fireflies Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Και τα δύο μούφες. Κάπως καλύτερο το Descent, αλλά και από τα δύο προτιμώ να δω τις Τρελές Σφαίρες 2 1/2 για τέταρτη φορά ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μη κοροιδέψετε αλλά όταν στέλνουμε γράμματα με το ταχυδρομείο σε ποιο μέρος πάει ο αποστολέας και σε ποιο ο παραλήπτης???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πάνω αριστερά ο αποστολέας κάτω δεξιά ο παραλήπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ P.S. Μας έχει φάει το internet.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Κλαψ! Σνιφ! Μόλις σήμερα επέστρεψα από τις (ολιγοήμερες) διακοπές μου σε ελαφρά απομόνωση (no t.v., no p.c., no nothin') και με θλιψη πληροφορήθηκα ότι το praktiker θεσσαλονίκης έγινε κάρβουνο! Είχα περάσει ατελείωτες ώρες στους διαδρόμους του, ψάχνοντας βιδούλες, καρφάκια, καδρονάκια, μεντεσεδάκια, ματζαφλεράκια, ματσακωνάκια, τσουμλεκάκια κλπ κλπ. Παρ'όλα αυτά, και παρά την θλιψη μου, μένω αμετακίνητος στη θέση που εδώ και καιρό έχω υιοθετήσει: we don't need no water, LET THE MOTHERFUCKER BURN... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 LOL LOL LOL LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 we don't need no water, LET THE MOTHERFUCKER BURN... ...burn motherf*cker! BURN! BLOODHOUND GANG > ALL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 O χρήστης punky ζει ένα προσωπικό δράμα: μόλις ξύπνησε και πεινάει. & γιατι δεν κανει το αυτονόητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 (Ρητορική) απορία: τι είναι αυτό που δημιουργεί (και κυρίως τρέφει) το οπαδικό feeling? Εννοώ, τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να μην μιλιέται όταν χάνει η ομάδα του, να κλαίει από συγκίνηση μετά από γκολ σε τελικό, να ανατριχιάζει όταν θυμάται το Euro 2004 (ή το γκολ του Βαζέχα στο Άμστερνταμ) ή να σκαρφαλώνει στον καναπέ στο τελευταίο game του Wimbledon? Ρωτάω γιατί χθες, - παρόλο που είχα πλήρη επίγνωση της γραφικότητάς μου, και ακόμα χειρότερα, του ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εγώ θα εξακολουθούσα κανονικά τη ζωή μου, πάλι θα έψαχνα δουλειά, πάλι θα βαριόμουν να πάω σινεμά τελικά και θα κατέληγα να δω κάτι άθλιο στο dvd κλπ κλπ, - στον τελικό μεταξύ Φέντερερ-Ναδάλ με άκουσε όλη η γειτονιά, λες και εξαρτιόταν από το συγκεκριμένο ματς το αν θα σπάσω εγώ προσωπικά το ρεκόρ του Μποργκ με τα πέντε τρόπαια. Θα μπορούσα βέβαια να γράφω σελίδες εξηγώντας γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν πάρα πολύ σημαντικός (για όσους αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα τουλάχιστον), αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι ο κατάλληλος τόπος. Ή αναλύοντας γιατί το να υποστηρίζεις τον Φέντερερ είναι (παρά τη φαινομενική ξενέρα) ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στο να παίρνει η ομάδα σου κάθε χρόνο champions league, πρωτάθλημα, κύπελλο, διηπειρωτικό και όλα αυτά, με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον αγαπημένο σου παίχτη, ο οποίος, συν τοις άλλοις, τυγχάνει να είναι και η μεγαλύτερη μούρη στην Ευρώπη. Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη, που ισχύει για όλα τα αθλήματα βεβαίως: "καλά ρε φάιερφλαι, πώς κάνεις έτσι, αυτός και να χάσει, θα πάει να ξεσκάσει στο εξοχικό του στις Μαλδίβες αγκαλιά με το τσεκ των 500000 λιρών να πούμε". Και γι αυτό ακριβώς το λόγο έφτασα στο σημερινό ερώτημά μου. Γιατί δε νομίζω να υπάρχει (νοήμων) οπαδός (οποιουδήποτε αθλήματος, από το ποδόσφαιρο ως το πατινάζ και από το curling ως το μποξ) που να μην γνωρίζει ότι είναι ψιλομάταιος και γραφικός ο πανηγυρισμός στον καναπέ. Αλλά παρόλα αυτά, χαιρόμουν που σε 50χρόνια θα μπορούσα να πω, βλέποντας τα αντίστοιχα ντοκυμαντέρ και αφιερώματα του History Channel "α, ναι, Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος παίχτης όλων των εποχών. Και εμείς τα βλέπαμε τότε λάιβ, σε ένα συνδρομητικό. Παρακολουθούσα λάιβ, την ιστορία του αθλήματος την ώρα που την έγραφε." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 nick[;1694372'']& γιατι δεν κανει το αυτονόητο? να ξανακοιμηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 nick[;1694372'']& γιατι δεν κανει το αυτονόητο? Ο χρήστης punky δεν θα είχε τόση επιτυχία στα κορίτσια, αν έκανε το αυτονόητο. fireflies, (ως συνήθως) πολύ ωραίο ποστ. Επειδή ήταν ρητορικό το ερώτημα, δεν προσθέτω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Thank you, πάνκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ο χρήστης punky δεν θα είχε τόση επιτυχία στα κορίτσια, αν έκανε το αυτονόητο. fireflies, (ως συνήθως) πολύ ωραίο ποστ. Επειδή ήταν ρητορικό το ερώτημα, δεν προσθέτω κάτι. Ωχ, την ψώνισε... Άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αν θυμάμαι καλά την τετάρτη κάποιος άνοιξε ένα topic και έδωσε ένα link για ένα site γεμάτο σιχαμένες φωτογραφίες από ατυχήματα, τροχαία και άλλα. Μήπως το κράτησε κανένας, να μου το στείλει αν μπορεί με pm, γιατί έφευγα διακοπές και δεν μπόρεσα να μελετήσω λεπτομερώς τις φωτογραφίες, και μέχρι να επιστρέψω το topic διαγράφηκε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.