Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....βασικά έχει τύχει να συναντήσω αρκετές ιταλίδες , ενω για τσέχες δεν είμαι σίγουρος αν έχω δει απο κοντά- εχω δει κατα ομάδες ξανθιές και ανοιχτόχρωμες γυναίκες μου μοιάζουν να ειναι απο βορρά , αλλα ποιος ξέρει τώρα τι ειναι , τσέχες , ουκρανέζες , ρωσίδες - μπέρδεμα.. . Το καλοκαιρι φυσικά ,τώρα λέμε με μαγιό , διάθεση παραλίας και τέτοια. Αν και δεν είναι σημαντικό ή ασφαλές το δείγμα μου - γιατί φαινεται οτι τις παρατηρουσα όταν και αμα είχαν ωραίο κώλο - μπορώ να πω οτι γενικότερα οι ιταλίδες είναι πολύ ωραία μου..ά ! Είναι πιο ζωντανές κοπέλες , με νεύρο και αυτο το πάντα μελαμψο δέρμα τους ...αχ αχ αχ...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

protip: η χωρα καταγωγης δεν εχει καμια σχεση με το αν θα ειναι ομορφη ή θα εχει στυλ μια γυναικα (η αντρας)

Δημοσ.

Αντιπαρέρχομαι το gay σχόλιο του Toufas* και προχωράω στην ένστασή μου.

Επειδή ο φίλος που έθεσε το δίλημμα, περνάει τον n(όπου n>1) άτυπο μήνα του μέλιτος και απολαμβάνει να χαριεντίζεται(όχι μ'όποιον κι όποιον) για το κάθετι, πρέπει εμείς,

οι απλοί χρήστες,

να πάρουμε θέση σε κάτι που ακούγεται και μοιάζει σαν παράδοξο άρθρο του Νίτρο,

"κώλαση ή παράβυζος?"

(does it really matter?)

???

Οποιαδήποτε απάντηση στο παραπάνω, όσο ακραία ή συμβιβαστική και αν είναι, αποτελεί ύβρη.

Πιστεύω ότι το ερώτημα πρέπει να αποσυρθεί.

Είναι τουλαχιστον ανφέρ να μας βάζεις σε τέτοιο άσχημο τριπάκι, αγαπητέ...

*@Toufas :ρρρ

Δημοσ.

μην ακούτε τον/την (δεν κατάλαβα ακόμα) livewire, είναι αγουροξυπνημένος και λέει βλακείες! Τσέχες for the win!

Δημοσ.

Miss Czeck Republic 2007

czech20republic1-1.jpg

Miss Italy 2007

foto%20Miss%20Italia%202007.JPG

Απ'την Κική κι απ' την Κοκό ποια να διαλέξω ???? Πραγματικά δύσκολη επιλογή αλλά, θα πω... "ITALY FTW" ! :-)

Δημοσ.
Αφού δεν υπάρχουν οι πόντιες σαν επιλογή δεν ψηφίζω.

ωραιος...:mrgreen:

+1στις Ιταλιδες,χωρις πολλα πολλα

οι τσεχες ειναι να τις βλεπεις και μονο

Δημοσ.

Λοιπόν συνοπτικά και χωρίς να χάνετε χρόνο με Ιταλίδες, βουρ για Τσεχία. Οι Τσέχες είναι η απόδειξη πως δεν υπήρξε Εύα και Αδάμ (εσύ φίλη ελληνίδα αναγνώστρα, δεν έχεις κοινές ρίζες με τις Τσέχες, οκ!) αλλά μόνο παράδεισος. Εκεί η ομορφιά είναι φυσική, ενώ για το στυλ χρειάζεσαι λεφτά και χρόνο να χαριεντίζεσαι σε μπουτικ και αισθητικούς...

- Ρε frenzy, νόμιζα πως είσαι αγοράκι. Με 2 e το desolee...

Δημοσ.
3-0 και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

για την ιστορία, έχω μια διαφωνία με τη χρήστρια γκαρνέλε, επιμένει πως οι τσέχες δεν είναι γυναίκες αλλά μωρά ενώ οι ιταλίδες στυλάτες και τέτοια.

εγώ από την άλλη υποστηρίζω πως οι τσέχες είναι το final version της ανθρωπότητας και πως το στυλ είναι το δεκανίκι της λιγότερο όμορφης.

Παρ' όλο που όντως οι Ιταλίδες είναι πιο στυλάτες όντως, οι Τσέχες είναι πολύ πιο όμορφες (ιδίως όταν κάνεις τη σύγκριση χωρίς τα φτιασίδια).

Τσέχες FTW. Οι Ιταλίδες είναι σαν τις δικές μας, καλές να τις βλέπεις αλλά όταν αρχίσεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους σε πιάνει πονοκέφαλος στο πάνω κεφάλι και πρήξιμο στο κάτω.

Δημοσ.

Λοιπον καλά ας μιλήσει τώρα η επιστήμη :

Τεστ , ποιες απο τις παρακάτω δύο κατηγορίες γυναικών είναι οι Ιταλίδες και ποιες οι Τσέχες;

α- Ανορεξικές γκόμενες με 10-15% λίπος , κόκκαλα να διγράφονται εύκολα κάτω απο το δέρμα , δείχνουν τόσο αδύνατες όσο μια καλαμιά - wait .. αυτή στα καλλιστεία δεν πείρε τον τίτλο , Miss Καλάμια 2000 + κάτι , ξέρω γω ; - Τέλος αμα δεν τις προσέξεις μπορεί και να σπάσουνε σαν τα καλουράκια της τύχης. THUMPS DOWN !!!

b- Χυμώδεις , καλλίγραμες με άφθονη διάθεση καλλονές ,αρκετά γυμνασμένες ίσως και γύρω στο 18-20% λίπος , θανάσιμα γοητευτικές με επικίνδυνα εκφραστικό πρόσωπο , αρκετά έξυπνες - η επιλογή του 90% των ανδρών για την εξέλιξη του είδους - THUMPS in your mouth ...Mama ? Mama? Where are you ? ....MAMA ? :P

Δημοσ.

Κανείς που να'χει πρόχειρους drivers HTC p3300 για xp? Δεν μπορώ να βρώ τπτ.. :| (ή και κάνα λίνκ.. δεν το κάνω θέμα γιατι δεν αξίζει τον κόπο)

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά.

Αν πάει η Τσέχα στο Μιλάνο αποκτάει και στυλ, αν πάει η Ιταλίδα στην Πράγα, ομορφαίνει;

Οπότε Τσέχα, πολύ απλά.

Όσοι μιλάτε για Ιταλίδες δεν έχεται επισκεφτεί προφανώς χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Από την άλλη, οι άντρες εκεί είναι χάλια μαύρα οπότε ένας στοιχειωδώς εμφανίσημος Έλληνας ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα.

Ακούτε Ελληνίδες πόσο τυχερές είστε; Ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...