Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι απαγορεύτηκε καλέ ? Εμένα γιατρός μου το είχε γράψει... (δεν πιστεύω να κάνεις πλάκα σ'ένα πονεμένο άνθρωπο KWSN_Men...)

Δημοσ.

Για το mesulid ειπώθηκε ότι παρατεταμένη χρήση προκαλεί σοβαρά προβλήματα. Δεν γνωρίζω περαιτέρω πληροφορίες, αλλά εγώ τα έκοψα μαχαίρι (μετά από προτροπή του γιατρού).

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά, είχε ενοχοποιηθεί για βλάβες στο ήπαρ. Δεν απαγορεύτηκε ποτέ. Άλλωστε τα περισσότερα φάρμακα ενοχοποιούνται για κάτι. Οπότε, μάλλον είναι καλό να αποφεύγεται η μακροχρόνια χρήση.

Πάντως είναι αποτελεσματικότατο αντιφλεγμονώδες παυσίπονο, εγώ το κρατάω για έκτακτες περιπτώσεις. Με άδειο στομάχι είναι ακόμα αποτελεσματικότερο. Είναι λίγο μπαρούτι για τα ευαίσθητα στομάχια όμως. Και αν χορηγηθεί σαν αγωγή (1 κάθε 12 ώρες για κάποιες μέρες, γνωστή σαν μεσουλιντοθεραπεία :-) ), στάνταρ με γεμάτο στομάχι.

Δημοσ.

Πάντως, επειδή είχα ακούσει κι εγώ ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε συκώτι/ νεφρά είχα ρωτήσει το γιατρούλη μου και μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν το χρησιμοποιείς "μια στο τόσο". Η προηγούμενη φορά που πήρα ήταν τον Ιούλιο του 2007...

Καλημέρα :-)

Δημοσ.

Καλημέρα και περαστικά. :-)

(Εν τω μεταξύ πριν πόσταρα χωρίς να δω τα link του Lomar που έχουν αρκετές πληροφορίες).

Δημοσ.

Να πώ στον φίλο Plintiriopiaton πως την πετροπηγή/επα που έψαχνε σε επιτραπέζιο την είχα πρόχειρη (μη σου πώ και για πέταμα) αλλα δεν είχα δεί ποτέ πόστ του που να την ψάχνει...

Μάλλον δεν προσπάθησε αρκετά :P

Δημοσ.

…απορία το 'χω

- μα δεν το φορούν για το σύντροφό τους

- έτσι νομίζω και 'γω

- τότε για ποιον το φορούν

- μάλλον για τον κόσμο

- μα το βλέπει ο κόσμος ?

- λιγάκι…

- ε και λοιπόν?

- τίποτα

- πλησίασε κανείς γυναίκα επειδή φορούσε στρινγκ ?

- όχι

- αυτές ξέρουν ?

- δεν ξέρω

- να ρωτήσουμε ?

- ας ρωτήσουμε…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...