pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Και η αρχική ατάκα είναι του στυλ, "hey remember me?" Ασε, να λείπει, απλά θα περιορίσω τις εξόδους για να μειώσω την πιθανότητα να τσουγκρίσουμε και θα αναγκάσω φίλους και γνωστούς να φέρνουν προμήθειες φαί, μπύρες και τέτοια. Εντάξει καλύφθηκα, νεξτ κουεστιον.:? :oops: Μην κάνεις μ*λακία,τράβα και κοίτα να κάνεις κατάσταση γιατί η ζωή περνάει και πολλά είναι αυτά που μετανιώνουμε.Άντε γιατί με κάνεις και σκεφτομαι τα δικά μου και τσαντίζομαι τώρα. :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 υπαρχει καμμια χωρις εισοδο για pool party με δικια μας μουσικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ακου τον παππου. εχει εμπειρια σε τετοια θεματα +1 πας να την βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes1516 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 +1 να πας να την βρείς ! ΔΕΝ πρέπει να σου μένουν αποθυμένα!!! Τώρα το θέμα έιναι να σε θέλει ακόμα (αν σε ήθελε κάποτε) και να μην έχει παντρευτεί (και μπλέξεις)!! Η αν είσαι τυχερός να ήρθε να μείνει κοντά σου επίτηδες γιατι σε θέλει σαν τρελή (και μετά χτυπάς το κεφάλι σου στο κομοδίνο και ξυπνάς)!! Επίσης δεν μας είπες αν είσαι με κάποια τώρα (και ναι ποιά από τις δύο είναι καλύτερη!!) Υ.Γ.:Δέιξε μας καμιά φωτογραφία να δούμε αν αξιζει!! (με διακριτικότητα μην τύχει και την δει και ψάχνεσαι μετά) ΥΓ2: Αυτό με τις προμήθειες είναι μια ιδέα, το κάνει και Βασιλόπουλος και σου φέρνει και ότι θες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Aξίζει δεν αξίζει.... (που αξίζει...) Το κόλλημα είναι κόλλημα... ΠΩΠΩ με εφτιαξες τωρα, φαντάσου, μετακόμισε για να ερθει διπλα μου ελιωσα τωρα.. Αλλα το αποκλείω εκτός και έψησε και τους γονείς τους για την υπόθεση... Μάλλον θα πάω ρε παιδιά, αλλά πρέπει να μαζέψω δυνάμεις πρώτα Να το γυροφέρω λίγο. (και να χάσω τα 8 κιλααααααα δε με χαλαγεεεεε! ) πφφ....μαλακιες.... να στηθεις με το μπανιστηρι απεναντι απ΄την κρεβατοκαμαρα της....αυτη θα σε δει,αρχικα θα αρχισει να χαιδευεται,μετα θα σε καλεσει στο κρεβατι της... Ναι αυτή θα με καλέσει η γριά απο τον πάνω οροφο;; :? Im not taking this risk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ναι αυτή θα με καλέσει η γριά απο τον πάνω οροφο;; :? Im not taking this risk. Άμα όμως σκεφτείς τι ο θυμόσοφος λαός λέει(η γρηά η κόττα έχει το ζουμί)μπας και σε συμφέρει ν' αφήσεις το μαλακοπιτουράκι στη μπάντα και να τη πέσεις στη γραία;:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Τρέμω τη στιγμή που θα μου αποδείξει το ρητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hermes1516 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Πόσο χρονων είναι???? (η κοπέλα) Με τους γονεις τις μένει ??/ (δεν έχεις πολλες ελπίδες, να έχεις την πεθερά σου απέναντι, τρέλα!! Εγώ δεν θα άντεχα ουτε στον ίδιο γαλαξία) Το κόλλημα είναι κόλλημα μονο αν αξίζει (η κοπέλα) ειδάλως έιναι αποτυχημένη φαντασίωση!! Σιγα που χρειάζονται και δυνάμεις, απλά αδιάφορο στυλ, κάτι στα χερια για την αμηχανία (κινητό/mp3), οτι την συνάντησες και καλά τυχαία!! Το πολύ πολύ τρώς πόρτα!!! και πας για την επόμενη!! Υπάρχουν και αλλού γυναίκες που έιναι όμορφες!! Αν τα είχατε και χωρίσατε, θα είναι και καλύτερα (να σε διώξει) γιατι ισχύει το εξης: Αν ένα σκοινί κοπεί, μπορούμε να ενώσουμε τις δύο άκρες (που κόπηκαν) και το σκοινί να έιναι ο ίδιο ισχυρό (όπως ήταν πριν κοπεί) , παρόλα αυτά όμως πάντα θα υπαρχει κόμπος !! Μπρεχτ! Άντε καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Γιατί δεν της λες ότι μπορεί να είσαι κρυόκωλος, μπατίρης και 8 κιλά υπέρβαρος αλλά σπουδάζεις (αυτή δεν ξέρει ότι τον παίζεις) φυσιοθεραπευτής; Στα κορίτσια αρέσει το δωρεάν μασάζ. Και βρήκες και το κίνητρό σου για να χάσεις τα κιλά. Κάθε μέρα τρέξιμο μπροστά από την πόρτα της, μέχρι να την τρακάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Βρες το θάρρος και κάν'το,είσαι κωλόφαρδος που σου συμβαίνει,μην αφήσεις την ευκαιρία να σου φύγει,εγώ έτσι έχασα για πάντα την ευκαιρία μου,και είμαι μόνο με μια φωτό της κοπέλας που αγαπώ και καταριέμαι την τύχη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Γιατί δεν της λες ότι μπορεί να είσαι κρυόκωλος, μπατίρης και 8 κιλά υπέρβαρος αλλά σπουδάζεις (αυτή δεν ξέρει ότι τον παίζεις) φυσιοθεραπευτής;Στα κορίτσια αρέσει το δωρεάν μασάζ. Και βρήκες και το κίνητρό σου για να χάσεις τα κιλά. Κάθε μέρα τρέξιμο μπροστά από την πόρτα της, μέχρι να την τρακάρεις. Punky τι δουλειά είπαμε οτι κάνεις; Ε.Υ.Π.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 λοιπον Freakster περιμενουμε πραξεις και γρηγορα αναφορα στο ινσομνια.. αντε,κι εγω κουμπαρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ναι, μη χάσεις εσύ! Για να εφαρμόσεις το "ο κουμπάρος την κουμπάρα..." :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 χμ...χμ.... αυτο τωρα που λες με βαζει σε σκεψεις... μπα,θα φερω και την κουμπαρα να την γνωρισεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 τι εγινε εδω?λιγο έλειψα, και το καναμε american bar εδω μεσα παντως freakster μην χασεις την ευκαιρια, θα το μετανοιωνεις μια ζωη και ποτε δεν θα μαθεις "Τι θα γινοταν αραγε αν..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.