alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ποπο.. βλεπω μπαλαρα που παιζουνε και σκεφτομαι.. τι ελληνικο ποδοσφαιρο και πρασινα αλογα??? ΥΓ. ειδατε τακλιν Carvalhio ---> Ronaldo? πλακα θα ειχε να τραυματιζοταν απο ομοεθνη εν οψη euro Τι είδες; Μπαλάρα; Και δεν έχεις δει τέτοιο (ηλίθιο) αγώνα στην Ελλάδα; Ρε πλάκα μας κάνετε; Απλά και μόνο επειδή ήταν τελικός και έπαιζε η Μαντσεστερ με την Τσέλσι το λέτε ματσάρα; Μια μαλακία και μισή ήταν το ματς. Άθλιο από την αρχή μέχρι και το τελευταίο πέναλτι.
Freakster Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τουφα, πας στην εταιρια που είχες ήδη, ζητας αντικατασταση σιμ και μετα πας στην εταιρια που θες να μεταφερεθεις και ζητας να κρατησεις το ιδιο νουμερο αλλα να μεταφερθεις στην εταιρια τους. Simple as that
χάπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι βλέπουν τα μεγάλα, υπέροχα μάτια μου ??? Μωρσή, τώρα που αρχίζει η Μαρία η Ασχημη βρήκες να επανεμφανιστείς ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι βλέπουν τα μεγάλα, υπέροχα μάτια μου ??? Μωρσή, τώρα που αρχίζει η Μαρία η Ασχημη βρήκες να επανεμφανιστείς ? αχ χαπάκι μου, δουλεύω αεναώς(?) για να κάνω την προίκα μου Στην δουλειά είμαι (ακόμα).... Τι κάνετε εδώ, μου λείψατε και είπα να πω ένα καλησπέρα :kiss:
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τουφα, πας στην εταιρια που είχες ήδη, ζητας αντικατασταση σιμ και μετα πας στην εταιρια που θες να μεταφερεθεις και ζητας να κρατησεις το ιδιο νουμερο αλλα να μεταφερθεις στην εταιρια τους. Simple as that θελει αριθμο χρηστη και τετοια μου πε μια ψυχη εδω μεσα.
χάπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σας ! =* =) (καλά που θα πηγαίναμε και για καφέ ...)
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σας ! =* =)(καλά που θα πηγαίναμε και για καφέ ...) φιλενάς με έχουνε σκίσει (με το μπαρδόν) τελευταία Δεν μ΄ αρέσει να γκρινιάζω αλλά με άνεση μπορώ να δηλώσω το παρακάτω : Θέλω άδεια τώρα :mad:
χάπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 "Σφύριξε χαρούμενα ! Μπορείς ! Δες τη θετική πλευρά της ζωής ..." "είναι πολλά τα λεφτά Άρη..."
Freakster Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 θελει αριθμο χρηστη και τετοια μου πε μια ψυχη εδω μεσα. Πιθανότατα ναι, να φανταστώ ότι τα έχεις πετάξει όλα τα έξτρα χαρτια ε; Τότε δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα soz m8.
bibibo Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Έτσι και υποψιαστώ,ότι θα ξαναμιλήσουμε για ρατσισμό,θα πεθάνωωω.Επίσης bibibo,όταν λες "looser",εννοείς "χαλαροανοιχτή" κι έτς? Are you talking to me? Are you talking to me?
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Λοιπόν bibibo...Για να μην παρεξηγιόμαστε. Ρίξε εδώ ένα βλέφαρο : http://babelfish.yahoo.com/translate_txt και τσέκαρε τις λέξεις :loose,looser,loser Επισήμασνη κάνω,δε στη λέω =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.