Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποπο.. βλεπω μπαλαρα που παιζουνε και σκεφτομαι.. τι ελληνικο ποδοσφαιρο και πρασινα αλογα???

ΥΓ. ειδατε τακλιν Carvalhio ---> Ronaldo? πλακα θα ειχε να τραυματιζοταν απο ομοεθνη εν οψη euro :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν γράφεις σε ένα αρχείο powerpoint και όταν το κλεισεις, πατήσεις κατά λάθος ΟΧΙ, όταν σε ρωτάει αν θες να σώσεις τις αλλαγές, υπάρχει περίπτωση να βρεις πουθενά αυτά που είχες γράψει μετά το τελευταίο save; Υποτίθεται ότι κάνει αυτόματα save που και που το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Κάνει αυτόματα save κάθε 10 λεπτά αλλά όχι άμα του πεις να κλείσει χωρίς να κάνει save.. (!)

Ότι πιθανότητες έχεις είναι στους φακέλους

\ Documents and Settings\<username>\Application Data\Microsoft\Powerpoint

\ Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temp

Δημοσ.

χρόνια πολλά Lucifer

χρόνια πολλά και στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες....

Την αδερφή μου την λένε Έλενα....

νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο όνομα που υπάρχει

Δημοσ.
δίκιο έχεις.

nice :-)

δεν είμαι σίγουρη για το αν τελικά σε λένε Κώστα αλλά το Κώστας λέει

Δημοσ.

Γαμώ του κωλόγυφτους γαμώ ρε πούστη μου. Μία η ώρα και τα ζώα δεν καταλαβαίνουν να το βουλώσουνε. Εκτός απο απολίτιστοι άπλυτοι και βρωμιάρηδες είναι και πολλοί. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε γιορτή να έχουμε τα ίδια ρε γμτ...

Υ.Γ Κρίμα για την Τσέλσι.

Δημοσ.

ρε συ Sellers παρόλλο που και γώ δεν είμαι καμία μεγάλη φαν των τσιγγάνων, το αντίθετο θα έλεγα, αφού κάθε φορά που βλέπω τσιγγάνο σκέφτομαι τον κουρη (πώς σκατά τον λέγαν) που βιαζε και πιρούνισε μέχρι θανάτου το ίδιο του το παίδι.

Και επειδή η πλειοψηφία των τσιγγάνων κακομεταχειρίζονται τα παιδία τους και γώ δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά όταν εκφράζεσαι έτσι ψιλοτσιτώνομαι...

είμαι σίγουρη ότι σου χουν σπάσει τα νευρα και σε καταλαβαίνω, αλλά επείδη εμείς δεν είμαστε εκεί και απλά διαβάζουμε αυτά που γράφεις ακούγεσαι σαν και γαμώ τους ρατσιστές....

όχι ότι εγώ δεν είμαι αλλά ξέρω γώ μαλάκίες... δεν ξέρω τίποτα.. ποια είμαι για να σε κρίνω. καληνύχτα

Δημοσ.
ρε συ Sellers παρόλλο που και γώ δεν είμαι καμία μεγάλη φαν των τσιγγάνων, το αντίθετο θα έλεγα, αφού κάθε φορά που βλέπω τσιγγάνο σκέφτομαι τον κουρη (πώς σκατά τον λέγαν) που βιαζε και πιρούνισε μέχρι θανάτου το ίδιο του το παίδι.

Και επειδή η πλειοψηφία των τσιγγάνων κακομεταχειρίζονται τα παιδία τους και γώ δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά όταν εκφράζεσαι έτσι ψιλοτσιτώνομαι...

Χωρίς ίχνος ειρωνίας, αλλά είναι διακίωμα σου να ψιλοτσιτώνεσαι η να τα παίρνεις γενικότερα.

είμαι σίγουρη ότι σου χουν σπάσει τα νευρα και σε καταλαβαίνω, αλλά επείδη εμείς δεν είμαστε εκεί και απλά διαβάζουμε αυτά που γράφεις ακούγεσαι σαν και γαμώ τους ρατσιστές....

ΕΙΜΑΙ και γαμώ τους ρατσιστές. Αλλά δεν θεωρώ ότι κάποιος γίνεται ρατσιστής χωρίς λόγο. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα θα γίνω ρατσιστής. Τα βιώματα μου με ανάγκσαν να γίνω και πάλι όχι προς όλους τους λαούς, μόνο σοτυς απολίτιστους.

όχι ότι εγώ δεν είμαι αλλά ξέρω γώ μαλάκίες... δεν ξέρω τίποτα.. ποια είμαι για να σε κρίνω. καληνύχτα

Κουβέντα να γίνεται...

Δημοσ.

Έτσι και υποψιαστώ,ότι θα ξαναμιλήσουμε για ρατσισμό,θα πεθάνωωω.

Επίσης bibibo,όταν λες "looser",εννοείς "χαλαροανοιχτή" κι έτς?

Δημοσ.

εχασα την sim απο ελλαδα (δηλαδη δεν ξερω που την εβαλα οταν ηρθα) τι πρεπει να κανω για να παρω καινουρια

αν γινοταν να αλλαξω και εταιρια (cosmokarta ->vodafone πχ) πιο καλα, αλλα θελω τον ιδιο αριθμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...