alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Προβληματακι με οθονη: Εχει κολλησει το κουτακι που κανεις τις ρυθμισεις "Brightness" κτλ. μπροστα στην οθονη και δεν βγαινει. Τι να κανω? Κάνα κουμπί "exit" "menu" με βελάκι πίσω; να την κλείσεις;;
flo1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ναι το παταω αλλα ξαναβγαινει μονο του, και δεν κλεινει καθολου...
flo1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ναι το εκανα. Δεν κλεινει η οθονη καθολου, σαν να μην λειτουργουν τα κουμπακια δηλαδη..
flo1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 την εβγαλα και απο το ρευμα... δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το πιο παλιό κόλπο το δοκίμασες? Δανείζομε και βαριοπούλα άμα λάχει ναούμε!!! --- @frenzy: τούρτα δεν έγινα αλλά πόσο ωραία είναι τα πράγματα μετά από μερικά ποτά, ε; μου έτυχε και μια ιστορία σήμερα αλα aledjo αλλά στο ρομαντικό (γιατί τέτοιος είμαι)... όλα καλά !!!
frenzy Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 μου έτυχε και μια ιστορία σήμερα αλα aledjo αλλά στο ρομαντικό ... Δηλαδή δε τον έβρεξες εε?
ioanna_b Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ευτυχώς που δεν την είχα εγώ αυτή τη βαριοπούλα σήμερα στο γραφείο.. αν κ θα το γούστουρα ένα οπελ με ποοοοσοοοο κ μετά καπάκι τη βαριουπούλα..εεε κ αν άνοιγε ''κατάλάθος΄΄ κανένα κεφάλι..συμβαίνουν αυτά, έτσι δεν είναι..δε βαριέσαι όμως..
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δηλαδή δε *μπιιιιιιιιιπ* εε? και δεν είναι από το ποτό που έχω λιώσει στο γέλιο... ρε τον άνθρωπο τι πέταξε βραδιάτικα.
ioanna_b Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 λοολλλ είχα μείνει εγώ στην ατάκα ..και δεν της το εφάρμοσες....έχει προχωρήσει το λεξιλόγιο.. (δεν χρειάζεται να γίνει πλήρη ενημέρωση τώρα εε??)
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Είναι μια κοπελίτσα που υπάρχει εδώ και καιρό παιχνίδι. Ε, την συνάντησα στον δρόμο με το αμάξι και κάναμε ελαφρο-κόντρες... μία την περνούσα, μία με περνούσε... ξέρεις... πως κάνουν τα χαζοχαρούμενα, ένα τέτοιο πράγμα. Αρκετή ώρα γινόταν αυτό ως που ο ένας ήθελε να πάει δεξιά και ο άλλος αριστερά κάποια στιγμή και κόψαμε την κυκλοφορία για κάνα 5 λεπτό. Είδα αυτά που ήθελα να δω και είμαι έτοιμος να φάω την πίτα μου από Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.