Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ωραια και αφου όοοοολοι καταλάβαμε τους όρους του παρόντος τόπικ [...] Το ελπίζω. Πόσες ώρες είναι η Ελαφόνησος απο την Αθήνα??? Γύρω στις 5 ωρίτσες (ανάλογα την κίνηση και την εποχή που θα πας - full season ίσως παραπάνω).
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε??? Μετά την τρίπολη δεν είναι κι ό,τι καλύτερο από δρόμο... πολλές στροφές, δυσκολία να προσπεράσεις ή να τρέξεις. ΥΓ: Τις προσωπικές σας κουβέντες παρακαλώ με pm...
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Socratis_g τα wallpaper σου απλά τέλεια! Απο τα πιό όμορφα που έχω δεί. Ευχαριστώ πολυ με τιμάς ιδιαίτερα. Φωτογραφίες είναι, μερικές manipulated μερικές όχι. Thanx again.
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αλήθεια? στις 22/6 θα πάω, δεν εχω ξαναπάει είδα στο σάιτ οτι ειναι 314 χλμ.. παραπάνω απο 5 ώρες ε??? Είναι και γαμώ το μέρος για να αράξεις, να διαβάσεις, να σκεφτείς και να ξεκουραστείς. Εγώ το γουστάρισα πολύ το 2004 που είχα πάει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θανκς Σωκράτη !!! Σβύνω τις ημέρες σαν φυλακισμενη .... εοεοεοεοεοεοε !!!
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 θανκς Σωκράτη !!! Σβύνω τις ημέρες σαν φυλακισμενη .... εοεοεοεοεοεοε !!! Γιατί τόσο χάλια περνάς εδώ:? ? χαχα:razz:
defyho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 πόσο τοις εκατό ποσοστό επί του ενοικίου είναι το χαρτόσημο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 πόσο τοις εκατό ποσοστό επί του ενοικίου είναι το χαρτόσημο; Δεν υπάρχει πια χαρτόσημο επί του ενοικίου. Το χαρτόσημο καταργήθηκε από 1.1.2007. Ήταν 3,6% επί του ποσού του ενοικίου.
iced Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 http://automoto.pathfinder.gr/autos/racing/world/284005.html Πηγε κανενας στα δοκιμαστικα μηπως? Ξερετε πως μπορουμε να παμε εκει με τα με μεσα μαζικης μεταφορας?
vasso286 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς πώς τυπώνονται οι ψηφιακές φωτογραφίες στα αυτόματα της kodac? Πρέπει να έγω απαραιτήτως μαζί μου την κάρτα μνήμης της μηχανής ή μπορώ να τις φορτώσω σε ένα βύσμα usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.