Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Kαλημέρα Wizzy !!! δες αυτό αν βοηθάει... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 καλημέρα φρου^2 !! Ρε κοπελιά, ξέρω τι είναι urban legend, υπάρχει και σχετικό θέμα στο Insomnia , αυτό που ρωτάω είναι αν όντως ο Καίσαρας μίλαγε έτσι για τον εαυτό του ή ήταν επινόηση των συγγραφέων του comic Asterix ! Thanks για το link, anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 LooOOOoOOoOOoOOoooOOooL WizzZZZzzZZzzZZzzzzZZzy ... οκ! παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά οτι η φρου2 εχει ελαφρυντικά για την σημερινή της συμπεριφορά λόγω έλλειψης ύπνου, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 οσα λεει η αγαπη πανω ειναι αληθεια...το επιβεβαιωνω κι εγω... παντως αυτο το:"κι αλλο,κι αλλο,κι αλλο" που μου ελεγες ολο το βραδυ ακομα κουδουνιζει στο κεφαλι μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 οσα λεει η αγαπη πανω ειναι αληθεια...το επιβεβαιωνω κι εγω... παντως αυτο το:"κι αλλο,κι αλλο,κι αλλο" που μου ελεγες ολο το βραδυ ακομα κουδουνιζει στο κεφαλι μου.... αγάπη πές τους, οχι πές τους γιατι υποψιάζομαι οτι με το παραπάνω πόστ μου κάποιοι κακεντρεχεις που με ζηλεύουν θανάσιμα γιατι εχω μεγαλύτερο στήθος απο εκείνους, θα με πούνε χαζη... ασε που φοβάμαι μήπως γίνω υπογραφή... εδιτ: αγάπη δεν θυμάσαι καλά, χθές σου έλεγα οχι άλλο (άντε να βοηθήσω και εγώ μπάς και σε αποκαταστήσουμε με κανα καλό ξανθούλι απο δω μεσα... αχχχχ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Σάμπως εγώ κοιμήθηκα καθόλου; Όλο το βράδυ με κλώτσαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 μάλιστα... τωρα εκτός απο χαζή θα με πούνε και τσούλα.. καλα ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μην ανησυχείς. Βάσει μιας μικρής εμπειρίας ζωής, αρχίζω να καταλήγω ότι ο συνδυασμός χαζής και τσούλας, είναι ο ιδανικός τελικά. Τι στο καλό μπορεί να κάνει κανείς για τη νύστα; Το corporate νεροζούμι, δεν έπιασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ίσως punky...προσωπικά γούστα είναι αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ήρθε επιτέλους το Google Story, θα πέσει σωστό διάβασμα, έτσι πρέπει το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 τώρα, αυτός ο διάλογος νομίζω ότι είναι από το "Ο Asterix και οι Βέλγοι" αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.... Εν τω μεταξύ, το ότι ο Καίσαρας μίλαγε για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό είναι αλήθεια ή urban legend επινόηση των Uderzo και Gossiny ; Εγώ νομίζω είναι από την "κατοικία των θεών" χωρίς επίσης να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ξερει κανενας σοφος που μπορω να βρω υποτιτλους για κινουμενα σχεδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ωπ! Σε πιάσαμε! Τι έγινε red7,μας έστειλε ο θείος τον Γουΐνι το αρκουδάκι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ωπ! Σε πιάσαμε! Τι έγινε red7,μας έστειλε ο θείος τον Γουΐνι το αρκουδάκι?! Οχι ρε γαμωτο και ελεγα πως δεν θα το καταλαβετε... Τι να κανουμε, εχουμε και εμεις τις αδυναμιες μας (σαν τους ολυμπιους θεους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 3 μέρες χαλαρωτικό λοκ, να κάνετε σεξ και σε τπτ άλλο ε, το έχετε ξεσκίσει το θρεντ. Άντε πάνκη, put ur money where ur mouth is. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.