Achilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Καλησπέρα συμφουρίτες. Μήπως γνωρίζει κανείς για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο στην Θεσσαλονίκη; Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα κλείσει ο περιφερειακός από τις 11 το πρωί (μάλλον για τα φορτηγά) και με έπιασε τρέμουλο. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ βοηθήστε. Καίγομαι να μάθω λόγω δουλειάς. Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 από ότι μου λέει η σύζυγος, ο περιφερειακός θα κλείσει από τις 4 το απόγευμα για να περάσουν οι γαύροι. Αυτό που δεν ξέρει σίγουρα είναι αν θα ξαναανοίξει ενδιάμεσα, η αν θα μείνει κλειστός μέχρι να ξεκουμπιστούν στο χωριό τους...
Achilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 από ότι μου λέει η σύζυγος, ο περιφερειακός θα κλείσει από τις 4 το απόγευμα για να περάσουν οι γαύροι. Αυτό που δεν ξέρει σίγουρα είναι αν θα ξαναανοίξει ενδιάμεσα, η αν θα μείνει κλειστός μέχρι να ξεκουμπιστούν στο χωριό τους... Thanks ρε leftermann. Και ελπίζω όταν φεύγουν για το χωριό τους να έχουν σκυμμένο το κεφάλι.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Θα κλειδώσω το σύμπαν έτσι και δε σας λιώσουμε τα κόκκαλα.
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτό σε οπαδικό φόρουμ: «Φρούριο» η Θεσσαλονίκη Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα λάβουν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε οι οπαδοί του Αρη να μεταβούν πεζοί στο Καυταντζόγλειο, όχι όμως με πορεία, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα φτάσουν σε δυο κύματα. Το ένα με τα ναυλωμένα λεωφορεία και το άλλο με Ι.Χ. κι άλλα μέσα. Παράλληλα, ο Λάμπρος Σκόρδας ζήτησε αστυνομική παρουσία και σε διάφορα σημεία της πόλης που προσφέρονται για ενέδρες. Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Τετάρτη (14/5), παρέστησαν οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κύριοι Μπάμιατζης, Παπαδόπουλος και ο ταξίαρχος Κανάλης, ο οποίος θα έχει τη γενική εποπτεία των μέτρων τάξης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Βογιατζής, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Κόντη, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Τσιρώνης, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Θόδωρος Μπιτίτσιος, και οι εκπρόσωποι του Σταδίου, Ζλατάνος και Χατζής. Η σύσκεψη κράτησε περίπου δύο ώρες και αποφασίστηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας και τάξης θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, έτσι ώστε ο τελικός Κυπέλλου να κυλήσει μέσα σε ήρεμα και αθλητικά πλαίσια. Βάσει των μέτρων αυτών, οι φίλαθλοι του Αρη θα έλθουν πεζοί και χωρίς πορεία από το κέντρο της πόλης στο Καυτανζόγλειο, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έλθουν σε δύο τμήματα. Αυτοί που θα φθάσουν από την Αθήνα ομαδικά με ναυλωμένα λεωφορεία, θα σταθμεύσουν για πρώτη φορά στα διόδια των Μαλγάρων και θα υποβληθούν σε ένα πρώτο ατομικό έλεγχο εντός των λεωφορείων και στη συνέχεια θα οδηγηθούν με τα ίδια λεωφορεία στο στάδιο διά της περιφερειακής οδού, όπου και θα σταθμεύσουν στην οδό Κατσιμίδη, που θα κλείσει για τις ώρες αυτές και μέχρι της αποχώρησης των οπαδών από το στάδιο. Το δεύτερο τμήμα των φίλων του Ολυμπιακού, περίπου άλλοι 4.000, θα φθάσουν από την Αθήνα και την υπόλοιπη επαρχία με Ι.Χ. αυτοκίνητα που θα οδηγηθούν στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, όπου και θα σταθμεύσουν. Στη συνέχεια, το σχέδιο προβλέπει να οδηγηθούν ομαδικά με λεωφορεία στο Καυτανζόγλειο και εδώ υφίσταται το ουσιαστικό πρόβλημα των διοργανωτών, καθώς ο ΟΑΣΘ δεν διαθέτει τα απαιτούμενα λεωφορεία για τη μετακίνησή τους στο στάδιο. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πιέζουν τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να διαθέσει 15 λεωφορεία για τη μεταφορά των φίλων του Ολυμπιακού από τον χώρο στάθμευσης των Ι.