parsifal Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 aledjo, το site στην υπογραφή σου έχει ένα λαθάκι στα links του κυρίως μενού. Μία ανάποδη κάθετος ( \ ) που περισσεύει...
aledjo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 aledjo, το site στην υπογραφή σου έχει ένα λαθάκι στα links του κυρίως μενού. Μία ανάποδη κάθετος ( \ ) που περισσεύει... ναι δε την εχω τελειωσει ακομα, τη φτιαχνω σιγα σιγα....
aledjo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 lol μονο με firefox γινεται αυτο που λες, με opera και ie, δουλευει μια χαρα! πω πω καθε φορα πρεπει να δοκιμαζω ολους τους browser....
wizzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παρατηρώ σε ορισμένους mods π.χ. apoikos, Lucifer, κάτω από το nick τους που θα έπρεπε να γράφει moderator, γράφει κάτι άλλο. Γίνεται να αποκτήσουν και τα μέλη αυτή την δυνατότητα; (εκτός κι αν μπορούμε να το αλλάξουμε και δεν το ξέρω)
poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δε μπορει η εργατια... μονο οι καπιταλιστες. δυστυχως...
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 δε μπορει η εργατια... μονο οι καπιταλιστες. δυστυχως... ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για σένα κάααααθε μου τραγούυυυυυυδι !!!!
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Παρατηρώ σε ορισμένους mods π.χ. apoikos, Lucifer, κάτω από το nick τους που θα έπρεπε να γράφει moderator, γράφει κάτι άλλο. Γίνεται να αποκτήσουν και τα μέλη αυτή την δυνατότητα; (εκτός κι αν μπορούμε να το αλλάξουμε και δεν το ξέρω) Όχι. Και αν σε παρηγορεί και εμείς τρώμε κατήχηση να διαλέξουμε ένα πράγμα και να μην το αλλάζουμε.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και εσύ δηλαδή διάλεξες να βάλεις αυτό? Τι κόλλημα είναι αυτό με το οτιδήποτε(ς) σατανιστικό πλέον??
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μου αρέσει η μυθολογία ρε. Το βρίσκω πολύ ρομαντικό το όλο αντι-ήρωας θινγκ. Επιπλέον, μου αρέσει το σεξουαλικό στη συγκεκριμένη εκδοχή του εωσφόρου.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγώ φαγητά εννοούσα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.