Houston Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Έχει φουσκώσει το αφτί μου στο πάνω μέρος πριν 3 - 4 μέρες, ξαφνικά. Είπα κάτι θα με τσίμπησε , αλλά δεν έχει φύγει. Το πρήξιμο έχει μέγεθος στραγαλιού. Τι στο καλό είναι? Ξέρει κανεις? ντόκτορ υπάρχει?
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 δεν πας σε ορυλά ή δερματολόγο, ξερω γω? μην βασίζεσαι στο insomnia να μαντέψει κάποιος
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Α ρε Χιούστον, χάθηκε να είχες αρρυθμίες και μούδιασμα στο χέρι και να το λεγες αυτό...
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τα βαριέμαι αυτά ... δε τα μπορώ Και εγώ ρε γαμώτο. Πρέπει να πάω στον γιατρό για ένα χτύπημα στην μέση από την μπάλα και όλο τα αναβάλω. Ούτε φάρμακα παίρνω. Γενικά στην ζωή μου έχω πάρει πολύ λίγα.
Houston Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 καλά εκει σε πάν σηκωτό... δε το συζητώ εν το μεταξύ πέρασα από μελίσσια … λες να με τσίμπησε μέλισσα κ να μη το κατάλαβα?
kostetos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ημαρτον.τι topic ειναι αυτα?δεν ξερω αν προλαβατε να δειτε το topic τραβαω.... Ο τυπος ηταν νουμερο...:lol:
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 houston, εδω και μια βδομάδα είχα βουλωμένη μύτη κι έντονο βήχα κι έλεγα "σιγά, συνάχι θα περάσει". Έπρεπε να αιμοραγήσει το αυτί μου για να πάω στο γιατρό και να μου δώσει αντιβίωση για την γριπώδη οτίτιδα που έχω. Χε... κι εγώ βαριέμαι αλλά μόνο κακό δεν θα πάθεις αμα πας
flo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εχω ενα γειτονα που δερνει ενα σκυλακι που εχει κλεισμενο στο μπαλκονι. ολοι του φωναζουν αλλα αυτος ειναι τρελος τους βριζει ολους. τι να του κανω γιατι δεν μπορω να ακουω το σκυλακι να κλαιει συνεχεια?
flo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θελει στο μπαλκονι σε ενα κουτι μεσα, χωρις λογο πριν λιγο βγηκε και το εβριζε, πηρε ενα ξυλο μετα και το ΧΤΥΠΟΥΣΕ. Μαλλον ειναι τρελος, δεν φαινεται καλα, φωναζε μετα στους αλλους μα το αγαπαω γιαυτο το κραταω εδω.:|
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 κλέψε το σκυλί, ή ότι είπε ο lucifer. Μη σου πω όπως θα κλέβεις το σκυλί σπρώξτον από το μπαλκόνι
slipknot Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 πμ διεύθυνση στον λούσιφερ και τα υπόλοιπα άστα στο ρόπαλο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.