Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καριολα ειναι το κρεβατι, αν σε αποκαλεσει κανεις ομως θα ενοχληθεις και με το δικιο σου σωστα?

Και στα Επτάνησα το καρότσι.

Sorry, αλλά πάντα γελάω γιατί θυμάμαι τη θιά που είχε έρθει σπίτι και ρώτησε "Έχετε καμιά καριόλα;" :lol:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και οι οικοδόμοι χρησιμοποιούν δονητές

όπως και μερικές καργιόλες...

όλα ένας κύκλος είναι...

Δημοσ.
και οι οικοδόμοι χρησιμοποιούν δονητές

συγγνώμη ρε γαμώτο αλλά τι ειπα τώρα και τοσο πολύ σας κακοφάνηκε????

δεν μιλούσαμε για την διπλή έννοια κάποιων λέξεων?

και απλα θυμήθηκα που η συγκατοικός μια μέρα μου είπε " ρε συ χτύπησε το τηλέφωνο και το σήκωσα και ένας μου είπε να πώ στο θειο μου να μην ξεχάσει να φέρει και το δονητή"

πάντως δεν με ενοχλούν οι παρατηρήσεις, οπως έλεγε και ο σκαραβαίος "μαρέσουν οι παρατηρήσεις διορθώνομαι"

Δημοσ.

Ελπίζω ο θείος να δουλεύει στις οικοδομές, γιατί αλλιώς προβλέπω δράματα στην οικογένεια :)

Επίσης bibibo αν έχεις τα νεύρα σου καλό θα είναι να φιλτράρεις τα ποστ σου και να αποφεύγεις λέξεις και ύφος που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Είδα ένα ποστ σου που ήταν ολίγον τι προκλητικό (για μένα) για ανάλογη απάντηση.

Δημοσ.

εγώ πάλι ελπίζω ο θείος σου να είναι διακοσμητής αλλιώς προβλέπω κράξιμο στην οικοδομή...

Δημοσ.
τα χω πάρει ΚΡΑΝΙΟ!!!

πρώτον @ Lucifer η ερώτηση δεν ζητούσε γενική απάντηση, η ερώτηση ήταν τι σε κάνει ΕΣΕΝΑ ευτυχισμένο.. πραφανως όμως αν και φιλοσοφημενος δεν έχεις και πολύ φιλοσοφήσει επι τούτου...

Περιέγραψέ μου πως ορίζεις την ευτυχία, να σου πω. Ο Αιγέας την ορίζει όντας χορτάτος, ξεκούραστος και "ξεδωμένος" μετά από στοματικό. Εμένα όλα αυτά μου ακούγονται πολύ ωραία, αλλά τα λέω "ταράτσα". Ο Κάηζερ λέει πάνω κάτω τα ίδια αλλά με μπάλα στην τιβί, ωραίο και αυτό, αλλά εγώ το λέω "κομπλέ". Εσύ μπορεί να την ορίζεις όταν είσαι αγκαλίτσα με τον δικό σου χουχουλιάζοντας σε ροζ παπλώματα, εγώ αυτό το λέω "χαριτωμένο".

Η ευτυχία είναι απλώς μια λέξη που περιγράφει ένα άθροισμα συναισθημάτων που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και είναι εξίσου αόριστη με την αγάπη και

χέστο, βαρέθηκα.

Πρόσεχε λίγο το ύφος σου, ο πδ ίσως δεν παρεξηγηθεί αλλά κάποιος άλλος θα το κάνει.

Δημοσ.

έχω βαρεθεί τις γυναίκες και μαζί και μένα

αφού λοιπόν σβήστηκε το πρώτο μήνυμά μου ας το ξαναδιατυπώσω:

γιατί έχεις βαρεθεί τις γυναίκες ?:rolleyes:

είσαι όντως λούζερ ? (όπως λέει η υπογραφή σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...