Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θυμάμαι καλά την τετάρτη κάποιος άνοιξε ένα topic και έδωσε ένα link για ένα site γεμάτο σιχαμένες φωτογραφίες από ατυχήματα, τροχαία και άλλα. Μήπως το κράτησε κανένας, να μου το στείλει αν μπορεί με pm, γιατί έφευγα διακοπές και δεν μπόρεσα να μελετήσω λεπτομερώς τις φωτογραφίες, και μέχρι να επιστρέψω το topic διαγράφηκε;;;

Αλήθεια??? Δεν το είχα δει. Όποιος το έχει το θέλω και εγώ με pm. Παλαιότερα ήξερα ένα τέτοιο site αλλά πριν μερικά χρόνια έκλεισε. Κρίμα γιατί κάναμε καλή πλάκα στους καθηγητές μας, του στυλ "Κύριε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτή τη σελίδα, αλλα να τρώτε και κατιτίς εκείνη την ώρα"

:twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ρε παιδιά μια ερώτηση γαστρονομικής φύσεως:

Έχω διαβάσει ότι το να τρως ψάρι τόνο, κάνει καλό σε όσους αθλούνται λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη. Το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι υγιεινό να τρως αυτό το Rio Mare από τη στιγμή που είναι κονσέρβα. Πωλείται σε κάποια άλλη πιο φρέσκια μορφή ο τόνος; Που να μη θέλει όμως κάποια προετοιμασία;

Όλα αυτά τα γράφω για να φανεί ότι γυμνάζομαι και να κάνουν τα κορίτσια "ωωωωωωω".

Υπάρχει (υπήρχε σίγουρα, δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα) σε σακουλάκι sort of. Νομίζω ότι ήταν το ίδιο με την κονσέρβα, δηλ. τρωγόταν έτσι σκέτο, χωρίς να κάνεις κάτι. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλύτερο/πιο φρέσκο, μάλλον το ίδιο πράγμα είναι, τουλάχιστον όμως γλυτώνεις την κονσέρβα.

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι το μαγείρεμα. Και ο Rio Mare είναι σε νερό, οπότε δεν έχει λάδια ή ότι άλλο παχυντικό. Τι στο καλό; Βρασμένος στον ατμό είναι αυτός δηλαδή;

Το σακουλάκι το έχω δει αλλά δεν το έχω πάρει ποτέ. Αλλά δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι από την κονσέρβα. Δηλαδή τυχόν συντηρητικά ή οτιδήποτε άλλο επιβλαβές.

Πω, μιλάμε αν είχα πολλά λεφτά, αυτό θα έκανα. Θα είχα εσώκλειστη μια ώριμη κυρία ως οικονόμο. Να μου σιδερώνει, να μου πλένει και να μου μαγειρεύει. Και έναν personal trainer για να μην τραυματίζομαι συνέχεια.

διαβασε γι'αυτη την σελιδα απο εδω

thanx, αλλά δεν ήταν το rotten. Ήταν ένα γερμανικό site, αλλά το πέρασα πολύ στα γρήγορα, και δεν θυμάμαι τίποτα χαρακτηριστικό.

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι το μαγείρεμα. Και ο Rio Mare είναι σε νερό, οπότε δεν έχει λάδια ή ότι άλλο παχυντικό. Τι στο καλό; Βρασμένος στον ατμό είναι αυτός δηλαδή;

Το σακουλάκι το έχω δει αλλά δεν το έχω πάρει ποτέ. Αλλά δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι από την κονσέρβα. Δηλαδή τυχόν συντηρητικά ή οτιδήποτε άλλο επιβλαβές.

Πω, μιλάμε αν είχα πολλά λεφτά, αυτό θα έκανα. Θα είχα εσώκλειστη μια ώριμη κυρία ως οικονόμο. Να μου σιδερώνει, να μου πλένει και να μου μαγειρεύει. Και έναν personal trainer για να μην τραυματίζομαι συνέχεια.

λογικά βρασμένος στο νερό ...

το σακουλάκι έχω την αισθηση οτι δεν εχει καμια διαφορά απο τον τονο της κονσέρβας, είναι ακριβώς το ίδιο προιόν (ίσως η συσκευασία είναι καλύτερη στο θέμα αλλοίωσης του τόνου). Απο κει και πέρα μόνο φρέσκο τόνο στα ιχθυοπωλεία (μην πώ ψαράδικα και φανώ μπαναλ...)

Απο κει και πέρα μόνο φρέσκο τόνο στα ιχθυοπωλεία (μην πώ ψαράδικα και φανώ μπαναλ...)

μολις ανακαλυψα οτι ειμαι μπαναλ...:mrgreen::mrgreen:

πωλειται στα ψαραδικα...

Και έναν personal trainer για να μην τραυματίζομαι συνέχεια.

Δεν προσφέρομαι.

Εκτός και έχει τρεις μήνες άδεια, οδοντιατρική κάλυψη, ασφάλιση στην ιντεραμερικαν, ένσημα και αυτοκίνητα της εταιρίας.

μολις ανακαλυψα οτι ειμαι μπαναλ...:mrgreen::mrgreen:

LooOooOOOoOOOoooOoL no offence αλλά δεν το είχα δει και δευτερόν εσυ δεν εισαι γκομενάκι μη μου άπτου όπως εγω... :P

η Φρου-Φρου ξεσπαθωνει...

λοιπον,για μια και μονο φορα θα κανω το εξης:θα στειλω φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στην Φρου-Φρου και ΜΟΝΟ

Κατάλαβα. Οπότες συνεχίζουμε με κονσέρβα....

Εκτός και έχει τρεις μήνες άδεια, οδοντιατρική κάλυψη, ασφάλιση στην ιντεραμερικαν, ένσημα και αυτοκίνητα της εταιρίας.

Μα φυσικά περιλαμβάνονται.

Αρκεί να μην έχεις πέος.

η Φρου-Φρου ξεσπαθωνει...

λοιπον,για μια και μονο φορα θα κανω το εξης:θα στειλω φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στην Φρου-Φρου και ΜΟΝΟ

εχμμμ... παρόλο που έχω μια πολύυυ μικρή υποψία οτι με ειρωνευεσαι, ευχαριστώ θερμά !!! [εγω δεν σου στέλνω, δεν θέλω να χαλάσω την καταπληκτική εικόνα μου που τόσο καιρό χτίζω εδω μεσα... εχεις πμ (λολ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...