Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ok thanks...

Dman it μου σβήσανε το γαμάτο θέμα μου...

Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως εγώ απαντούσα με σκοπό να το κλειδώσω καπάκια (κλασσικός φούστης) οπότε μη με κατηγορείτε. Ιδού και η απάντηση-πειστήριο:

file an i gomena ine athinea afti pu dernis na mu ti gnorisis gia na zisume mazi tin athinaiki zoi ke tin athinaiki sfaliara

a ke na mi ksexaso, polite pezo 206 turbo mazi me pezo 90 xronon kollimeno ston mprosta profilaktira, den exi kathreftes giati ekovan aloga kai exi solinaki sti thesi tu odigu, otan klaneis kai exis trith sto kivotio su dini 3 strofes pano, osi ine sta limanakia katalavenete oti afto simeni pola

tilefono 6953329374 ine frog gia na milao me to mixalaki ftina otan me idopii ama di kamia athinea sto burnazi

Δημοσ.
Αφού έχετε καλή διάθεση και βοηθάτε, πείτε πως γίνεται να μπει στο ποστ βιντεάκι απευθείας από http://video.google.com/....

Το αντίστοιχο του [yt)bgndgdvbcvncbxv[/yt] δηλαδή...

Ντεν υπάρκει αντίστοικο custom BBCode tag με του γκιουτούμπι, καρντιά μου...

ΥΓ: Υπάρχει ένα [GV] tag για το GameVideos (στην αρχή νόμιζα ότι είναι για GoogleVideo). Τί'ν'τούτο πάλι, το χρησιμοποιεί κανείς; Πολύ γκανιάν μου ακούγεται. Ο privateer θα το ζήτησε, είμαι σίγουρος! :P

Δημοσ.
Ντεν υπάρκει αντίστοικο custom BBCode tag με του γκιουτούμπι, καρντιά μου...

Oh, bollocks!

Αφού έχω δει ποστ με τέτοια φάση...

Ή μήπως όχι?

χμμμμ

Δημοσ.
ΥΓ: Υπάρχει ένα [GV] tag για το GameVideos (στην αρχή νόμιζα ότι είναι για GoogleVideo). Τί'ν'τούτο πάλι, το χρησιμοποιεί κανείς; Πολύ γκανιάν μου ακούγεται. Ο privateer θα το ζήτησε, είμαι σίγουρος! :P

Παντού μέσο θέλει τελικά...

Δημοσ.

aledjo,μπορείς να με διδάξεις ? Ξέρω άλλους 11 users που θέλουν το ίδιο,θα γίνουμε απόστολοι του σεχ.

Δημοσ.

ωπα ωπα παρεξηγηση! δεν ειπα οτι εχω σκοπο το σεχ.... για meeting μιλησα!

καφεδακι και χαβαλε, τιποτα παραπανω.... οπως ηδη αυτο το εχω κανει με αρκετες κοπελες του insomnia και απλος ειμαστε φιλοι.

επισης αφου το λεω δημοσια εννοειτε οτι θα ηθελα και αγορια στη παρεα.... δεν ειμαι παρτακιας! χεχε

αλλα ειμαι σιγουρος 1000% οτι αν κανονισουμε κατι τετοιο, το 99% της παρεας θα ειναι αγορια.... χαχαχα

γι'αυτο καλω τις insomniac-ισες.... insomniac-ιδες βρισκω ανετα!

Δημοσ.
Oh, bollocks!

Αφού έχω δει ποστ με τέτοια φάση...

Ή μήπως όχι?

χμμμμ

[embed την τρελα μου]<embed style="width:400px; height:326px;" id="VideoPlayback" type="application/x-shockwave-flash"

src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-3636478429299171266&hl=en"></embed>[/embed την τρελα μου]

:X είπα μήπως, δεκα φορες το δοκιμασα.

στην τελικη ποιος χρησιμοποιει googlevideo? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...