Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δες το επεξεργασμένο προηγούμενο πόστ ;p

Εγγύηση είσαι.

Αυτό σημαίνει ότι τις έχουν όπως εμείς και απλά ανάποδα την όπισθεν ή έτυχε σε αυτό το μοντέλο;

Και κάτι ψυχαγωγικό

paparazzibalakiamalakafw8.jpg

Δημοσ.

Lol.... ναι απο jumbo είναι... τα έχω τσεκάρει :P

(μη σου πρέπει να έχω κιόλας) :P

Όπως τις έχουμε εμείς.. ούτως η άλλως και εμείς έχουμε την όπισθεν εκεί σε κάποια μοντέλα αυτοκινήτων (σηκωτή)

Δημοσ.
btw λέτε να πάρω μηχανή για να πάω στο γήπεδο; μάλλον θα το κόψω πόδι για να μην έχω άλλα...

Χάθηκε να είναι ένας φυσιολογικός τελικός να πας με την ησυχία σου;

Χάθηκε να μην ακούω για συρράξεις, σέρβους, παοκτσήδες και τα σχετικά;

Αν και πιστεύω πως στην τελική δεν θα γίνει τίποτα γιατι θα γίνεται της πουτ@Ν@ς απο αστυνομία (κοκκινό πανί δε)...

Χάθηκε να μην πηγαίνουν μόνο κωλόζωα στο γήπεδο; :P

το κλίμα πάντως και η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι πολύ όμορφο. Κάτσαμε για τσίπουρα στον πλατεία ναβαρίνου. Τα μαγαζιά ήταν όλα κατά το ήμισυ γεμάτα χαρούμενα αρειανά, που κάθε λίγο σηκώνονταν και φωνάζανε "το κύπελλο το κύπελλο οεοεοε, οεοεοε". Από την γούναρη κατεβαίναν αρειανά κατά μπουλούκια, επίσης τραγουδώντας μες την τρελή χαρά. Σε κάποια φάση έσκασαν 3-4 οργανοπαίχτες, μεξικανοί οί κουβανοί ξερωγώ, και παίζανε κάτι λατινοτέτοια, οπότε αρπάζει τον τραγουδιστή ένας αρειανοπατέρας και τον αρχίζει στο κράξιμο: "πες κάτι για το κύπελο" - χαζογελάει αυτός - "βρε πες κάτι για το κύπελλο" - "μα ντεν ξέρω" - "όχι θα πεις" - "μα ντεν ξέρω κύπελλο" - "όχι θα μάθεις"... Εντάξει, δεν τους παρεξηγώ, τόσα χρόνια στην σφαλιάρα και τώρα ξαφνικά νιώσανε το αφεντικό της πόλης. Το χάνεις λίγο, λογικό είναι.

γενικά υπάρχει μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Βοηθάει το ότι δεν έχουν σκάσει ακόμα οι γαύροι. Αλλά αυτοί δεν θα φανούν πουθενά. Τσουβαλάτους πούλμαν-γήπεδο-πούλμαν-μπούλος θα τους έχουν.

Δημοσ.

Λεφτ παοκτσής; :P

Πάω να τσέκ προς τα κάτω τώρα...

Το κλίμα είναι σίγουρα ωραίο.. και απο δω κάτω κορνάρουν κάνουν ράνουν...

Άντε να δούμε..

Δημοσ.
...Τσουβαλάτους πούλμαν-γήπεδο-πούλμαν-μπούλος θα τους έχουν.

Βλέπω τον Lucifer να απαντά αμέσως.... ;)

Καλησπέρα και από μένα. :-)

Δημοσ.

Να συμπληρώσω κι εγώ την εμπειρία της ημέρας από το κέντρο:

το κλίμα ήταν πραγματικά απίθανο, συνθήματα/πανό/κιτρινο παντού, και όλα αυτά πολιτισμένα, πήρα τη δωδεκάχρονη αδερφή μου και περάσαμε από το πάρκο στο βασιλικό θέατρο όπου ήταν αραγμένοι με μπύρες, γέλια και ευχάριστη διάθεση (μπράβο στους πολιτισμένους οπαδούς λοιπόν)

Αρχικά ένοιωθα λίγο άβολα ανάμεσα στο κίτρινο με την -τυχαία, το υπόσχομαι- άσπρη φούστα και την κόκκινη μπλούζα που φορούσα, αλλά το ξεπέρασα στη συνέχεια =ρ

Το κακό βέβαια είναι ότι τουλάχιστον πριν καμία ώρα που επιχείρησα να μετακινηθώ προς ανατολικά δεν υπήρχε συγκοινωνία, τα πάντα είχαν μπλοκαριστεί. (και τα χειρότερα έρχονται)

Δημοσ.
Το κακό βέβαια είναι ότι τουλάχιστον πριν καμία ώρα που επιχείρησα να μετακινηθώ προς ανατολικά δεν υπήρχε συγκοινωνία, τα πάντα είχαν μπλοκαριστεί. (και τα χειρότερα έρχονται)

δεν είναι με καμία να κατεβείς κέντρο με όχημα τώρα, ούτε καν με πατίνι. Όταν φεύγαμε με το λεωφορείο, κατά τις 3, είχανε κλείσει τις περισσότερες κάθετους στην τσιμισκή προς παραλιακή, καθώς και την είσοδο στην παραλιακή κάτω από τα δικαστήρια. δεν ξέρω γιατί και για πόσο.

Δημοσ.

Καφές στο κέντρο.. και άνοδος στο γήπεδο.. άντε και με τη νίκη και ελπίζω να γυρίσω ακέραιος όπως και να'χει ;p

Vamos αρειανάρα ;p (τσιγκ τσιγκ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...