KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου. Αντίο και να μας γράφεις. Θα σε γράφουμε και εμείς.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @tolis_01 το ξερω αυτο, ημουν μελος απο τοτε που ειχε αλλο ονομα αλλα εκει γινεται τις κακομοιρας και εχει χαμηλο επιπεδο. ενω εδω στην insomnia τα μελη εχουν υψηλη νοημοσυνη και μπορω να ειμαι πιο σιγουρος για τις απαντησεις τους.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να κάνω quote... πάει και το δικό μου το ποστ
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ενω εδω στην insomnia τα μελη εχουν υψηλη νοημοσυνη και μπορω να ειμαι πιο σιγουρος για τις απαντησεις τους.Και γιατί δεν τις λαμβάνεις υπόψιν?
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βρε, καλώς τον aledjo! Πώς ήταν στο forum της υπογραφής σου;
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μισές δουλειές έκανες στο screenshot. Διόρθωσέ το καλύτερα... Και μου το έσβησες όλο? Θα με κούραζες () αλλά απ'ότι φαίνεται το είδε. @tolis_01 το ξερω αυτο, ημουν μελος απο τοτε που ειχε αλλο ονομα αλλα εκει γινεται τις κακομοιρας και εχει χαμηλο επιπεδο.ενω εδω στην insomnia τα μελη εχουν υψηλη νοημοσυνη και μπορω να ειμαι πιο σιγουρος για τις απαντησεις τους. ok, τότε. Αλλά για τα θέματα που θες, δεν υπάρχει κατι καλύτερο σε ελληνικό φόρουμ. Εξ'άλλου εδώ στο insomnia, όσο συζητάς τέτοια θέματα, θα κλείνουν τα τόπικ (καλώς βέβαια, έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες )
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Και γιατί δεν τις λαμβάνεις υπόψιν? γιατι εγω ειμαι κατωτερης νοημοσυνης και δε μπορω να σας καταλαβω.... το προσπαθω ομως για να σας μοιασω.... MsquitoPrincess δωσε μου το μσν σου για να με αναλαβεις προσωπικα...
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 aledjo, χώσου http://www.multiforums.gr/fun/index.php
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 MsquitoPrincess δωσε μου το μσν σου για να με αναλαβεις προσωπικα...Δεν έχω super powers.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 παντος οπου πετυχενω forums με ερωτικα θεματα, γινεται της κακομοιρας απο ποστς και τοπικς! μα ολοι οι ανθρωποι μονιμο θεμα το σεχ εχουν? κριμα και γω ειμαι αισθηματιας
sarithepunk Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ε ναι αφου πισω απο μια οθονη ολοι τεληδες σταλονε ειμαστε μεχρι αποδειξεως του εναντιου
livewire Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Θεολογική είναι ο δικός σου; Ωχαμάν! Μάλλον δεν το εννοούσες κυριολεκτικά αυτό όμως, ε? Γιατί στη θεολογική συναντάς 1 τέτοιο τύπο στους 100. Σε άλλους κύκλους πρέπει να κινείται ο δικός της.
bibibo Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 κάτι έγραφα εδώ αλλά επειδή μου φαίνεται τον έχουμε στεναχωρήσει τελευταία τον aledjo το έσβησα. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες και μένα μου την σπάτε και λέω γαμώτο τα κωλόπαιδα, δεν ξαναμπαίνω ρε!
1Mbitmx Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω calcium chloride και sodium alginate;
poscaman Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 το κερατο μου .... ξερεις τι ειναι να θελω να κανω μια διαδρομη στην Πατρα (υποχρεωτικα με αμαξι γιατι επρεπε να κουβαλησουμε και κατι πραγματα) με φιλους και να σχεδιαζω τους δρομους ετσι ωστε να μην πεσω σε ανηφορες,να ερχεται ενα φιλαρακι παραπανω που δεν ειχε πει οτι θα ερθει (ευσωμουλης) και να τον κοιταω με "μισο ματι" και να ειμαι με το ματι κολλημενο στην καταναλωση και στο στροφομετρο ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ #%^&*$*@%!%#$%) οποτε τους %$@%#$%#$ αποφασιζουν να κουμανταρουν ενα κρατος και μια κυβερνηση με ολους εμας να καθομαστε και να τους κοιταμε... αυτο το πραγμα δεν μπορω να το χωνεψω. πραγματικα ομως,οποτε θελει ο καθενας εχει το """δικαιωμα""" να ξεμπουρδελιασει την Ελλαδιτσα ολο και πιο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.