Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζούμε στις εποχές που οι όροι δολοφονούν τις έννοιες καλέ μου σλιπνοτ!!!!

(Σεξ με τον παπανούτσο κάναμε, μ; μ;; )

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως το να συνδυάζεις παιδάκια με ιστορίες για aledjους μια χαρά είναι.Μαθαίνουν και κάτι τα παιδάκια.

Δημοσ.

έχει εδώ και πόσο καιρό που θέλω να δώ εκείνο το έργο με τον Στάθη Ψάλτη που έλεγε "Κούλα μακούς????"

η πλάκα είναι ότι εγώ ποτε δεν έβλεπα τέτοιου είδους έργα..

αλλά θέλω να δώ εκείνη την συγκεκριμένη φάση

ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΥΣ?

Δημοσ.

Thanks..

ρε συ διάβασα όμως τη συζήτηση που είχατε με τον aledjo για τα στοντάδικα και ψιλοξενέρωσα...

Live sex??? εντάξει δεν ξέρω, δεν θα ήθελα να την βρίσκει ο δικός μου με Iive sex κάτι σε ηδονοβλεψία θα μου έκανε

Δημοσ.

μου φαίνεται καπως πιο soft το στριπτίζ, αλλά το να κάθεται ο άλλος και να παίρνει μάτι την ώρα που δύο άνθρωποι κάνουν σεξ? Δεν ξέρω... φυσικά και οι τσόντες το ίδιο πράγμα είναι αλλά απο την άλλη, την τσόντα τη βλέπεις μόνος σου, και στην τελική και αυτό μαλακία είναι...

εμένα μου τυχε και αυτό... κάνουμε παιχνίδι με τον μικρό με τις web cam και πριν καλά κάλά ξεκινήσουμε άρχισε να μου λέει και τι είναι αυτα που κάνεις και την βρίσκεις έτσι και άλλα τέτοια.. και να προσπαθώ εγώ να του εξηγήσω ότι δεν την βρίσκω έτσι και ότι το έκανα για την πάρτη του και μόνο και να μην με πιστεύει και όλας.

Αλλά πλάκα πλάκα, τι παίζει ρε σεις μαυτές τις τύπισσες που ξεγυμνώνονται μπροστά στις web cam και όποιος γουστάρει τις παίρνει μάτι..

και γώ κοπέλα είμαι αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μην με μπλέκεται με τέτοια πράματα. απαπαπαπα εμείς με τον aledjo μιλάγαμε για msn και τέτοια πράματα.Εκεί που πήγε,δε πήγα.

Πιστεύω το όλο σκηνικό είχε την μορφή tutorial.Τίποτα το τρομερό.

Δημοσ.

όχι δεν είναι θεολογική απλά υποτίθεται ότι εγω δεν ήξερα ότι αυτή η επαφή μου στο msn είναι αυτός και αυτός νόμιζε ότι θα έκανα κάτι τετοιο με κάθε τυχαίο που με κάνει add στο msn.

Μου θυμίζει λιγο απο τους "απαράδεχτους" την Δήμητρα που είχε μεταμφιεστεί σε Γαλλιδούλα και την έπεσε στο Σπύρο και ο Σπύρος ανταποδιδε το φλέρτ και μόλις αυτη του αποκάλυψε ότι είναι η ίδια η γυναίκα του και τον κατηγορούσε ότι την απατάει, αυτός έλεγε πώς σε απατάω.. με σένα σε απατάω? Δεν σε απατάω αφού είσαι εσύ..

πάντως αυτό θέλω πραγματικά μια φορά να το κάνω.. να μεταμφιεστώ και να την πέσω στον δικό μου να δώ τι θα κάνει.

Δημοσ.
πάντως αυτό θέλω πραγματικά μια φορά να το κάνω.. να μεταμφιεστώ και να την πέσω στον δικό μου να δώ τι θα κάνει.

Εάν ο συνδυασμός ερωτικών ιστοριών με παιδάκια σου φαίνεται περίεργος,τότε ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ LUCIFER ?

Δημοσ.

κι αν σου κάτσει ????

πω πωωω κ@υλες μεσημεριάτικα... Μας έπιασε η άνοιξη ?:P

Δημοσ.
Εάν ο συνδυασμός ερωτικών ιστοριών με παιδάκια σου φαίνεται περίεργος,τότε ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ LUCIFER ?

Επικίνδυνο.

Λούσι, η Παναγίτσα τι σου είναι ? :P

Δημοσ.

έτσι φαίνεται..

βλέπω το κούλα μακούς...

δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό απο έναν άντρα που πονάει απο έρωτα.... έχω συγκινηθεί τώρα

ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΥΣ???? ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...