Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ωραια και αφου όοοοολοι καταλάβαμε τους όρους του παρόντος τόπικ [...] Το ελπίζω. Πόσες ώρες είναι η Ελαφόνησος απο την Αθήνα??? Γύρω στις 5 ωρίτσες (ανάλογα την κίνηση και την εποχή που θα πας - full season ίσως παραπάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε??? Μετά την τρίπολη δεν είναι κι ό,τι καλύτερο από δρόμο... πολλές στροφές, δυσκολία να προσπεράσεις ή να τρέξεις. ΥΓ: Τις προσωπικές σας κουβέντες παρακαλώ με pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Socratis_g τα wallpaper σου απλά τέλεια! Απο τα πιό όμορφα που έχω δεί. Ευχαριστώ πολυ με τιμάς ιδιαίτερα. Φωτογραφίες είναι, μερικές manipulated μερικές όχι. Thanx again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε??? Είναι και γαμώ το μέρος για να αράξεις, να διαβάσεις, να σκεφτείς και να ξεκουραστείς. Εγώ το γουστάρισα πολύ το 2004 που είχα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θανκς Σωκράτη !!! Σβύνω τις ημέρες σαν φυλακισμενη .... εοεοεοεοεοεοε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θανκς Σωκράτη !!! Σβύνω τις ημέρες σαν φυλακισμενη .... εοεοεοεοεοεοε !!! Γιατί τόσο χάλια περνάς εδώ:? ? χαχα:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defyho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 πόσο τοις εκατό ποσοστό επί του ενοικίου είναι το χαρτόσημο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 πόσο τοις εκατό ποσοστό επί του ενοικίου είναι το χαρτόσημο; Δεν υπάρχει πια χαρτόσημο επί του ενοικίου. Το χαρτόσημο καταργήθηκε από 1.1.2007. Ήταν 3,6% επί του ποσού του ενοικίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defyho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 http://automoto.pathfinder.gr/autos/racing/world/284005.html Πηγε κανενας στα δοκιμαστικα μηπως? Ξερετε πως μπορουμε να παμε εκει με τα με μεσα μαζικης μεταφορας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς πώς τυπώνονται οι ψηφιακές φωτογραφίες στα αυτόματα της kodac? Πρέπει να έγω απαραιτήτως μαζί μου την κάρτα μνήμης της μηχανής ή μπορώ να τις φορτώσω σε ένα βύσμα usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.