xartial Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 http://www.mybloglog.com/buzz/topics/crazyhairstyles/newwithtopic ας μαντεψει το κοινο τι εψαχνα και μου εβγαλε αυτο σε ενα απο τα αποτελεσματα δωσε ενα κινητρο ντε να ψαξουμε... τι θα κερδισω αν το βρω;;; :rolleyes:
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αθώε slipknot. Μια ημίγυμνη φωτό του poscaman will do the trick
frenzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 http://www.mybloglog.com/buzz/topics/crazyhairstyles/newwithtopic ας μαντεψει το κοινο τι εψαχνα και μου εβγαλε αυτο σε ενα απο τα αποτελεσματα trimmed pussies το βρήκα?
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Επείγον! Τι σημαίνει Ινφράξιον(infraction?) στα forum-ίστικα?
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κάτι σαν μικρό μπαν. Αλλά προφανώς αστειευόμουν.
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 αν πάρεις 3 ινφράξιον παίρνεις και τον πού....αγκχμ... το μπαν μετά.
livewire Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 χάπι πάω να χαλαρώσω και με μπερδεύεις πάλι. Πείτε αν μετράει, να κανονίσω την πορεία μου. Και την άδειά μου να συμπέσει με το μπαν.
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 χάπι πάω να χαλαρώσω και με μπερδεύεις πάλι.Πείτε αν μετράει, να κανονίσω την πορεία μου. Και την άδειά μου να συμπέσει με το μπαν. Μετράει ρε συ αλλά σου είπε ο χριστιανός ότι έκανε πλάκα !!! Εξαρτημένε !
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το infraction είναι μια παρατήρηση, κάτι σαν την κίτρινη κάρτα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι πολύ κακό, ούτε και πολύ καλό. Δεν ξέρω στα πόσα σε στέλνουν για banακι καλοκαιριάτικα - γιατί έχω μόνο ένα ως τώρα - αλλά νομίζω ότι αν το παρακάνεις θα φύγεις subito.
Achilles Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, 10 μέρες αργότερα και 5 κιλά περισσότερα. Παρακαλώ πολύ γνωστό χρήστη που το παίζει γυναίκα να ανοίξει το g μην τον πάρει και τον σηκώσει ( όχι ο Lucifer με το λουλουδάτο - gay μαγιό ) @ χάπι: Ποιος τόλμησε να κοροϊδέψει τις καλοκαιρινές φωτογραφίες σου; (το συνεχίζω εδώ γιατί το άλλο τοπικ το μαμήσατε εντελώς)
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Υπάρχει και πειθαρχική επιτροπή που συζητάει για την ορθότητα της απόφασης.
χάπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 @ χάπι: Ποιος τόλμησε να κοροϊδέψει τις καλοκαιρινές φωτογραφίες σου; (το συνεχίζω εδώ γιατί το άλλο τοπικ το μαμήσατε εντελώς) Ουουουουουου... Πολύς κόσμος... Αλλά δεν κράτησα κι ονόματα ! γεια σου βρε Ακίλις ! Κρόνια Πολλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.