Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Σταματήστε τα πάντα. Όλα. Σκασμός. http://www.salonica.ch/en/trailer/ Η Θεσσαλονίκη γίνεται ταινία. Δείτε τον περιπτερά. ΟΛ ΔΟΟΥΖ ΦΑΚΗΝ ΓΙΟΥΡΟΠΗΑΝΖ.
Achilles Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λοιπόν.Σταματήστε τα πάντα. Όλα. Σκασμός. http://www.salonica.ch/en/trailer/ Η Θεσσαλονίκη γίνεται ταινία. Δείτε τον περιπτερά. ΟΛ ΔΟΟΥΖ ΦΑΚΗΝ ΓΙΟΥΡΟΠΗΑΝΖ. Έχουμε και γαμώ το επίπεδο εδώ πάνω Λούσι. Όσον αφορά τον aledjo, αντί να σηκώσω χέρι, μπορώ να σηκώσω μόνο ένα δάχτυλο; Πιστεύω φτάνει.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αυτό δεν το περίμενα... Δύο διευκρινίσεις: 1. Η φωτογραφία δεν είναι από το χέρι μου, δεν φοράω φλωροδαχτυλίδια (πια). 2. Απευθύνεται στην ιδέα σου και μόνο, μην την πάρεις προσωπικά.
slipknot Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δύο διευκρινίσεις: 1. Η φωτογραφία δεν είναι από το χέρι μου, δεν φοράω φλωροδαχτυλίδια (πια). 2. Απευθύνεται στην ιδέα σου και μόνο, μην την πάρεις προσωπικά. 1.Κοίτα να δεις,αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν το δικό σου χέρι. 2.Αλίμονο,ίσα ίσα που όταν το είδα γέλασα πολύ !
χάπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπέρα ! Το chocolat το έχετε δει ? Μόλις τελείωσε στην ΕΤ1. Ωραία ταινία (την είχα ξαναδεί βεβαια)...
Achilles Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπέρα ! Το chocolat το έχετε δει ? Μόλις τελείωσε στην ΕΤ1. Ωραία ταινία (την είχα ξαναδεί βεβαια)... Αν το έχουμε φάει, μετράει;
χάπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μετράει και να την τρως αλλά, κι η ταινιούλα καλή ήταν...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπέρα ! Το chocolat το έχετε δει ? Μόλις τελείωσε στην ΕΤ1. Ωραία ταινία (την είχα ξαναδεί βεβαια)... Έχω δει μόνο το τρέιλερ. Και ξενέρωσε τόσο πολύ η ζωή μου που δεν την έχω δει ακόμα. Και δε με βλέπω να τη βλέπω... Και ας είμαι και μεγάλος φαν της σοκολάτας.
Achilles Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Χαζογελούσα μόνος μου, γιατί όταν διάβαζα το ποστ σου έτρωγα σοκολάτα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 συμπαθητικο, αν και την Μπινος την εχω συνδυασει με πιο απαιτητικους ρολους.
χάπι Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλά ναι ! Όλοι οι ηθοποιοί της ταινίας είναι για "πολλά κυβικά" αλλά, είπαμε "όταν τα έχεις δε χρειάζεται να τα επιδεικνύεις"... KWSN_MEN υπάρχει "τεμαχισμένη" στο youtube όλη η ταινία, σε 12 μέρη... edit/ νά'χα τώρα μια τσικουλατίτσα ... φρένζυ, όχι και στα χειρότερά της ! Υπερβάλεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.