Χ. τους στο στάδιο, αλλά η διοίκηση του Οργανισμού Θεσσαλονίκης αρνείται, όχι για τον φόβο των πιθανών ζημιών, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη ζημιών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, αλλά για λειτουργικούς λόγους, αφού την ώρα εκείνη δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη μεταφορά και επιστροφή των φίλων του Ολυμπιακού. Στην σύσκεψη της Τετάρτης (14/5) διευθετήθηκαν όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την είσοδο των φιλάθλων, οι οποίοι θα περάσουν από τρεις διαδοχικούς ελέγχους, πριν φθάσουν στις κερκίδες του γηπέδου, και μάλιστα στον έλεγχο θα ζητηθούν, πέραν του εισιτηρίου, και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλα αποδεικτικά της ταυτότητας τους. Για τον λόγο αυτό η προσέλευση των φιλάθλων συνιστάται να γίνει έγκαιρα, ώστε να υπάρξει χρόνος για τον σχολαστικό έλεγχο της αστυνομίας έξω από το στάδιο. Στο γήπεδο, αλλά και στα σημεία ελέγχου θα υπάρχει σημαντική αστυνομική δύναμη, περίπου 3.000 ανδρών, για τον πλήρη έλεγχο ομάδων, φιλάθλων και τη συνοδεία αυτών, όπως επίσης και για την προστασία επωνύμων που θα φθάσουν στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ενώ άλλοι 300 άνδρες ιδιωτικής αστυνομίας, που θα λειτουργεί υπό τις εντολές της ΕΠΟ και όχι των διαγωνιζομένων ομάδων, θα ελέγχει τον χώρο μέσα στο στάδιο. Ο περιφερειακός δρόμος της Θεσσαλονίκης δεν θα κλείσει, απλά θα υπάρχει σε κάθε διασταύρωση πλήρης έλεγχος για τον φόβο επιθέσεων στα λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν οπαδούς του Ολυμπιακού. Στη σύσκεψη προτάθηκε η λύση να μετακινηθούν και οι εκδρομείς φίλοι του Ολυμπιακού με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα τους στο στάδιο και να σταθμεύσουν στον χώρο του Θεάτρου Γης, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Καυτανζόγλειο, αλλά η Αστυνομία ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική με την πρόταση αυτή. Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης μετέφερε στους επικεφαλής της ΓΑΔΘ την πληροφορία ότι στους χώρους του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημιακού Ασύλου θα υπάρχουν «γιάφκες» ανωνύμων, που ενδεχομένως θα δημιουργήσουν αρνητικά γεγονότα στους οπαδούς και τον ίδιο τον τελικό και μάλιστα ζήτησε να ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψιν η καταγγελία του. Παρατηρητές της ΔΕΑΒ στο σημαντικό αυτό ποδοσφαιρικό «ραντεβού» θα είναι τρείς. Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, και οι νομικοί Μανώλογλου και Μαστρογιάννης, ενώ στο γήπεδο με καθήκοντα υπερ-παρατηρητή θα είναι ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, Θόδωρος Μπιτίτσιος. Η ΕΠΟ θα φθάσει με πολυμελή αντιπροσωπεία την Πέμπτη (15/5) στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εποπτεύσει τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού, διαιτητής του οποίου θα είναι ο διεθνής ρέφερι Γιώργος Κασναφέρης. Δεν ξέρω. Η γυναίκα μου πάντως επιμένει πως ο περιφερειακός θα κλείσει... Όσο για το άλλο, δεν ξέρω... Μακάρι να αρπάξει 2-3 ο γαύρος. Βαθιά μέσα μου όμως φοβάμαι... ποιός ακούει μετά τα αρειανά... Τούμπανα θα μας τα κάνουνε...
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Θα κλειδώσω το σύμπαν έτσι και δε σας λιώσουμε τα κόκκαλα. Θα μας κλ-άσεις το σύμπαν, εννοείς. ΑΡΗΣ ΡΕ!
Achilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 leftermann ξανά thanks. lucifer πάρε φόρα και ....
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 lucifer πάρε φόρα και .... Παραθέτω ολόκληρο το δίστιχο: «Πάρε φόρα απ' το Χορτιάτη κι έλα κλάσε μας τ' α$%#@@@@"
wizzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ξεχνάτε μου φαίνεται ότι ο - κατά τα άλλα αγαπητός αν και Ολυμπιακός (φτου!) - Lucifer έχει πλάτες τον mister "Έχω-το-Big-Bang-σε-Blue-Ray-disc-και-σχετικό-θέμα-για-πάρτυ-μου" SuperMod Paredwse, ο οποίος τυγχάνει και αυτός φιλο-Ολυμπιακών συναισθημάτων. Οπότε, προσέχετε τι λέτε! :lol:
Achilles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν είμαι Αρειανός luci. Αλλά ξέρεις τι λένε: Ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου. Πέστα βρε parsifal.
slipknot Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ντάξει,είστε απαράδεκτοι.Κλειδώσατε το topic "μπλέξιμο" ενώ είχα έτοιμη απάντηση.Άρτον και θεάματα σου λέει μετά...
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ξεχνάτε μου φαίνεται ότι ο - κατά τα άλλα αγαπητός αν και Ολυμπιακός (φτου!) - Lucifer έχει πλάτες τον mister "Έχω-το-Big-Bang-σε-Blue-Ray-disc-και-σχετικό-θέμα-για-πάρτυ-μου" SuperMod Paredwse, ο οποίος τυγχάνει και αυτός φιλο-Ολυμπιακών συναισθημάτων. Οπότε, προσέχετε τι λέτε! :lol: Πολύ φοβάμαι ότι η συνομωσία δεν τελειώνει εκεί αλλά συνεχίζει ακόμα πιο ψηλά...
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ξεχνάτε μου φαίνεται ότι ο - κατά τα άλλα αγαπητός αν και Ολυμπιακός (φτου!) - Lucifer έχει πλάτες τον mister "Έχω-το-Big-Bang-σε-Blue-Ray-disc-και-σχετικό-θέμα-για-πάρτυ-μου" SuperMod Paredwse, ο οποίος τυγχάνει και αυτός φιλο-Ολυμπιακών συναισθημάτων. Οπότε, προσέχετε τι λέτε! :lol: Μπορούμε να του δείξουμε κι αυτούνου κατά πού πέφτει ο Χορτιάτης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.