Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπέρα παίδες,

Ψάχνω το πρόγραμμα για οδήγηση , στις σχολές έχουν 2 το TestDrive με τις απαντήσεις,

database και ένα άλλο των ερωτήσεων της εξέτασης.

Έχω αντιγράψει 1-2 testdrive - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ παλαιές εκδόσεις... τις πιο νέες έχει ενα bug

περι ανάλυσης 1024 και large fonts που και να τα ορίσω δε παίζουν, ούτε με compatibility

στα properties του exe.

Τέλος έψαχνα και με άλλες γλώσσες αλλά ότι πέφτει στα χέρια μου είναι μόνο ελληνικά (για

τη database έκδοση) ενώ η προσομοίωση όταν αλλάζω σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πλυν

των Ελληνικών σκάει error.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω ενα αρχειο (με εναν τεραστιο ονομα) το οποιο δεν μετακινείται,διαγραφεται ή οτιδηποτε αλλο. Το Antivirus και το Ad-Aware δεν το βρισκουν σαν απειλη. Καμια ιδεα πως να το διωξω;

Δημοσ.

Δεν δουλεψε. Βασικά δεν βγάζει καποιο μήνυμα,απλως δεν μπορω να κανω τιποτα με το αρχειο..

Με δεξι κλικ πανω στο αρχειο..

93144684jo4.th.jpg

Δημοσ.

ξέρει κανείς πώς γίνεται όταν ανοίγω ένα φάκελο να ανοίγει πάντα στο ιδιο σχήμα και να μου δείχνει τις ίδιες στήλες?

έχω ένα φάκελο με μουσική...κάθε φορά βάζω να δείχνει μόνο τίτλο και ημερομηνία δημιουργίας και σε σχήμα παραλληλόγραμμο, και κάθε φορά μου ανοίγω το pc και τον φάκελο, ανοίγει σε τετράγωνο και δείχνει όλες τις στήλες... :((

έχω vista

Δημοσ.

Βρηκα ενα τρομερο warez site που μπορεις να κατεβασεις ολα τα προγραμματα που κυκλοφορουν, cracks, serials και διαφορα αλλα. Ειναι καλο ή να φοβαμαι για κανεναν ιό?

Το site ειναι αυτο...

:P:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...