KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 KWSN_MEN υπάρχει "τεμαχισμένη" στο youtube όλη η ταινία, σε 12 μέρη... Και ποιος σου είπε ότι δεν την έβρισκα;
χάπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Α καλά... ΟΚ ! Πάντως εγώ τη βρίσκω γλυκιά ταινιούλα ... Τι άλλα ? εδιτ / σλιπ-νοτ (τσικι-τσικι-τσικι ταααααα)
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αυτό: What makes this city historically unique is the fact that for 450 years it was mainly Jewish and the predominant language was Spanish. ισχύει; λινκ απο λούσιφερ: http://www.salonica.ch/en/synopsis/
frenzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 φρένζυ, όχι και στα χειρότερά της ! Υπερβάλεις ! Δεν ξέρω μπορεί, αλλά μου έχει αφήσει την εντύπωση πως έπαιζε σε όλη την ταινία σα θείτσα με χαπακωμένη με ρεμερόν. Είμαι φαν της αλλά δεν τη γούσταρα καθόλου εκεί.
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ρε παιδια ειχα βαλει εδω μια φωτο που ηταν ο bush και παιρνει καποιον τηλεφωνο και του κανε και καλα φαρσα? εχω φαει τον κοσμο να την βρω ακυρο μολις postara την βρηκα! http://img101.imageshack.us/img101/4651/1191385361197hc5.png
agpr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αυτό: What makes this city historically unique is the fact that for 450 years it was mainly Jewish and the predominant language was Spanish. ισχύει; λινκ απο λούσιφερ: http://www.salonica.ch/en/synopsis/ Κρίμα, λείπει ο omni . Ισχύει, αλλά είναι απαραίτητη μια διευκρίνηση. Οι Ισραηλίτες ήταν η πλειοψηφούσα μειονότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όχι η πλειοψηφία. Οι Ισραηλίτες αυτοί ήταν Σεφαραδίμ, προερχόμενοι από την Ισπανία μετά την εκδίωξη τους από τους Καθολικούς Βασιλείς.
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Επίσης η γλώσσα δεν ήταν ισπανικά αλλά λαντίνο, επηρεασμένη απ'τις ισπανικές διαλέκτους των περιοχών που ζούσαν με πολλές άλλες προσμίξεις.Εξού και η τραγουδιστή προφορά τους όταν μιλούσαν Ελληνικά, ακόμη θυμάμαι μια ταινία με τον Μουστάκα που έκανε τον Εβραίο σεφαρδίμ και εψαχνε κρυμμένες λύρες.Πολλοί Έλληνες κάναν την τύχη τους με αυτές τις χαμένες λύρες μετά τον πόλεμο.Στα Γιάννενα που υπήρχαν πολλοί ρωμανιώτες φημολογείται ότι οι μεγαλύτερες βιομηχανίες φτιάχτηκαν με τέτοια κομποδέματα από φτωχές οικογένειες που τους παραχωρήθηκαν σπίτια Εβραίων.
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μια διευκρίνιση: Λύρα = μουσικό όργανο Λίρα = νόμισμα
slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σήμερα,καθώς κάναμε άλγεβρα και ήρθαν για λίγο κάποιοι ολλανδοί με κάποιες ολλανδέζες,φιλοξενούμενοι μάλλον.Δεν καταλάβαιναν τι κάναμε... Όλ δίς πούστ μέηκς μη μεεεντ ! Όλ γιού φάκιν γιουροπίανς...ντόντ γιού νόου άλτζεμπρα ? Γιού νέβερ λέρντ άλτζεβρα ?
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αλλο ενα τοπικ "επεσε" στη μαχη.... βαλτε ενα shoutbox να τελειωνουμε!
Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τι έπεσε ρε, εσύ το έριξες Ρε παρεδώσε στο μπλα μπλα είμαστε, χαλαρή κουβεντούλα κ έτσι, γιατί το κλείδωσες???
Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Γιατί ήταν ελεεινό και υπάνθρωπο. Και ευτυχώς για μερικούς ιππότες που κοιμόμουν.
1980 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εχετε βαρεσει μπιελες κανονικα. και δεν πιασαν οι ζεστες.
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τι έπεσε ρε, εσύ το έριξες μεχρι και ολοκληρη η σελιδα επεσε πριν λιγο... μηπως φερνω αρνητικη ενεργεια? ποσα μου δινετε για να μη ξανακανω ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.