Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σαφώς και υπάρχει! στο ύψος της Βούλας κατά προτίμηση (εκεί έχει πολλές) σταμπάρεις μια πολυκατοικία (εννοείται να έχει πισίνα) μπουκάρετε μέσα (με πέρνεις και εμένα ενα τηλ να έρθω) και αράζετε. Τώρα ιδίως καλοκαίρι θα έχουν φύγει και μερικοί ένοικοι και αν που δε νομίζω σας, πει κανείς τίποτα λες είμαστε φίλοι αυτου νου απο το 2ο. και είσαι μια χαρα. Και αν πας μη ξεχάσεις να με πάρεις τηλ. ψήνομαι να περάσω 5-6 άτομα θα μαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

:P

θα θελα κατι πιο νομιμο...γιατι θα ηταν κ παρτυ με πολλα ατομα κ μουσικη.ειχα βρει 2 στον Αλιμο αλλα δεν μας δεχοντουσαν για ηχορυπανση κ μυνησεις.κ τα γνωστα παραλιακα μαγαζια δεν βγαζουν τις εσοδους ακομη κ να παιρναμε μπουκαλια...

κάτι off topic σε αυτό που συζητάτε.Λέω συγγνώμη στους mods και admins για την αναστάτωση του thread που άνοιξα συνεχίστε τραγουδώντας.Αυτά.

Α, και θα προσπαθήσω να μειώσω τις σπαμαριές μου...

@ freakster

Μεγάλε έχεις σκάλωμα ε; Κοίτα, πρώτον μην πας με την μια και της την πέσεις την πρώτη φορά που θα την δεις, γιατί αν δεν είσαι κανά μοντέλο, το πιθανότερο είναι να φας πόρτα. Κανόνισε έτσι ώστε να την πετύχεις πολλές φορές, πάντα ολιγόλεπτες. Πες κάτι έξυπνο, κάτι αστείο, και μετά φύγε πρώτος. Θες να σε έχει στο μυαλό της σαν μια ευχάριστη τυχαία συνάντηση που μπορεί να έχει την επόμενη φορά που θα βγει από το σπίτι, και όχι σαν τον βλάκα γείτονα που την καθυστερεί χωρίς ουσιαστικό λόγο κάθε φορά που φεύγει και δεν βλέπει την ώρα να τελειώσει την βλακεία του και να του πει "λοιπόν πρέπει να φύγω" και να την κάνει γρήγορα γρήγορα. Πείραζε την, κάνε της πλάκες, διαφώνησε με τις απόψεις της. Να είσαι (όσο μπορείς) χαλαρός και άνετος. Αν ξέρεις κάποια φίλη της φρόντισε να σε συμπαθήσει. Και αφού την έχεις δει αρκετές φορές, πήγαινέ το σιγά σιγά προς την έξοδο. Γενικά να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι άνετος με τον ευατό σου. Αυτό φαίνεται πάρα πολύ και μετράει. Μπορεί να μην σου αρέσει κάτι επάνω σου, αλλά αν δεν το αφήσεις να σου δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε η άλλη θα το δει σαν πρόβλημα. Εγώ προσωπικά έχω τρεις φίλους που αν τους δεις θα πεις ότι δεν παίζει να έχουν βρει ποτέ κοπέλα. Και οι τρεις όμως τα έχουν με κοπέλες που είναι πάνω από το μέτριο, και έχω και απαιτητικό γούστο. Και που'σαι, αν έχει άλλον και αποφασίσεις να την κυνηγήσεις, μην τον κακοχαρακτηρήσεις ποτέ. Και ας έχεις δίκιο και ας συμφωνεί μαζί σου, από μέσα της θα εναντιώνεται σε αυτόν που μιλάει άσχημα για το αγόρι της. Ό,τι βλακεία και να σου πει ότι της έχει κάνει ο άλλος, πάρε το μέρος του αστειευόμενος. Απλά σε άσχετη φάση μετά από καιρό πέτα ένα "εγώ δεν θα έκανα ποτέ το χ πράγμα, δεν είμαι χαζός". Έτσι υποδηλώνεις την χαζομάρα της πράξης, αλλά δεν προσβάλεις τον ίδιο, δεν την συνδέεις με αυτόν. Την σύνδεση θα την κάνει μόνη της. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά. Περιμένουμε νέα.

Θενξ για την υποστήριξη σε όλους.

Το άσχημο είναι ότι νόμιζα ότι το είχα ξεπεράσει και τελικά βρεθήκαμε στην ίδια γειτονιά.

Ίσως αυτή τη φορά να τα καταφέρω καλύτερα απο ότι λαστ ταιμ, 7 χρόνια πριν :?

Όταν έχω νέα θα ποστάρω και πάλι ευχαριστώ :)

Εγώ πιστεύω πως ανάμεσα στα άλλα, αξίζει να της πεις ότι 7 χρόνια τώρα τη σκέφτεσαι και δεν έχεις πάει με άλλη γυναίκα. Πιστεύω πως θα την συγκινήσει η θλιβερή αλήθεια.

Σε πειράζω. Καλή επιτυχία.

Επισκέπτης

Επειδή έτσι κι αλλιώς οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν, το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε περίπτωση. Αλλιώς κινδυνεύεις να παριστάνεις κάτι, ενώ η άλλη να θέλει αυτό που είσαι. Οπότε συμβουλές για "να σε θεωρήσει έτσι κι όχι αλλιώς" τις βρίσκω άχρηστες.

Φίλε rubik, δεν ξέρω με τι ασχολείσαι αλλά είσαι master! Είναι όπως ακριβώς τα λες και μάλιστα είναι ειλικρινά πράγματα, όχι τσατσιές για να "φανείς κάπως, και να το σκίσεις το πιπίνι και άλλες αηδίες". Ανάλογα με το επίπεδό της, δεν παίζει να σε κρίνει από την εμφάνιση. Οι γυναίκες για σοβαρά πράματα δεν κοιτάν τους κοιλιακούς. Το χιούμορ είναι μια εύθημη εκδήλωση ευφυίας, μετράει...

Ηλικίες τότε και τώρα μας είπες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...