Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ταυτίζομαι με πρόσωπα (όπως το προηγούμενο avatar μου) αλλά με ιδέες - όπως αυτές που αντιπροσωπεύει το παρόν. Τι αντιπροσωπεύει το avatar σου; πραγματικά με έβαλες σε σκέψεις τώρα και δε μπορώ να καταλάβω! αν θέλεις δώσε κανένα clue, μπας και απο το google το βρω και ανεβώ ψυχολογικά (να πω οτι δε πήγε χαμένη η σημερινή μέρα)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 δηλαδή??, δεν το αναγνωρίζω το συγκεκριμένο εκτός αν είναι από τα δικά σας τα μασονικά Τι αντιπροσωπεύει το avatar σου; πραγματικά με έβαλες σε σκέψεις τώρα και δε μπορώ να καταλάβω! αν θέλεις δώσε κανένα clue, μπας και απο το google το βρω και ανεβώ ψυχολογικά (να πω οτι δε πήγε χαμένη η σημερινή μέρα) Ας το δούμε διαφορετικά. Αυτό το αναγνωρίζετε; Αν δεν το αναγνωρίζετε, δεν το ξέρετε, οπότε άκυρον.
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 γμτ... οχι...δέν έχει σχέση με ψυχολογικά σκηνικά έτσι; EDIT: ===> μπορούμε όμως να το μάθουμε!!!
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 paredwse είσαι μέλος της θρησκείας των Sith; (έμπνευση μου έσκασε απο σχετική φώτο του parsifal).
MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Έλα έλα,το χω νομίζω!!! Συμβόλιζε μία ιδέα, ένα όνειρο.Δυστυχώς σχεδόν κανείς δεν το κατάλαβε...
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 καλό. πολύ καλό. ftw! EDIT: Sith code (απο google). Peace is a lie, there is only passion Through passion, I gain strength Through strength, I gain power Through power, I gain victory Through victory, my chains are broken The Force shall set me free. γοητευτικό, αλλά η βάση του αυθαίρετη.
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Λοιπόν,φέτος στη γιουροβίζιον νικάει η ουκρανία.Πηγαίνετε παίξτε το στοίχημα,όσο προλαβαίνετε. Θυμήσου τον σλιπκνοτ τι σου λέει
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 μπράβο, ψηφίστε ντυμένες εσείς, είναι που είναι σκατά ποιοτικά ο διαγωνισμός, να είναι και ακαλαίσθητος.
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 γτ έχει κ άντυτες; αν είχε γραμμή όλοι για εκεί θα ήμασταν
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 γτ έχει κ ντυμένες; αν είχε γραμμή όλοι για εκεί θα ήμασταν fixed :-D
KWSN_Men Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Εγώ πάντως θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της Δημοκρατίας της Τσεχίας είναι πιο δυνατή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.