leftermann Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 το κουιζ της ημέρας: μεγάλος ισπανός προπονητής, που μένει στην ιστορία σαν ο πρώτος ισπανός προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα εκτός ισπανίας. Ποιός είναι;;; Ναι! Ο Σεγκούρα! Το έκανε και αυτό ο Κόκαλης! Είμαι σίγουρος πως τώρα που φεύγει από τον γαύρο, θα γίνει ανάρπαστος. φήμες ακούγονται πως τον θέλει η μπάρτσα για να αντικαταστήσει τον Ράικαρντ.
bolec Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παιδιά και χτες γίνανε επεισοδια στο κέντρο. Στις 1.30 το βράδυ ήμουνα Λεωφόρο Νίκης κοντά στο Λευκό και μια ομάδα Αρειανών κατευθυνονταν προς Λιμάνι φωνάζοντας συνθήματα έως ότου τους εντόπισαν οι scouters των Παοκτσήδων , ε και μετά έγινε της πουτ@ν@ς, πλακώσαν όλα τα Παόκια με τους πυρσους και τα μαυρίσανε τα σκουλήκια, Το όλο σκηνικο διήρκησε γύρω στα 10 λεπτά
aledjo Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ο σεξουαλικός μαραθώνιος μιας Βρετανίδας μέσω Facebook Ήθελε σεξ, βρήκε 300 άνδρες, συναντήθηκε με τους 100 και κατέληξε στο κρεβάτι με τους 50: αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία μιας 23χρονης Βρετανίδας, η οποία δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook, προκειμένου να βρει ερωτικό σύντροφο. Η πρωτοβουλία της αποδείχθηκε επιτυχής και ξεκίνησε ο «σεξουαλικός μαραθώνιος»... Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun, η Laura Michaels δημιούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο μια σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook που την ονόμασε: «Έχω ανάγκη από σεξ». Ήδη από τα 10 πρώτα λεπτά είχαν εγγραφεί 35 από τους συνολικά 300 άνδρες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Από αυτούς, οι 100 άρχισαν να έχουν πιο στενή επικοινωνία μαζί της και μάλιστα η κοπέλα συναντήθηκε μαζί τους σε καφετέριες και άλλα στέκια, ενώ με τους 50 κατέληξε να έχει σεξουαλικές σχέσεις. Η ιστορία όμως, η οποία κράτησε τρεις μήνες, έληξε άδοξα καθώς οι υπεύθυνοι του Facebook ακύρωσαν τη σελίδα της 23χρονης. Εξηγώντας η ίδια τους λόγους του εγχειρήματός της, ανέφερε ότι προέβη στην κίνηση αυτή μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων, που την έκαναν να μην θέλει πλέον κάτι σταθερό. Δήλωσε μάλιστα ότι γνωρίζει πως για πολλοί από τους ερωτικούς της συντρόφους θα την θεώρησαν «πόρνη» και ότι άλλοι «ίσως να προσπαθήσουν να την τιμωρήσουν που είχε σεξουαλικές επαφές με τόσους πολλούς άνδρες». Και συνεχίζει: «Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. Ικανοποίησα απλώς και μόνο μια επιθυμία μου. Αισθάνομαι ελεύθερη και απελευθερωμένη και σκέφτομαι ότι ήταν θαυμάσιο που το Διαδίκτυο μου πρόσφερε μια τέτοια δυνατότητα. Γνωρίζω ότι είναι επικίνδυνο, αλλά το ρίσκο είναι μέρος της διέγερσης». Η 23χρονη έσπευσε τέλος να δηλώσει ότι «με όλους έκανε ασφαλές σεξ»… http://www.cosmo.gr/LoveSex/England/193696.html και μετα οι δικες μας το παιζουν προχωρημενες....
aledjo Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ για τα 100.000 δολάρια! Εχεις κάνει σεξ με το αφεντικό σου για να πάρεις προαγωγή;" - "Ναι". - "Σωστά, μόλις κέρδισες!" Το τηλεπαιχνίδι του καναλιού FOX "The moment of truth" (η στιγμή της αλήθειας) κάνει πάταγο στην Αμερική. Παρακαλάει ο κοσμάκης να παίξει και να βγάλει τ' άπλυτά του στη φόρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πεις την αλήθεια σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει ο κουτσομπόλης παρουσιαστής. Αν κάνεις τον εξυπνάκια και πεις ψέματα, ο ανιχνευτής ψεύδους, με τον οποίο σε έχουν καλωδιώσει, θα το καταλάβει και τότε... τα χάνεις όλα! ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ η Lauren, που είπε όλη την αλήθεια μπροστά στους γονείς και τον άντρα της για να κερδίσει 200.000 δολάρια. Οι ερωτήσεις στην αρχή ήταν πιο λάιτ: "Εχεις βγάλει ποτέ τη βέρα σου για να φαίνεται ότι είσαι ελεύθερη;" Δαγκώθηκε λίγο η Lauren, το σκέφτηκε καλά, και απάντησε θετικά. Ο άντρας της -ένα ήσυχο αγοράκι με γυαλιά, γύρω στα 25- χαμογελούσε αμήχανα. Οι γονείς της, δίπλα, του χτύπαγαν τον ώμο για να τον ενθαρρύνουν. