Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πέστα ρε Men.

Luci προσέξτε μην φάτε ντόρτια όπως πριν λίγο καιρό. Αλλά και να το κανονίσετε αλλιώς, θέλω να σε δω να προσγειώνεσαι στην σκληρή πραγματικότητα όταν ξαναπαίξτε στο CL.

Χέστηκα για το τσουλού, δεν θα παίζουμε με Σαλονικείς. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι γαύρος. Η σειρά προτεραιότητας πάει 1) Μπάγιερν 2) Όποια ομάδα παίζει αντίπαλη με Σαλονικιά ομάδα 3) Όποια ομάδα παίζει αντίπαλη με τον ΠΑΟΚ, Σαλονικιά ή μη.

Δημοσ.

Τα αμάξια που έχουν τιμόνι δεξιά το σασμάν πως το έχουν;

Όπως τα αμάξια με το τιμόνι αριστερά ή και αυτό είναι ανάποδα (πχ η πρώτη δεξιά πάνω);

Δημοσ.

Πόσο κόμπλεξ να βγάλει ένας άνθρωπος για τους βόρειους πάντως...

Οι ίδιοι μιλάτε για πολιτισμό και το παίζετε υπεράνω σε άλλα thread...

gratz...

Δημοσ.
Πόσο κόμπλεξ να βγάλει ένας άνθρωπος για τους βόρειους πάντως...

Οι ίδιοι μιλάτε για πολιτισμό και το παίζετε υπεράνω σε άλλα thread...

gratz...

Χμμμ;;;

από ότι μου λέει η σύζυγος, ο περιφερειακός θα κλείσει από τις 4 το απόγευμα για να περάσουν οι γαύροι. Αυτό που δεν ξέρει σίγουρα είναι αν θα ξαναανοίξει ενδιάμεσα, η αν θα μείνει κλειστός μέχρι να ξεκουμπιστούν στο χωριό τους...

Thanks ρε leftermann.

Και ελπίζω όταν φεύγουν για το χωριό τους να έχουν σκυμμένο το κεφάλι. ;)

Και κατόπιν απάντησα.

Τώρα το ότι τα παλικάρια παραπάνω έκαναν πλάκα ήταν για μένα εξίσου αυτονόητο όσο πιστεύω πως ήταν το ότι και οι δικές μου απαντήσεις ήταν στην πλάκα. Αν κάποιος ψάχνει σώνει και καλά κακοήθεια πίσω από αυτό για να καταλήξει στο "τελικά ΕΣΕΙΣ έχετε περισσότερο κόμπλεξ" μάλλον αυτοαναιρείται.

Δημοσ.

1)Δέν είδα τα παραπάνω

2)Το οτι υπήρχε αφορμή δεν κάνει καλύτερο το "είμαι πρώτα με όποιον παίζει εναντίον σαλονικιάς ομάδας"... Μετά αρχίζουμε να λέμε εμείς για γάβρους χαμουτζήδες... εσείς για μπουγάτσα με τουρίστα και βούλγαρους, εμείς για λεμονίτες και καλαμάκια, εσείς για διόδια στη λαμία.. και καταφέρνουμε το μπουρδέλο μας..

btw λέτε να πάρω μηχανή για να πάω στο γήπεδο; μάλλον θα το κόψω πόδι για να μην έχω άλλα...

Χάθηκε να είναι ένας φυσιολογικός τελικός να πας με την ησυχία σου;

Χάθηκε να μην ακούω για συρράξεις, σέρβους, παοκτσήδες και τα σχετικά;

Αν και πιστεύω πως στην τελική δεν θα γίνει τίποτα γιατι θα γίνεται της πουτ@Ν@ς απο αστυνομία (κοκκινό πανί δε)...

Χάθηκε να μην πηγαίνουν μόνο κωλόζωα στο γήπεδο; :P

Δημοσ.

Βασικά, το τελευταίο μόνο να ίσχυε, μπάτσοι, μηχανές, καλαμάκια, βούλγαροι, χαμουτζήδες κτλ δε θα ήταν καν θέμα αναφοράς.

Αλλά πάνε.

Δημοσ.
1)Δέν είδα τα παραπάνω

2)Το οτι υπήρχε αφορμή δεν κάνει καλύτερο το "είμαι πρώτα με όποιον παίζει εναντίον σαλονικιάς ομάδας"... Μετά αρχίζουμε να λέμε εμείς για γάβρους χαμουτζήδες... εσείς για μπουγάτσα με τουρίστα και βούλγαρους, εμείς για λεμονίτες και καλαμάκια, εσείς για διόδια στη λαμία.. και καταφέρνουμε το μπουρδέλο μας..

btw λέτε να πάρω μηχανή για να πάω στο γήπεδο; μάλλον θα το κόψω πόδι για να μην έχω άλλα...

Χάθηκε να είναι ένας φυσιολογικός τελικός να πας με την ησυχία σου;

Χάθηκε να μην ακούω για συρράξεις, σέρβους, παοκτσήδες και τα σχετικά;

Αν και πιστεύω πως στην τελική δεν θα γίνει τίποτα γιατι θα γίνεται της πουτ@Ν@ς απο αστυνομία (κοκκινό πανί δε)...

Χάθηκε να μην πηγαίνουν μόνο κωλόζωα στο γήπεδο; :P

Μόνο το πόσο γρήγορα λειτούργησε το αντανακλαστικό σου και δε μπήκες στον κόπο να δεις τι λέγετε πιο πριν κάποια συμπεράσματα βγάζει. ;)

Δημοσ.

Εντάξει.. δεν είναι και καμιά π@ρθένα ο Lucifer όταν η συζητήσεις αφορούν βορειοελλαδίτες ;p

Μου έρχονται στο μυαλό κάτι πόστ για πράσινες κάρτες και διόδια...

Όπως και να'χει..

@Luci

Ούτε που το είδα να μου'ρχεται.. ;p Κατα τα άλλα με αφήνει αδιάφορο το ποδόσφαιρο (πόσο μάλλον τέτοιοι αγώνες) και πάω μόνο και μόνο για παρέα.. Έχε χάρη.. ;p

Δημοσ.
Τα αμάξια που έχουν τιμόνι δεξιά το σασμάν πως το έχουν;

Όπως τα αμάξια με το τιμόνι αριστερά ή και αυτό είναι ανάποδα (πχ η πρώτη δεξιά πάνω);

Τόσους φοιτητές στην Αγγλία έχουμε... ένας δεν μπορεί να μπει στον κόπο να μου πει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...