Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τα ξύλινα καλούπια όπου χύνεται το μπετόν για να πήξει...Αντιπαρέρχομαι τη φθηνή προσβολή σου... Είναι ανάξια απάντησης. Αφού ξέρεις πως καταβάθως (τροπικό επίρρημα) σε συμπαθώ. Ξέρεις, θα ήσουν η γαμάτη θεία που αν ήταν στα οικογενειακά τραπέζια δε θα βαριόμουν!!!
BIAP Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δεν ενδέχεται, ήμουν εκλεκτικός από μικρός =ρΤι είναι οι ξυλότυποι; Στα χω πει. Μεταλλλλο και παλι μεταλλλο. Και λιγοτερο ικα.
χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αφού ξέρεις πως καταβάθως (τροπικό επίρρημα) σε συμπαθώ.Ξέρεις, θα ήσουν η γαμάτη θεία που αν ήταν στα οικογενειακά τραπέζια δε θα βαριόμουν!!! Εγώ πάλι καθόλου... (ΝΟΤ) Θα ήσουν το εκνευριστικό πιτσιρίκι που θα έκανε άσεμνες χειρονομίες και θα είχε ΜΕΓΑΛΗ γλώσσα... @ BIAP IPB ? IPE ? TT ? Τι μέταλλο > Προσδιόρισε !
χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Aλουμινια uberalles.Βιαπ, οπως παστιλιες ροζ. Με μπερδεύεις τώρα ! Άλλο μεταλοδοκός+ μπουλόνι (βλέπε "μεταλικές κατασκευές") κι άλλο αλουμίνιο ...
BIAP Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εκ πρωτης, δηλωσα την προτιμηση μου αναμεσα σε δυο γενικες αρχες, κατι σαν μπετον v μεταλλλλο. Το ικα πηγαινε στα εστεγασμενα/μη εστεγασμενα και τα ημερομισθια. Οσο να 'ναι, ο αλλος το σκεφτεται, ακομη και επιδοτουμενος αν ειναι. Σαν υποσημειωση, ανεφερα τη δικη μου αδυναμια, που εχει απειρες εφαρμογες, δεν ονομασα καποια συγκεκριμενη, η εναν συγκεκριμενο τυπο μεταλλικης δομησης. Κατα τα αλλα, βαρεθηκα.
χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Κι εγώ έκανα πλάκα, σαν τον τύπο της διαφήμισης με την πατάτα (ή τον άλλον με το γουρούνι)...
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Fabada_Asturiana αυτο εφτιαξα σημερα επος.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ναι αλλά έτσι και σου έρθει ΠΟΥΡΠΟΥΡΙ μέσα σε ασανσέρ, σε δένουνε για απόπειρα δολοφονίας.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Fabada_Asturianaαυτο εφτιαξα σημερα επος. Και ένα ορίστε δεν έκανες...
1Mbitmx Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ώραιος ο παίκτης. Δοκίμασε και ρεβύθια με chorizo αλλά με κόκκινη σάλτσα.
sarithepunk Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ρε συ τουφα υπαρχει κανα σαιτ με τετοιες επικες συνταγες για μας τους κοινους θνητους;Αρχιζω να βαριεμαι τα σουβλακια οχι τιποτα αλλο δηλαδη
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν δεν εχεις κατι σαν βαση...οχι βλεπω αρκετες εκπομπες με μαγειρικη, ενω ελεγα οτι δεν χρειαζετε να αγορασω κανενα βιβλιο αφου εχω το νετ, εχω ηδη 4 (1 ιταλικο, 1 γαλλικο, 2 mollecular gastronomy) ρωτα τι θες, και θα σου πω οτι ξερω. φορ δε ρεκορντ το φαΓι που εφτιαξα ειναι το 2ο πιο διασημο ισπανικο πιατο μετα την paella (protip και τα 2 καποτε τα τρωγανε μονο οι φτωχοι) και ο χρονος που χρειαστηκε να ειμαι πανω απο την κατσαρολα ηταν 15 λεπτα, 1 λεπτο για τα φασολια να μπουν στο νερο χτες, αλλο 1 να κανουνε τουμπα στην κατσαρολα και να βαλω μεσα τα κρεατικα και 10 λεπτα περιπου να φτιαξω τα κρεμμυδια οταν η φασολαδα ηταν ετοιμη. αρα δεν ισχυει ο μυθος οτι θελουν ωρα οι συνταγες (καλα μερικες θελουν οκ)
sarithepunk Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ααα καταλαβα Αστο καλυτερα τοτε γιατι εγω και η μαγειρικη ειμαστε ψιλοπλακωμενοι απο μικροι
χάπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αν δε βρέξεις κ**ο, ψάρι δεν τρως. οπότε άραξε στο σουβλακάκι σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.