Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχμμμ... παρόλο που έχω μια πολύυυ μικρή υποψία οτι με ειρωνευεσαι, ευχαριστώ θερμά !!! [εγω δεν σου στέλνω, δεν θέλω να χαλάσω την καταπληκτική εικόνα μου που τόσο καιρό χτίζω εδω μεσα... εχεις πμ (λολ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ την Φρου-Φρου για την ανηθικη προταση που μου εκανε μεσω PM,αλλα οχι αγαπητη μου,δεν θα παρω!

οσο για πριν γλυκια μου,οχι,δεν σε ειρωνευομουν...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό έλεγα στις συμμαθήτριές μου αλλά δεν μου κάθονταν...λες να είναι πολεμοχαρείς?!

Παιζει... Οι δικες μου παλι ειναι πολυ ειρηνικές...:-D

εδιτ @punky τελικα μαλλον θα στην φαει την φρου φρου ο πατρινος-poscaman...δεν σε βλεπω μάχιμο

Δημοσ.
[ο μικρός της παρέας_mod=on]

και τι είναι μπανάλ?!

[ο μικρός της παρέας_mod=off]

Μπανάλ είναι να βγαίνεις Σάββατο βράδυ φορώντας πουκάμισο, τζην και παντόφλα. Εκτός αν μένεις Νότια Προάστια. Τότε είναι must.

edit: γλυκειά μου Τζένιφερ, μη με αναγκάσεις να ποστάρω το βράδυ από την κρεβατοκάματα της φρου-φρου. έχω κανονίσει με φίλους για σήμερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Make love, not war...

Όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες στους monty pythons:

Make tea, not love.

Ωχ, την ψώνισε... Άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.

Κάτι σαν τον Καίσαρα, ε;

Δημοσ.

edit: γλυκειά μου Τζένιφερ, μη με αναγκάσεις να ποστάρω το βράδυ από την κρεβατοκάματα της φρου-φρου. έχω κανονίσει με φίλους για σήμερα.

για να σε δω!!:twisted:

Δημοσ.

Παιδια κατι off gia off topic ena thread που λεει για σχολιασμοuς των αvatars kai υπογραφων που στα κομματιa ειναι το εχασα.... thnks.:mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδες καθομουν μπροστα στην τηλεοραση και εκανα ζαπινκγ , ξαφνιακα πεφτω και στην Πανια και λεω με το φτωχο μου το μυαλο.

Τι θα γινει επιτελους με αυτην, εως ποτε θα την αφηνουν να παιζει με τον πονο των ανθρωπων και να κερδιζει αυτη και το καναλι τεραστια ποσα. Που θα παει αυτη η κατασταση ,δεν θα την κλεισουν, τοσα χρονια το ιδιο βιολι.

Το χειροτερο ειναι ,πως τους ανθρωπους αυτους θα τους χρησιμοποιησου και μετα θα τους πεταξουν σαν στημενες λεμονοκουπες, ξερετε ποσο δυσκολο θα ειναι για αυτους να ξανβρουν τον τροπο ζωης τους???

ΝΤΡΟΠΗ σ' αυτους αλλα και σε μας κυριως που τα βλεπουμε.

Δημοσ.

τώρα, αυτός ο διάλογος νομίζω ότι είναι από το "Ο Asterix και οι Βέλγοι" αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.... Εν τω μεταξύ, το ότι ο Καίσαρας μίλαγε για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό είναι αλήθεια ή urban legend επινόηση των Uderzo και Gossiny ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...