Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Λοιπόν, γενικά δεν συμπαθώ τις ελληνικές ομάδες πόσο μάλλον τις παράγκες και δεξιόφρονες (ιστορικά) μεγάλους. Αλλά είστε Σαλονικείς, τέρμα. Και η γκαρνέλε είναι Αρειανή, πρέπει να νικήσουμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ξεχνάτε μου φαίνεται ότι ο - κατά τα άλλα αγαπητός αν και Ολυμπιακός (φτου!) - Lucifer έχει πλάτες τον mister "Έχω-το-Big-Bang-σε-Blue-Ray-disc-και-σχετικό-θέμα-για-πάρτυ-μου" SuperMod Paredwse, ο οποίος τυγχάνει και αυτός φιλο-Ολυμπιακών συναισθημάτων. Οπότε, προσέχετε τι λέτε! :lol: Κι όχι μόνο, κι όχι μόνο (κλείσιμο ματιού με νόημα)...
wizzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πολύ φοβάμαι ότι η συνομωσία δεν τελειώνει εκεί αλλά συνεχίζει ακόμα πιο ψηλά... Φοβούμαι ότι έχεις δίκιο Μενέλαε... Στο πρώτο post δεν σκέφτηκα και εκείνο τον υπολογιστή με το κόκκινο μάτι που συντονίζει το forum και δηλώνει κι αυτό υποστηρικτής του ΟΣΦΠ.... Ου μπλέξεις! Μπορούμε να του δείξουμε κι αυτούνου κατά πού πέφτει ο Χορτιάτης... Είμαι σίγουρος! Αναμένω αντίδραση από Paredwse... :-) Edit μετά από ανάγνωση των απαντήσεων: Άρχισαν τα όργανα.... :lol: Garnele υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει....
Achilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μπορούμε να του δείξουμε κι αυτούνου κατά πού πέφτει ο Χορτιάτης... Έτσι. Όχι επειδή είναι super mod να τον φοβόμαστε κιόλας. Αν θέλει ας πάει μαζί με τον Lucifer να .... πάρει φόρα.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Λοιπόν, οκ, πέρα από την πλάκα. Λογικό να θέλετε να κερδίσετε κτλ. Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση;
Achilles Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λοιπόν, οκ, πέρα από την πλάκα. Λογικό να θέλετε να κερδίσετε κτλ.Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση; 1,05 το δίνει ο πρόεδρός σας.
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ωπ, έκανε την παρουσία του. Ας ατσαλωθώ, για παν ενδεχόμενο:
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παίξτε το, να φέρετε στημένο χρήμα για μεταγραφές.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λοιπόν, οκ, πέρα από την πλάκα. Λογικό να θέλετε να κερδίσετε κτλ.Πιστεύετε πως υπάρχει περίπτωση; Αν το παιχνίδι ήταν στις 02:00 οι παίκτες του Ολυμπιακού το είχαν στο τσεπάκι..
Achilles Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Πέστα ρε Men. Luci προσέξτε μην φάτε ντόρτια όπως πριν λίγο καιρό. Αλλά και να το κανονίσετε αλλιώς, θέλω να σε δω να προσγειώνεσαι στην σκληρή πραγματικότητα όταν ξαναπαίξτε στο CL.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για πείτε καμιά γνώμη αξίζει???? Ναι αμέ:
marantonis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 δεν την παλευω άλλον ένα χρόνο Αγγλία.... Σου τη πεφτουν οι Άγγλοι?
pikatsu1980 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 one ring to rule them all.... (men) Με ή χωρίς προφυλακτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.