MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τρέχω linux και μου δείχνει στα previews κανονικά τις φώτοζ.. Σε ενημερώνω ώστε να ξέρεις ότι παίζει να δουν κι άλλοι τη φάτσα σου =)
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πω πω μαλακια, το εκανα με τη ζωγραφικη των windows και εγινε ετσι.... α ρε microsoft ευτυχως που μου το ειπατε παιδια. το αλλαξα τωρα
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τι κερδιζω? παμε μαζι να σε κερασω ποτο σε καποιο απο τα τοπ μαγαζια του ειδους! πλακα πλακα το ειχες μαθει τι εκανε το diamond dolls?
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οχι εχω κανει τα παντα εκτος απο ερωτικη πραξη (την κλασικη) σε τετοιο μαγαζι, και οχι δεν πληρωσα τιποτα εκτος απο 2 χορους και εχω δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ωραιος και γω μια απο τα ιδια. ερωτικη πραξη με πελατες απ'οτι ξερω δε γινεται σε αυτα τα μαγαζια (νομιμα τουλαχιστον). σε αλλα μαγαζια λενε οτι απαγορευται ακομα και το live show sex αλλα εγω συνεχεια βλεπω.... α και γι'αυτο που σου ειπα, ειχε καλεσει 2 πολυ γνωστες πορνοσταρ απο το εξωτερικο για live show & sex! (100 ευρω ο χορος!) απο τα καλυτερα show που εχω δει.... πορνο-τοπικ το καταντησαμε!
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Θα το τυπώσω σε μπλουζάκι αυτό aledjo! Γαμεί! ποιο λες??? edit! καταλαβα ποιο λες. το εσβυσα μολις το εβαλα γιατι το μετανιωσα.... οντως ειναι γαματο!
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αν προλαβες να το παρεις, μη το ποσταρεις γιατι με αυτο εγω ψαρωνω.... μη μας παρουν χαμπαρι made by aledjo
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ντάξει το πηρα,δεν θα το ποστάρω. Αγγίζει την τελειότητα μπορώ να πω.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αγγίζει την τελειότητα μπορώ να πω. αφου το εφτιαξα εγω γι'αυτο το σκοπο.... και εχει επιτυχια! δοκιμασε το να δεις
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αφου το εφτιαξα εγω γι'αυτο το σκοπο.... και εχει επιτυχια!δοκιμασε το να δεις Γι αυτό θέλω να το τυπώσω σε μπλούζα. Αναμείνατε αποτελέσματα έρευνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.