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε... ΜΕ ΒΛΟΣΥΡΟ ΥΦΟΣ, ο παρουσιαστής τής έκανε την επόμενη ερώτηση για τα 50.000 δολάρια: "Ησουν ερωτευμένη με κάποιον πρώην σου την ημέρα του γάμου σου;" Εδώ σε θέλω, Lauren! Το ξανασκέφτεται αυτή, παίρνει βαθιές ανάσες και με απολογητικό ύφος απαντάει θετικά. Ο πιτσιρικάς, ο γυαλάκιας, ήθελε να τη σκοτώσει live από τα νεύρα του. Και ενώ όλοι λέγανε ότι δεν θα γίνουμε άλλο ρόμπα, σκάει ο πρώην γκόμενός της, ο Φρανκ, και ρωτάει: "Πιστεύεις ότι έπρεπε να παντρευτείς εμένα;" ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η LAUREN μια το τεκνό, τον πρώην της, και μια τον γυαλάκια. "Φοβάμαι πως ναι, έπρεπε να σε είχα παντρευτεί". Ο ανιχνευτής ψεύδους επιβεβαιώνει την απάντηση και όλη η οικογένεια μένει άφωνη. Η μάνα τής Lauren σαν να ήθελε να την αρπάξει από το μαλλί, ενώ ο πατέρας μάλλον αναλογιζόταν όλα τα έξοδα που έκανε για το γάμο με τον γυαλάκια. Αλλά η κορούλα τους -που ήθελε διακαώς τα 200.000 δολάρια- δεν κώλωσε σ' αυτά. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άντρες όσο ήταν παντρεμένη, εκείνη δεν δίστασε να πει ξανά το ηχηρό "ναι"! Ο κερατάς (και επίσημα) γυαλάκιας φαινόταν πως το πήρε απόφαση ότι θα τη σκοτώσει την ατιμασμένη, ενώ ο πατέρας της δεν ήξερε από πού να φύγει... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, αυτή που θα της έδινε τα πολυπόθητα 200.000, ήταν η πιο ειρωνική: "Πιστεύεις ότι είσαι καλός άνθρωπος;" - "Ναι, πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος" δηλώνει ευθαρσώς η ξετσίπωτη Lauren. Περιμένουν όλοι με αγωνία την απάντηση του ανιχνευτή ψεύδους. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μιλάει κανείς. Παγωμάρα. Η φωνή του ανιχνευτή έβγαλε το αποτέλεσμα: "ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!" Τα έχασε όλα η Lauren κι έγινε και ρόμπα σε πανεθνικό δίκτυο. Απ' το αστυνομικό δελτίο δεν προκύπτει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι ο γυαλάκιας την έχει τεμαχίσει... http://www.giatousfilous.com/2008/04/16/apatas-ton-antra-sou.html http://www.youtube.com/watch?v=K76dtwA5kc4 εδω στην Ελλαδα δε μπορει να γινει αυτο???
bibibo Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 πώς λειτουργεί ακριβώς ο ανιχνευτής αλήθειας? Με τους χτύπους της καρδίας? πάντως της την φέραν της κοπέλας γιατί η τελευταία ερώτηση είναι πολύ υποκειμενική και μένα αν με ρωτούσαν αν πιστευω ότι είμαι καλό άτομο δεν θα είχα μια απάντηση γιατί πολύ απλά δεν ξέρω.. και απο την στιγμή που δεν ξέρω ότι και να έλεγα θα έβγαινε λάθος.. προφανώς αυτή αισθανόταν ότι είναι καλό ατόμο αλλά στην συγκεκριμενη φάση μετά απο τόσες καφρίλες που είχε πει και έτσι όπως τους είχε κάνει όλους ψυχολογικά σμπαράλια, είχε κάποιες αμφιβολίες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 @ aledjo: Παρακαλώ βάλε τα link από όπου έχεις αντιγράψει τα κείμενα που παραθέτεις για να μην αναγκαστώ να διαγράψω και τα δύο posts σου.
soturin Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ουόου! paredwse τι λέει? μετά το στριπτιζ της Cuddy, ζήσαμε εμπειρία ζωής και αλλάξαμε οι ίδιοι, συμκπεριλαμβανομένου avatar?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ουόου! paredwse τι λέει? μετά το στριπτιζ της Cuddy, ζήσαμε εμπειρία ζωής και αλλάξαμε οι ίδιοι, συμκπεριλαμβανομένου avatar? Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ταυτίζομαι με πρόσωπα (όπως το προηγούμενο avatar μου) αλλά με ιδέες - όπως αυτές που αντιπροσωπεύει το παρόν.
aledjo Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ο ΜΑΚΑΚΑΣ στο τελος του παιχνιδιου την αγκαλιασε τη γκομενα (εγω θα την αγκαλιαζα μονο αν ειχε κερδισει τα λεφτα και μου τα εδινε για να τη συγχωρησω...)
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ποσο στημενο μπορει να ειναι το παραπανω σκηνικο; Μια κοπελα που εχει κανει ταρανδο το συζυγο, αυτος μαζι με τους γονεις στο στουντιο, ξαφνικα εμφανιζεται ο πρωην boyfriend ενω η συζητηση αφορουσε τον ιδιο και τελος μια εντελως υποκειμενικη ερωτηση. Προφανως τους ειπαν ελατε στο στουντιο πειτε αυτα που γραφει το σεναριο θα κερδισετε 2000-3000 δολλαρια και εμεις θα βγαλουμε μερικα εκατομμυρια.
slipknot Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 We 're all living in Amerika Amerika,it's wunderbar We 're all living in Amerika Amerika,Amerika
soturin Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να ταυτίζομαι με πρόσωπα (όπως το προηγούμενο avatar μου) αλλά με ιδέες - όπως αυτές που αντιπροσωπεύει το παρόν. δηλαδή??, δεν το αναγνωρίζω το συγκεκριμένο εκτός αν είναι από τα δικά σας τα μασονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.