slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ξέρετε αν υπάρχει αυτό το βιβλίο στα ελληνικά ? Αν ναι,ποιος ο τίτλος του ?
frenzy Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μόλις πληροφορήθηκα για ένα οικογενειακό φίλο που έχει τρεις γιους οτι και οι τρεις είναι ομοφυλόφυλοι. Κέντα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μόλις πληροφορήθηκα για ένα οικογενειακό φίλο που έχει τρεις γιους οτι και οι τρεις είναι ομοφυλόφυλοι. Κέντα! Τουλάχιστον θα ανταλλάσουν συντρόφους!
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 να προσπαθήσει και για τέταρτο, μπας και..και αν του κάτσει....
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές πρέπει να πω στον συγκεκριμένο τύπο που ψάχνει κάποιον Σωτήρη ότι δεν είναι αυτό το νούμερό του εδώ και 1 κ 1/2 χρόνο.... τι να πω πια..
poscaman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές πρέπει να πω στον συγκεκριμένο τύπο που ψάχνει κάποιον Σωτήρη ότι δεν είναι αυτό το νούμερό του εδώ και 1 κ 1/2 χρόνο.... τι να πω πια.. δεν ειναι τπτ.εχω ενα φιλο που ειναι 2 χρονια τωρα στην πατρα φοιτητης και ακομα στις γιορτες χτυπαει το τηλεφωνο του ζητωντας τον "Νικο τον Ευαγγελατο τον χασαπη μωρε,να μας περιποιηθει τωρα που ρχονται γιορτες.."
livewire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 βγείτε για καφέ, να του εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση.
ioanna_b Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εγώ λέω να ψάξω το καινούργιο του τηλέφωνο να τον βοηθήσω .. πλάκα είχε στην γιορτή του πάντως που πέρνανε κάτι ξεχασμένοι συγγενείς κ με ρωτάγανε αν ήμουν η γυναίκα του..χεχε..
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εμενα ποια με περνει τηλεφωνο και δε μου λεει ποια ειναι??? αχ.... καποια παλια ιστορια θα ειναι... θα ψαξω στο αισθηματολογιο μου!
slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εμενα ποια με περνει τηλεφωνο και δε μου λεει ποια ειναι??? αχ.... καποια παλια ιστορια θα ειναι... θα ψαξω στο αισθηματολογιο μου! Μάνθο εσύ ?
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Κύριους Ζάχους,τετέφωνο ! ρωτα ποια ειναι και σημειωσε το τηλεφωνο της
slipknot Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ρωτα ποια ειναι και σημειωσε το τηλεφωνο της Κάποιος Μπάμπης νταλικέρης,να το σημειώσω τελικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.