άρεσε στην τσέχα ? Έτσι όπως είχε πιάσει το μαλλί...Ενώ η ουκρανή,κυρία ! Μόνο μία Τσέχα είδες εσύ επί σκηνής ? (Μου άρεσε το σύνολο με τις κοπελίτσες, που χορευαν γύρω της, καθώς και η ίδια η τραγουδίστρια... Το βρήκα πολύ νεανικό και "φρέσκο". Τώρα, πως είχε πιάσει το μαλλί και άλλες λεπτομέρειες τέτοιες, δεν πρόσεξα. Κρίμα που δεν πέρασαν !)
slipknot Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μόνο μία Τσέχα είδες εσύ επί σκηνής ?(μου άρεσε το σύνολο με τις κοπελίτσες που χορευαν γύρω της και η ίδια η τραγουδίστρια... Το βρήκα πολύ νεανικό και "φρέσκο". Τώρα, πως είχε πιάσει το μαλλί και άλλες λεπτομέρειες τέτοιες, δεν πρόσεξα. Κρίμα που δεν πέρασαν !) Ε,όσο να ναι η τραγουδίστρια είναι το ζουμί της συμμετοχής,όπως και κάθε συμμετοχής.Εγώ χάρηκα που δεν πέρασαν
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Η Ουκρανέζα είναι τσοντού. Οι Τχέχες γενικότερα και από το καλάθι να τις πάρεις είναι όλες άγγελοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.