KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Και οι άνδρες δεν είναι ακριβώς χάλια μαύρα στην Τσεχία, απλώς είναι λίγο μακαρόνηδες στο σώμα και λίγο φλώροι στη φάτσα. Και ο εμφανίσιμος Έλληνας ξεχωρίζει ως κάτι διαφορετικό, όπως μια Νορβηγίδα εδώ. Δε σημαίνει πως είναι πιο όμορφος. Μια χαρά μαύρα χάλια είναι. Υπερτερούν μόνο στο σώμα, λόγω σωματότυπου. Γραμμώνουν πιο εύκολα από εμάς γενικότερα. Ο εμφανίσημος Έλληνας κάνει μπαμ εκεί γιατί τα χαρακτηριστικά του το ευνοούν. Το tall, dark and handsome που λένε οι γυναίκες δεν είναι τυχαίο. Πάρε μια κούκλα Τσέχα και δες τον αδελφό της. Μπορεί εσένα να σου φαίνεται συμπαθητικός αλλά στα μάτια μια γυναίκας είναι ξενερουά. Είναι τα γενικότερα χαρακτηριστικά που τις κάνουν τις γυναίκες κουκλάρες και τους άντρες γενικότερα μέτριους και το αντίθετο με τους νότιους, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. BTW, η δικιά μου εμπειρία είναι κυρίως λίγο πιο βόρεια...
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 οι τσεχες μετα απο καποια ηλικια παχαινουν και γινονται σαν φαλαινες, ειναι οσο ομορφες οσο τα γεννητικα τους χαρακτηριστικα τους επιτρεπουν, οι ιταλιδες το παλευουν μεχρι να πεθανουν. τα σχιστα γατισια ματια σαν της σοφια λορεν ειναι πολυ κοινα στις ιταλιδες. μην παρεξηγηθω ειπα οτι προτιμω τις ιταλιδες, οχι οτι με χαλανε οι Τσεχες.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το θέμα πάχους δεν ισχύει, είναι θέμα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.
Fidelio Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 μ.., 40αρες 50αρες 60αρες. Κατι μου θυμίζει το νήμα αυτο ..
Achilles Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Brno και τα μυαλά στα κάγκελα. Το είχα σχεδιάσει με παράλληλο MotoGP πριν αρκετά χρόνια. @ χάπι: Αν η κουβέντα πάει στις 40άρες, θα προτιμήσω τις Ελληνίδες (λόγω εσού, αγαπητή συντεχνίτισσα )
χάπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 το νήμα της ζωής ? εντιτ/ μα τι γλυκός που είσαι αγαπητέ Ακίλις !!!!
χάπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ναι αλλά, η θεϊκή ατάκα ήταν του Παπαγιαννόπουλου : "Χούφτωστην ! Χούφτωστην !"
Achilles Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πάντως ρε Λούσι έχεις κάτι διλήμματα... Αλλά και εσύ τελικά έμπλεξες με Ελληνίδα. Μήπως ρωτάς με τι εθνικότητα θα κάνεις bachelor party;
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το tall, dark and handsome που λένε οι γυναίκες Πες μου λίγα παραπάνω πράγματα γι' αυτή την ατάκα.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πες μου λίγα παραπάνω πράγματα γι' αυτή την ατάκα. Χμμμ... Τι δηλαδή;
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Γενικά αν συνηθίζεται η ατάκα αυτή στους μεσογειακούς από τις βόρειες. Πες μου ψέμματα πως όχι, νόμιζα πως ήμουν τολνταρκενχάντσομ.
Fidelio Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 xaxaxaxaxaxax .. lol .... ok ποτε έγινε must το ξύρισμα ακόμα και των μπωλς μας; Δεν είμαι σίγουρος ...
χάπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 νόμιζα πως ήμουν τολνταρκενχάντσομ. που είναι η γκαρνέλ να το επιβεβαιώσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.