soturin Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 τα μέλη δεν κλειδώνουν topic, mods do και μην αρπάζεσαι βρε, πλάκα κάνουμε
kostetos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 To ξερω οτι μονο οι moderators κλειδωνουν topics,δεν ειπα το αντιθετο soturin;) απλως ηθελα να ξερω ποιος εκλεισε το topic μου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παιδια ποιος κλειδωσε το topic..?:mad: To ξερω οτι μονο οι moderators κλειδωνουν topics,δεν ειπα το αντιθετο soturin;)απλως ηθελα να ξερω ποιος εκλεισε το topic μου... Διάβασε πολύ προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του forum. Ιδίως το κομμάτι που γράφει "Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια."
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ΩΩΩΧΧΧ!!! Έχω τις μαύρες μου εδώ και καμιά εβδομάδα. Σήμερα όμως... δεν με αντέχω άλλο.
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Να σε καλά αλλά... ακόμα δεν με αντέχω. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι.
kostetos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ``ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟΣ``? PLEASE...:rolleyes:
frenzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ο υποκειμενισμός είναι η αντικειμενική αντίληψη της μονάδας.
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 "Ο μηδενισμός και η αφαίρεση των 3 βαθμών από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έδωσαν τον πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!" SIC!!!
kostetos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ρε παιδια μηπως ξερετε το ``σε ειδα``των locomondo..?
Владимир Путин Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ``ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟΣ``? PLEASE...:rolleyes: Ο υποκειμενισμός μιας άποψης τίθεται στην κρίση της υποκειμενικής άποψης ενός μη αντικειμενικού παρατηρητή του υποκειμένου της κρίσεως.
Владимир Путин Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 KAI ME TH ΛΕΞΗ ``ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ``? Ο μηδενισμός που παρατηρείται στις απόψεις της νέας γενιάς σε κρίσιμα θέματα όπως το ζαχάρωμα του λουκουμά, έχει φέρει τις αντοχές της Ένωσης Ζαχαροπλαστών στα όριά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.