Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει φουσκώσει το αφτί μου στο πάνω μέρος πριν 3 - 4 μέρες, ξαφνικά. Είπα κάτι θα με τσίμπησε , αλλά δεν έχει φύγει. Το πρήξιμο έχει μέγεθος στραγαλιού. Τι στο καλό είναι? Ξέρει κανεις?

ντόκτορ υπάρχει?

Δημοσ.

Α ρε Χιούστον, χάθηκε να είχες αρρυθμίες και μούδιασμα στο χέρι και να το λεγες αυτό...

Δημοσ.
τα βαριέμαι αυτά ... δε τα μπορώ

Και εγώ ρε γαμώτο.

Πρέπει να πάω στον γιατρό για ένα χτύπημα στην μέση από την μπάλα και όλο τα αναβάλω.

Ούτε φάρμακα παίρνω. Γενικά στην ζωή μου έχω πάρει πολύ λίγα.

Δημοσ.

καλά εκει σε πάν σηκωτό... δε το συζητώ

εν το μεταξύ πέρασα από μελίσσια … λες να με τσίμπησε μέλισσα κ να μη το κατάλαβα?

Δημοσ.

Ημαρτον.τι topic ειναι αυτα?δεν ξερω αν προλαβατε να δειτε το topic τραβαω....

Ο τυπος ηταν νουμερο...:lol::lol::lol:

Δημοσ.

houston, εδω και μια βδομάδα είχα βουλωμένη μύτη κι έντονο βήχα κι έλεγα "σιγά, συνάχι θα περάσει". Έπρεπε να αιμοραγήσει το αυτί μου για να πάω στο γιατρό και να μου δώσει αντιβίωση για την γριπώδη οτίτιδα που έχω. Χε... κι εγώ βαριέμαι αλλά μόνο κακό δεν θα πάθεις αμα πας

Δημοσ.

εχω ενα γειτονα που δερνει ενα σκυλακι που εχει κλεισμενο στο μπαλκονι. ολοι του φωναζουν αλλα αυτος ειναι τρελος τους βριζει ολους. τι να του κανω γιατι δεν μπορω να ακουω το σκυλακι να κλαιει συνεχεια?:cry:

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θελει στο μπαλκονι σε ενα κουτι μεσα, χωρις λογο πριν λιγο βγηκε και το εβριζε, πηρε ενα ξυλο μετα και το ΧΤΥΠΟΥΣΕ. Μαλλον ειναι τρελος, δεν φαινεται καλα, φωναζε μετα στους αλλους μα το αγαπαω γιαυτο το κραταω εδω.:|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...