Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α δε θέλω ηττοπάθειες...

Αύριο έχει σεξ, ποιά Δευτέρα. Είσαι Πόντιος ή είσαι πόντιος?

έχει προχωρήσει το λεξιλόγιο..

Το λεξιλόγιο είναι ίδιο απλά εσύ έτυχε να βρίσκεσαι μπροστά πρώτη φορά

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α δε θέλω ηττοπάθειες...

ΣΩΣΤΑ! Θα βάλω την στολή λοιπόν... θα πάρω και τον κεμετζέ και θα πάρω σβάρνα τα μπαράκια να την βρω!!!

Το "Βασίλισσα θα έχωσεν" θα της τραγουδώ!!!

Δημοσ.
Α δε θέλω ηττοπάθειες...

Το λεξιλόγιο είναι ίδιο απλά εσύ έτυχε να βρίσκεσαι μπροστά πρώτη φορά

(αναφερόμουν στις ατάκες σαν μια γενική παρατήρηση και όχι για το πως εκφράζεσθε εσείς..κλείνει η παρένθεση..)

Δημοσ.
ΣΩΣΤΑ! Θα βάλω την στολή λοιπόν... θα πάρω και τον κεμετζέ και θα πάρω σβάρνα τα μπαράκια να την βρω!!!

Το "Βασίλισσα θα έχωσεν" θα της τραγουδώ!!!

:lol::lol::lol:

Ναι αλλά πρόσεχε μην πάθεις κανα αλέτσο...

Λοιπόν άκου τώρα τι σημαίνει η κόντρα με το αμάξι. Οι γυναίκες ξέρουν πως τα αυτοκίνητα μας είναι προέκταση του Γιωρίκα μας και πως ο τρόπος που οδηγούμε προβολή της τεχνικής μας. Μπορεί να μην είναι αλήθεια αλλά αυτό πιστεύουν γιατί έχει γίνει στερεότυπο. Με τις κόντρες που σου έκανε σου λέει : έχω κι εγώ, και ξέρω κι εγώ. Τώρα αν δεν την ενδιαφέρει το δικό σου, γιατί να σου δείξει το δικό της?

Οτι και να κάνουμε οι τεχνικές μας από τα 5 ίδιες είναι ε?

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ:lol:

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Ναι αλλά πρόσεχε μην πάθεις κανα αλέτσο...

Λοιπόν άκου τώρα τι σημαίνει η κόντρα με το αμάξι. Οι γυναίκες ξέρουν πως τα αυτοκίνητα μας είναι προέκταση του Γιωρίκα μας και πως ο τρόπος που οδηγούμε προβολή της τεχνικής μας. Μπορεί να μην είναι αλήθεια αλλά αυτό πιστεύουν γιατί έχει γίνει στερεότυπο. Με τις κόντρες που σου έκανε σου λέει : έχω κι εγώ, και ξέρω κι εγώ. Τώρα αν δεν την ενδιαφέρει το δικό σου, γιατί να σου δείξει το δικό της?

Οτι και να κάνουμε οι τεχνικές μας από τα 5 ίδιες είναι ε?

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ:lol:

frenzy είσαι μεγάλος!!! Τα πας ακόμα καλύτερα και από τον ξάδερφο σου τον Θάνο (τον Ασκητή ντε)!!!

[καλά που δεν βγήκα με την μηχανή.... μόνο βυζί θα βλέπαμε]

Δημοσ.

Ο Θάνος είναι μανιακός αυνανιστής. Τα λέει για να έχει παραστάσεις. Εγώ τα λέω γιατί μου αρέσει η φωνή μου.

Το κοινό που έχουμε είναι πως αδιαφορούμε γι' αυτούς που ακούνε.

Δημοσ.

Ταλαντούχο σόι...

Κάπου εδώ σας αφήνω εγώ. Πάω να παίξω λίγο xbox. Κάνα ραλλάκι για να μπορώ να συνεχίσω το καμάκι με το κορτσόπον.

Τα λέμε αύριο με ελαφρό hangover

Δημοσ.

Αν και απεχθάνομαι κάπως το λεμονοκαλώδιο το χρησιμοποιώ για μεμονωμένα τραγούδια..

Έχω προσέξει πως αμα γράψεις κάτι τελείως άκυρο σου βγάζει πάντα το search σε αρχείο 3.462kb ακριβώς...

Αυτό αν τυχόν το βάλεις να παίξει είναι 0:00 αλλα απο την άλλη και ιός δεν είναι μιας και δεν βρίσκει κάτι το eset...

Καμια ιδέα; (Δεν σκίζομαι και να μάθω γι αυτό το έβαλα το οφ τόπικ και στο Μπλα μπλά ;p)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίχτηκε στη θεσ/νίκη στη Σίνδο;

Τώρα ήρθα κ άνοιξα την Τν και είδα κάτι για φονικά αλλα στις ειδήσεις ως συνήθως λένε αρλούμπες και δεν σου δίνουν να καταλάβεις τι και πώς ;p

Anyone?

Δημοσ.

Ένας οδηγός λεωφορείου έπεσε νεκρός από σφαίρα όπλου δραπέτη.

Ο δραπέτης την είχε κάνει από περιπολικό που τον πήγαινε στο τμήμα. Προσπαθούσε να διαφύγει και με το λεωφορείο και με άλλα 2 οχήματα.

Τον έπιασαν λίγο προτού πιάσει όμηρο έναν άλλο.

http://www.in.gr

Δημοσ.

Την έκανε από περιπολικό που τον πήγαινε στο τμήμα...επαγγελματισμό δείχνουν οι αστυνομικοί.

Στην tv άκουσα ότι ο δράστης είχε και σχέση με ναρκωτικά κλπ και τον πιάσανε για μια κλοπή πορτοφολιού.Τραγική ειρωνεία...

Δημοσ.

επίσης είπαν πως ο δράστης σε κάποια φάση χώθηκε σε ένα μαγαζί, και μια κοπέλα πήρε το 100 λέγοντας πως παραδίπλα της είναι ένας τύπος με πιστόλι, και ο τηλεφωνητής της είπε να ξαναπάρει το 100 προσθέτοντας μπροστά τον κωδικό της περιοχής της... Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχος, θα σπρώξω τον μπουφέ πίσω από την πόρτα.

Δημοσ.
Ένας οδηγός λεωφορείου έπεσε νεκρός από σφαίρα όπλου δραπέτη.

Ο δραπέτης την είχε κάνει από περιπολικό που τον πήγαινε στο τμήμα. Προσπαθούσε να διαφύγει και με το λεωφορείο και με άλλα 2 οχήματα.

Τον έπιασαν λίγο προτού πιάσει όμηρο έναν άλλο.

http://www.in.gr

Nice...

Κάτι πήρε το αυτί μου οτι για το λόγο αυτό θα έχουν απεργία τα λεωφορεία (για όποιον ενδιαφέρεται...)

Να σαπίσει στη φυλακή...

Ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...