bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τα χω πάρει ΚΡΑΝΙΟ!!! πρώτον @ Lucifer η ερώτηση δεν ζητούσε γενική απάντηση, η ερώτηση ήταν τι σε κάνει ΕΣΕΝΑ ευτυχισμένο.. πραφανως όμως αν και φιλοσοφημενος δεν έχεις και πολύ φιλοσοφήσει επι τούτου... @aledjo, στο γυμνάσιο όταν μου τα χε ζητήσει ένα αγόρι και του ειπα όχι μετά γυρνούσε σε όλο το σχολείο και μ'ελεγε πουτάνα, κάτι μου θυμίζει @paredwse ίσα ρε.. δεν το ξερά να διαβάζω πρώτα καμιά εφημερίδα και ύστερα να κάνω thread
frenzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 πολύ ένταση σήμερα στο ινσόμνια... γελάω... εντιτ: 2-3 μέρες ακόμη έτσι και το μπλα μπλα θα κλείσει
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 @bibibo: δεν κάνω τον δικηγόρο του Διαβόλου, ούτε του Paredwse (αυτός τα καταφέρνει και μόνος του), αλλά είμαι με την εντύπωση ότι το thread δεν στο κλειδώσανε επειδή είπες/δεν είπες, έκανες/δεν έκανες κάτι ΕΣΥ, αλλά επειδή η πλειοψηφία όσων απάντησαν το έσκισαν. Διαφωνείς;
bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 προσπάθησε να με τρομοκρατήσει με αποκλεισμό.. γέλα λίγο ρε παρέδωσε
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Θα πρότεινα να μην προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς μελών. Όσο δίκιο και να έχεις, το χάνεις με τον τρόπο αυτό. Στο κάτω κάτω, βάσει των Όρων Χρήσης του Forum, θα έπρεπε να παραπονεθείς σε pm στους δύο τους και όχι δημόσια.
bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 υποτίθεται ότι ήταν αστείο γιαυτο έγραψα γέλα ρε παρέδωσε ασε που απο μόνη της η λέξη καθικη μου φαίνεται πολύ αστεια άντε θα το αλλάξω μήπως και γίνει πιο σαφές ότι αστειεομαι ο ΑΛΗΤΗΣ!!!
bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τεχνολογικο φορουμ ειναι εδω ρε, ηρεμησε λιγο. τότε να μην έχει μπλα μπλα.... εντωμεταξύ όταν σου λέει ο άλλος να ηρεμήσεις τότε είναι που πέρνεις πραγματικά ανάποδες η αλήθεια ειναι ότι ξύπνησα και στραβωμένη σήμερα αλλά είμαι γενικά και προβοκατορας, το χω αυτο το χω, στη δουλειά βρίζω μπροστά στους πελάτες για να δω τι μουτρα θα κάνουν. Μετά αισθάνομαι άσχημα με τον εαυτο μου ένα περίεργο πράγμα... ακόμα και σε φόρουμ μπορεις να εκτεθείς
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καλά ηρέμησε λίγο με τους χαρακτηρισμούς όταν δεν έχεις μια οικειότητα με τον άλλο, αλλα ο λόγος που κλειδώθηκε ήταν ότι μερικοί το ξέσκισαν.
bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καθήκι δεν είνα το γιογιο? μάλλον δεν σας φαίνεται η λέξη τόσο αστεία όσο εμένα ΥΓ: κανείς δεν μαγαπάει :cry::cry::cry::cry::cry: περιμένω εντωμεταξύ να δω τι θα μου πει ο παρεδωσε
frenzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 το αστείο καλό είναι να το κάνεις και να το ξεχνάς. Αν το συζητάς κι όλας γίνεται λίγο άβολο για όλους...
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καριολα ειναι το κρεβατι, αν σε αποκαλεσει κανεις ομως θα ενοχληθεις και με το δικιο σου σωστα?
bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 το αστείο καλό είναι να το κάνεις και να το ξεχνάς. Αν το συζητάς κι όλας γίνεται λίγο άβολο για όλους... ετσι είναι, αλλα αφου με παρεξηγήσαν anyway, μου τη σπάω όταν λέω πολλά @τουfas ε ναι σίγουρα αλλά αν το λεγε για πλάκα δεν θα με πείραζε καλά πάμε παρακάτω... έχω βαρεθεί τις γυναίκες και μαζί και μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.