ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 αααα αυτο θα είνσι για μένα.. αν πάρει πάντως ο Βαγγέλης, πες του να μην ξαναενοχλήσει..ευχαριστώ..
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μόλις πληροφορήθηκα για ένα οικογενειακό φίλο που έχει τρεις γιους οτι και οι τρεις είναι ομοφυλόφυλοι. Κέντα! Είναι αυτό που λέμε... "Γαμώ το σόι μου"
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 συγνώμη αλλά γιατί δεν μου εμφανίζονται τα ερςωτηματικά, τις περισσότερες φορές....
azio Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 οριστε κλειδωθηκε... τελικα τι ειν ο μουστακαλης.. ο πρωτος παντως με το σπαθι εφερνε λιγο στον Lucy..
soturin Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 o slipknot που τον δίεθεσε θα μας διαφωτίσει (????) 4, νίκησα
slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ούτε εγώ ξέρω ποιος ήταν ο μουστακαλής που εννοούσανε.Εγώ με ένα search στο google τον βρήκα κι επειδή έμοιαζε όπως είπατε στον luci,τον postαρα.
kostetos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Kαλα ενα topic ειπα να κανω και πεσατε να με φατε.... ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ JUNIOR MEMBER EXOYN ΨΥΧΗ!!!! :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.