zenso Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εχει κανεις σας καμια καλη φωτογραφια simpsons για μπλουζακι; Έχω φτιάξει αυτή σε μαύρη και βγήκε κουλ, ήμουν όμως και μεταξύ αυτών προφανώς υπάρχουν εκατοντάδες άλλες,άουτ δερ τώρα ελπίζω να φαίνεται - η πρώτη
parsifal Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 http://ferongr.no-ip.org:6969/torrent.html?info_hash=1cd5d4317c07f2db08426f86959d4f7b74449da2 Εστησα BNBT. Λογικα τωρα ολα θα τρεχουν ρολοι. Παρατήρησα ένα προβληματάκι: Οι peers δεν αναφέρουν σωστά το availability του αρχείου. Συνδέθηκα με έναν peer και ξεκίνησε να κατεβάζει το αρχείο, με αρχικό availability 0.000. Όσο έπαιρνα κομμάτια του αυξανόταν το availability, γιατί προσμετρούταν μόνο το ποσοστό που κατείχα εγώ...
ferongr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παρατήρησα ένα προβληματάκι: Οι peers δεν αναφέρουν σωστά το availability του αρχείου. Συνδέθηκα με έναν peer και ξεκίνησε να κατεβάζει το αρχείο, με αρχικό availability 0.000. Όσο έπαιρνα κομμάτια του αυξανόταν το availability, γιατί προσμετρούταν μόνο το ποσοστό που κατείχα εγώ... Initial Seeding. Διανεμει διαφορετικα pieces σε καθε peer, ετσι ωστε ολο το stream θα φτασει 1 availbility χωρις να εχει στειλει ο αρχικος seeder ενα τεραστιο ποσοστο δεδομενων (συνηθως φτανει 1 σε ratio 1.2 του αρχικου seeder). Μετα οι peers ανταλασουν μεταξυ τους pieces και ολοκληρωνουν το κατεβασμα. BTW, εγω ημουν ο μονος peer/seeder
parsifal Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Περίεργο. Δε μου έχει ξανατύχει να κατεβάσω torrent με swarm 2 μόνο κόμβων. Είχες ολάκερο το αρχείο, αλλά έβλεπα 0(/0) seeds και 1(/1) peers... (Azureus v3.0.5.2)
ferongr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν γινεται να ειμαι seeder και να εχω availability λιγοτερο του 1. Γιαυτο το client δηλωνεται ως peer στον tracker. Aυτη η τεχνικη βοηθα αφανταστα σε prive tracker οταν πηδανε ολοι οι peers πανω στον πρωτο seeder ενος νεου torrent, καθως το swarm γινεται πολυ γρηγοροτερα ανεξαρτητο απο αυτον.
Houston Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Lucifer αγόρι μου τι κόμπλεξ είναι αυτό αι κλειδώνεις όποιο θέμα βρεις?
ferongr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Cause these threads are the cancer that is killing Off-Topic. Now Playing: Apoptygma Berzerk - More Serotonin Please (inspired by Luci's sig)
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 αφου βλεπεις οτι δεν τραβανε topics για γκομενικα, γιατι πας και κανεις το ιδιο? εχουμε τον aledjo που του βγαινει η γλιτσα σε καθε τι παρομοιο και τα ατομα που τον δουλευουν απο την αλλη....
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Θέλω για 90' να είστε φρόνιμοι. Πάω ελπίζοντας να τσακίσουνε τους Ρώσους.
Achilles Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Θέλω για 90' να είστε φρόνιμοι.Πάω ελπίζοντας να τσακίσουνε τους Ρώσους. Τι λε ρε. Επειδή εσείς τον ήπιατε από αυτούς πας και υποστηρίζεις τους τσιγκούνηδες; Ντροπή σου.
alexzzz Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Θέλω για 90' να είστε φρόνιμοι.Πάω ελπίζοντας να τσακίσουνε τους Ρώσους. Ανούσιος τελικός. Σκοτσέζοι και Ρώσοι...
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 κατι πρεπει να παιζεται μαζι μου και η τυχη το τελευταιο καιρο με ευνοει σε πολλα θεματα. εχθες το βραδυ ημουν με τη κοπελα για φαγητο, περασα πολυ ομορφα και μου ειπε οτι θα φυγει 4ημερο με τη σχολη της παρασκευη και μετα. ομολογω οτι ψιλοστεναχωρηθηκα και θα μου λειψει πολυ γιατι ειμαι πολυ δεμενος μαζι της. σημερα λοιπον πριν απο λιγο παω στο περιπτερο και βλεπω στο δρομο μια παλια γνωστη που πολυ παλια τη γουσταρα. φυσικα με θυμηθηκε, πιασαμε λιγο τη κουβεντα και μου λεει οτι απο το ΠΣΚ εχει αδεια απο τη δουλεια της! ετυχε να εχω και γω και της λεω "super που θα παμε? δωσε μου το κινητο σου!" φυσικα κανονιστηκε και δε θα μεινω μονος, τουλαχιστον θα εχω γυναικια παρεα.... ουφ και ειχα στεναχωρεθει.... μονο και στην ιδεα οτι θα εμενα μονος για μερικες μερες ειχα τρελαθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.