Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λαηβγουάηρ έχεις δίκιο ρε αδερφέ, αλλά βάλλομαι στα θεμελιώδη μου αξιώματα. Δεν γίνεται να πηγαίνεις Τσεχία και ανεξάρτητα από την αντιμετώπιση (που είναι ΤΟΣΟ, μα ΤΟΣΟ ακομπλεξάριστη) όπου και να γυρίσεις να μαζεύεις το σαγόνι σου και να σου λένε "Ιταλίδες". Που εντάξει, μια χαρά γκομενάκια, ίδια με τις δικές μας που σε γενικές γραμμές θεωρώ πολύ όμορφο λαό, ίσως τον 3ο ωραιότερο δειγματοληπτικά, αλλά μπροστά στις Τσέχες, beta version ρε φίλε.

Και δεν αντιλέγω πως οι Ιταλίδες μπορεί να έχουν απαράμιλλο στυλ, οι Ισπανίδες φλογερό ταπεραμέντο, οι Μαροκινές φοβερή γοητεία και οι Βραζιλιάνες ντα πέρφεκτ μπάντη, αλλά εδώ μιλάμε για ομορφιά, όχι για ελκυστικότητα. Οπότε όπως όταν δω μια γκόμενα σε μια φωτογραφία και θα πω "πσσσ πανέμορφη" και όχι "ντάξει πανέμορφη, αλλά το ψυχολογικό προφίλ ποιο είναι; μήπως είναι σπασαρχίδω;;;;" έτσι όταν δω την Sylvia Saint, δε θα ρωτήσω "μπορεί να περπατήσει σε catwalk και να κρατάει σωστά το la femme slim που καπνίζει;".

Και οι άνδρες δεν είναι ακριβώς χάλια μαύρα στην Τσεχία, απλώς είναι λίγο μακαρόνηδες στο σώμα και λίγο φλώροι στη φάτσα. Και ο εμφανίσιμος Έλληνας ξεχωρίζει ως κάτι διαφορετικό, όπως μια Νορβηγίδα εδώ. Δε σημαίνει πως είναι πιο όμορφος.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος έχει πάει στην Τσεχία δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με τον Λούσιφερ.Χάνεται η μπάλα πραγματικά.Όσο για τη νοοτροπία που έχουν ας μην το συζητάμε κάν.

Και μιλάμε για φυσική ομορφιά που είναι το βασικό σε μια γυναίκα.Όχι με 2 στρώσεις ασβέστη στη μούρη και ακριβά αξεσουάρ να γίνοντε θεές.

Δημοσ.

Το μόνο που ίσως δείχνει αδιαμφισβήτητο, είναι ότι οι Τσέχες ξεκινάνε με κάποιο γονιδιακό αβαντάζ, και όχι δεν παίρνω έμμεσα θέση.

Το περι στυλ δε κακτημένο, που αποδίδεται στις Ιταλίδες, το βρίσκω μάλλον παραπλανητικό και υποτιμητικό.

Όπως και να έχει, θα ήθελα να εκφράσω τη συμπάθεια και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στο γυναικείο είδος που δεν έχουν ανάλογα διλήμματα για να παίζουν. Ή για τα όποια ανάλογα τις απασχολούν, anyway.

(ΒραζιλιάνοιVSΙσπανοί ξερωγώ?)

Δημοσ.

Λοιπον καλά, ενας λόγος που θα επέλεγα της Τσέχες , θα ήταν λόγο του μυθοπλαστικού part μιας τέτοιας επιλογής. Συνοπτικά, αυτο που εκφράζει η ηρεμία ενός αγγελικού προσώπου , ανοιχτά χρώματα σχεδον φωτεινά - μπλε, πράσινο, ξανθο, ανοιχτό καστανό κτλ με ανεπαίσθητα κοκκινες αποχρώσεις κατω απο τα ζηγωματικά , έτσι όπως ακριβώς είναι στο μπλοκ αυτό - οχι μονο στην τσεχία.. φυσικά ακολουθουν και τα υπόλοιπα τυπικά χαρακτηριστικά ενός κανονικού σώματος , λιγο παιζει ρολο αυτο. Εδώ που τα λεμε , δεν είναι λίγοι απο το είδος μας εμου συμπεριλαμβανομένου , που επέλεγαν τις συντρόφους τους με βάση την έκφραση ή την φυσιογνωμία μιας κοπέλας , πάντα οτι εγώ έβλεπα μέσα απο το προσωπό της.

MAMA Where ARE YOU ...MAMA ????

:mrgreen:

Δημοσ.

Γιατί, θα σε χαλούσε να μπιφτεκώνεις κάποιο Ιταλικό pin-up του RAIUNO και ταυτόχρονα να παίρνεις εκδίκηση για όλο το γλοιώδες καμάκι που ανέχονται(yeah right!) τα κορίτσια μας κάθε καλοκαίρι από τους καραγκιόζηδες μακαρονάδες?

Δημοσ.

Well κοιτα να δεις , είμαι διπολικός . Θα παραμυθιαστω με μια εκφραστική γυναίκα , θα καυλώσω άσχημα με μια ωραία γκόμενα . Στην πρώτη περίπτωση κινδυνεύω . Οποτε, έτσι όπως το θέτεις , ΟΧΙ δεν θα με χάλαγε καθόλου , άλλωστε την έδωσα την ψήφο τώρα στις γειτόνισες.

Δημοσ.

για μενα Ιταλιδες, γιατι εχουν με διαφορα τα καλυτερα ματια που υπαρχουν. Και μιλανε ιταλικα, τα τσεχικα, ρωσικα κτλ. μου ακουγονται σαν χαλασμενο πικαπ.

btw. πως συγκρινετε 40αρα ιταλιδα και 40αρα τσεχα;

Δημοσ.

btw. πως συγκρινετε 40αρα ιταλιδα και 40αρα τσεχα;

Πάρε το κεφάλι της Ιταλίδας και κόλησέ το στο κορμί της Τσέχας και θα έχεις μια γαμάτη 40άρα.

Δημοσ.

εδώ, που κάτι παραπάνω ξέρω ;), θα πω Ιταλίδα σαραντάρα (Belucci) και πενηντάρα (Milva) και εξηντάρα μπορώ να σου πω (Loren)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...