χάπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ωραία υπογραφή βρε bibibo !!!! είσαι κι ευαίσθητο παιδί ...
bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 όπως την βρίσκει ο καθένας.... εσύ μπορεί να θέλεις να είσαι η γατούλα του..
χάπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το "όχι δα" πήγαινε στο σχόλιο του σλιπ-νοτ... Εσύ προτιμάς να είσαι η σκύλα του ?
bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 yeap! αλλο τώρα.... για να μην τα χαλάσουμε και με την χαπι και την συμπαθώ και όλας μπαίνει η μάνα μου στο δωμάτιο για να μου πει τις συμβατικές τις μαλακίες.... άκουσον, άκουσον, ατάκα που πέταξε "αν σε δώ με ένα πληντύριο και ένα ψυγειο θα ειμαι ευχαριστημένη..." και η γυναίκα κατα τ'άλλα είναι GT η καλύτερη μου φίλη στην κυριολεξία.... το άκουσων γράφεται με ω?
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ε όχι δα... Είναι και τα 2 τετράποδα,έχουν ουρά,στόμα,αυτιά,μύτη,μάτια,τρίχωμα και είναι συμπαθητικά. Τι είναι το GT ?
χάπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 yeap! αλλο τώρα.... για να μην τα χαλάσουμε και με την χαπι και την συμπαθώ και όλας μπαίνει η μάνα μου στο δωμάτιο για να μου πει τις συμβατικές τις μαλακίες.... άκουσον, άκουσον, ατάκα που πέταξε "αν σε δώ με ένα πληντύριο και ένα ψυγειο θα ειμαι ευχαριστημένη..." και η γυναίκα κατα τ'άλλα είναι GT η καλύτερη μου φίλη στην κυριολεξία.... το άκουσων γράφεται με ω? το "άκουσον" γράφεται με ο, όπως το έγραψες. Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... Γιατί να τα χαλάσουμε ? περί ορέξεως (σκύλος-γάτα) λόγος ουδείς.... σλιπ-νοτ μένεις στην επιφάνεια και ξεχνάς τις τεράστιες διαφορές στο χαρακτήρα...
bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @ aledjo, καταρχήν πολύ καλό αυτο που μου στειλες. Μην σου πώ οτι θα το κάνω και γω σε μπλουζάκι αλλά πρέπει να βρώ μια τύπησσα να παρακαλάει... αυτο το είπε γιατί της φαίνεται πιο φυσιολογικό να έχω ένα πληντύριο και ένα ψυγείο και να βάζω μπουγάδα και να μαγειρευω απο το να παιρνάω την ώρα μου γράφοντας π@π@ριες στο internet.. Εδώ που τα λέμε μπορεί να έχει και δίκιο απο την άλλη πάλι, έιπαμε, όπως την βρίσκει κανεις ρε συ το gt, είναι αργκο το λέμε ή τουλαχιστον το λέγαμε στη θεσσαλονίκη όταν ήμουν στην εφηβεια και σημαίνει.. μια χαρά, πολύ καλά... δεν όταν το λές για ένα άτομο εννοείς ότι το άτομο είναι εντάξει ρε παιδί μου
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ο έρωτας σύνορα δε γνωρίζει. Πείτε ΟΧΙ στον ρατσισμό και τον διαχωρισμό των ειδών !
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τι μαλακια ηταν αυτο το γεια σου δαρβινε Από τον τίτλο έπρεπε να το καταλάβεις. Εμένα μου έφερε συνειρμικά στο μυαλό: «Γεια χαραντάν Ζούγκα» και «Χαίρε Τάσο Καρατάσο». Τί να πεις...
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τι μαλακια ηταν αυτο το γεια σου δαρβινε Δηλαδή δεν έχασα και τίποτα ε ?
χάπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 BTW να χαιρόμαστε όλοι τις μανούλες μας... (γιορτή της μητέρας σήμερα) Bibibo, πες στη μαμά σου ότι, όταν μεγαλώσεις και μετακομίσεις με τον πλούσιο εραστή σου, θα τα έχεις όλα αυτά καθώς και μια οικιακή βοηθό... σλιπνοτ : LOL... Ωραία φωτό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.