aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γι αυτό θέλω να το τυπώσω σε μπλούζα. Αναμείνατε αποτελέσματα έρευνας. σε μπλουζα δε κολαει το μσν, καλυτερα να το αλλαζες με το κινητο! το μσν ειναι για το ιντερνετ....)
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ναι αλλά το msn το δίνουν πιο εύκολα.Γιατί πες πως σε βαρεθεί ή ξενερώσει,σε κάνει block και ησυχάζει.Με το κινητό δεν γλιτώνει,πρέπει να αλλάξει. Και με το msn βέβαια φτιάχνεις ένα άλλο account και την κάνεις add και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά τι είναι πιο εύκολο ν' αλλάξει κανείς ? Αριθμό κινητού ή mail ? Σωστός ?
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οχι. ετσι οπως το λες με τη μπλουζα, τι θα σου πει? δωσε μου ενα χαρτακι να σου γραψω το μσν μου? δε κολαει ενω το κινητο ειναι πιο ευκολο να στο δωσει στο δρομο. το μσν ειναι για το ιντερνετ δηλαδη να το ζητας απο το ιντερνετ.... tip: δεν υπαρχει διαφορα απο το μσν και το κινητο, αν γουσταρει θα στα δωσει και τα 2, αν δε γουσταρει δε θα σου δωσει τιποτα. (για τη μπλουζα μιλαω στο δρομο) απο το ιντερνετ ναι το μσν το δινουν πιο ευκολα σε σχεση με το κινητο.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τι σκατά να κάνω τώρα; Να κοιμηθώ ή να το αφήσω; Γαμώ τα μπουζούκια μου γαμώ... υπερένταση έχω τώρα.
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εγώ θαρρώ,πως τώρα στις μέρες μας είναι πιο εύκολο να σου δώσει το mail της(στον δρόμο).Άσε που υπάρχουν και πολλές που δεν ξέρουν και πολλά από pc,μόνο από msn και τέτοιες διαολοκατασκευές,εννοώ δηλαδή ότι είναι πολύ διαδεδομένο. Έχω δει περιπτώσεις να γράφονται mails σε χαρτάκι. Όπως και να χει,η εικόνα δεν παύει να έχει κι έναν χαρακτήρα παρωδίας,της σύγχρονης κοινωνίας.Μια γροθιά στο κατεστημένο της διαδικτυακής εκπόρνευσης.Μια γροθιά στην κοιλία κάθε ξανθιάς που έχει hi5.Μια γροθιά στη μάπα κάθε κοπελιάς που έχει στο messenger,πάνω από 4214 επαφές.(ούτε η ίδια ξέρει τον ακριβή αριθμό τους)
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τι σκατά να κάνω τώρα; Να κοιμηθώ ή να το αφήσω; Γαμώ τα μπουζούκια μου γαμώ... υπερένταση έχω τώρα. Άστο. Αν κοιμηθείς τώρα,θα ξυπνήσεις το μεσημέρι προς απόγευμα και θα χαλάσει το πρόγραμμα σου.Άσε που δεν θα σε παίρνει ύπνος το βράδυ.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 χαχαχα κατι ειπες τωρα.... να σου πω κατι απο προσωπικη εμπειρια? να προτιμας εκεινες που εχουν 4214 επαφες στο μσν και οχι 8-10 (μονο φιλους γνωστους κτλ) το γιατι.... ασε θελει μεγαλη αναλυση. "στο κατεστημένο της διαδικτυακής εκπόρνευσης" βλακειες, αυτο ισχυει και με ιντερνετ και χωρις! το ιντερνετ δε φταιει σε τιποτα.... αν το εχει στο αιμα της η αλλη δε μπορεις να το σταματησεις με τιποτα.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Άστο.Αν κοιμηθείς τώρα,θα ξυπνήσεις το μεσημέρι προς απόγευμα και θα χαλάσει το πρόγραμμα σου.Άσε που δεν θα σε παίρνει ύπνος το βράδυ. Αυτό λέω και εγώ. Θα κάνω ένα ντουζάκι, θα φάω κάτι που έχω ξεχάσει πότε έφαγα τελέ φορά μετά θα λιώσω στο gta μέχρι να ξεκινήσει ο Μπόμπ ο σφουγγαράκης
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @aledjo : Αυτό που λες για τις επαφές,δεν το σχολιάζω γιατί δεν γνωρίζω.Απλά ξέρω διάφορα τέτοια άτομα που θέλουν να χουν όσες περισσότερες επαφές γίνεται,έτσι για τη πόζα.Μαζεύουν δηλαδή επαφές και κάνουν add άτομα που δεν μιλάνε,έτσι για να υπάρχουν. Για την εκπόρνευση συμφωνώ ότι αν το χει η άλλη στο αίμα της δεν σταματάει.Αλλά πολλές(στην συγκεκριμένη περίπτωση) νιώθουν κάτι αν πχ τους κάνουν comments στο hi5 ότι είναι κούκλες κλπ Όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοια sites,κυκλοφορούν και πολλοί λιγούρηδες οπότε γι αυτούς δεν είναι τίποτα να γράψουν κάτι τέτοιο σε μια.Μη σου πω ότι δε γράφουν διαφορετικά σχόλια,αλλά κάνουν copy-paste κι όλας. Το θέμα τέλος πάντων είναι,ότι όταν πχ βλέπεις σε τέτοια sites κοπέλες,να έχουν βγει σε photos μόνο με τα εσώρουχα τους,είναι κάπως...Θα μου πεις,γούστο τους και καπέλο τους.Αλλά για μένα αυτά δεν είναι για να τα βλέπει ο καθένας.Υπάρχουν και προσωπικές στιγμές... @alexzzz:Τα κινούμενα του σταρ,που ξεκινάνε απ' τα χαράματα είναι το κάτι άλλο !
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 @alexzzz:Τα κινούμενα του σταρ,που ξεκινάνε απ' τα χαράματα είναι το κάτι άλλο ! Δεν έχω άποψη γιατί δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελέ φορά που είδα τηλεόραση τόσο νωρίς αλλά έχω μια απορία... αυτοί οι ανώμαλοι γιατί βάζουν παιδικά τόσο νωρίς το πρωί; υπάρχουν παιδάκια που τα βλέπουν τόσο νωρίς;
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δεν έχω άποψη γιατί δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελέ φορά που είδα τηλεόραση τόσο νωρίς αλλά έχω μια απορία... αυτοί οι ανώμαλοι γιατί βάζουν παιδικά τόσο νωρίς το πρωί; υπάρχουν παιδάκια που τα βλέπουν τόσο νωρίς; Έλα μου ντε,λες να πάσχουν τα παιδάκια από insomnia ?
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Από το ερώτικα, στο μσν/κινητό και καπάκια στα παιδικά. Υπάρχει κάτι που δε μ'αρέσει σε όλο αυτό.
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Από το ερώτικα, στο μσν/κινητό και καπάκια στα παιδικά. Υπάρχει κάτι που δε μ'αρέσει σε όλο αυτό. Είναι πιο ύποπτο το να μην σ' αρέσει κάτι απολύτως φυσιολογικό,παρά το ίδιο το απολύτως φυσιολογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.