bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ρε παιδιά με το καγκουρό τι παίχτηκε? αποφάσισε να αυτοκτονήσει? όσο γι αυτό με τα σκυλιά το έχω δει και live στην Αθήνα... και μάλιστα γύρω απο το νεκρό σκυλί είχαν μαζευτει καμια 5-6 άλλα, όταν μάλιστα ενα πηγε να πλησιάσει το νεκρό σκυλί και να το καθήσει δίπλα του ένα άλλο που φαινόταν να έχει πολύ πιο ζεστή σχέση με το νεκρό σκυλί, όρμιξε να το φάει.. ήταν μια περίεργη φάση που δεν μπορώ να την εξηγήσω, ένα περίεργο σκηνικό, ήταν φανερό ότι κάτι σαν κηδεία γινόταν...
frenzy Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Όποιος διαβάζει Τζακ Λοντον να το εξηγήσει... (Hint:κάλεσμα της άγριας φύσης, αλφα μεηλ)
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @kostete στο ειπα... απαγορευονται οι ερωτικες συζητησεις σε αυτο το forum. απορω γιατι δε το γραφουν στους κανονες ομως...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @kostete στο ειπα... απαγορευονται οι ερωτικες συζητησεις σε αυτο το forum. απορω γιατι δε το γραφουν στους κανονες ομως... Εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρεται στους Συμπληρωματικούς Κανόνες για την ενότητα Μπλα-Μπλα: 6. Οποιοδήποτε μήνυμα [...] δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των συντονιστών, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. [...]
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ωραια τοτε γιατι δε το γραφετε καθαρα για να μη μπερδευομαστε? "απαγορευεται να μιλατε για τις γκομενες σας!" Αν θέλετε να μας πείτε για το πως σας έκατσε ένα φίνο γκομενάκι τις προάλλες -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ.. αν δηλαδη αποφασισετε μεταξυ σας....
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αυτό εδώ είναι ένα ποστ. Αυτό εδώ είναι ένας σκίουρος.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 α δηλαδη εδω που κανουμε ποστ, επιτρεπεται να γραφουμε για ερωτικες ιστοριες ε? δε ξερω αλλα εγω που εγραφα καποτε μια ιστορια μου, καποιος μου εστειλε Infraction γι'αυτο το λογο. λοιπον για να το ξεκαθαρισουμε! τοπικ με ερωτικα-γκομενικα θεματα επιτρεπονται? ποστ στο off-topic με ερωτικα-γκομενικα θεματα επιτρεπονται? για να ξερουμε δηλαδη και να αποφυγουμε παρεξηγησεις....
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Σε γενικές γραμμές ναι, όταν θεωρήσω όμως πως έχει ξεσκιστεί ή δεν έχει μέλλον, κόβεται.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ΟΚ μετακομιζω! απο δω και περα θα ειμαι στο forum της υπογραφης μου.... οποιος θελει ας ερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.